Агентам

Плануємо весняні канікули?

Ми знаємо два факти про весняні канікули. Перший – діти їх дуже люблять і чекають, адже не потрібно ходити в школу, можна нічим серйозним не займатись та досхочу спати. А другий факт – батьки цей період не дуже полюбляють і завжди зі здивуванням дізнаються по те, що він настане вже зовсім скоро. Ми дуже хочемо, щоб канікули радували і батьків, і дітей, тому підготували для вас кілька ідей відпочинку з малечею у різних країнах. Ну, і якщо ви раптом забули, весняні канікули в Україні триватимуть з 20.03 до 28.03, тож прямо зараз можете написати заяву на відпустку – і гайда до пригод!

ОАЕ

Ця країна – як східна казка, що стала реальністю і для дітей, і для дорослих. Тут кожен не раз скаже WOW! від побаченого. Батьки зможуть насолоджуватись обідами у вишуканих ресторанах, з чашечкою золотої кави на десерт, походами до величезних торговельних центрів, а діти – відвідинами надсучасних інтерактивних музеїв та парків з атракціонами.

Куди варто зводити і дітей, і себе?

Dubai Parks and Resorts

Тематичний парк IMG Worlds of Adventure

Парк батутів Bounce Dubai

Акваріум Dubai Acquarium and Underwater Zoo

Інтерактивний музей OliOli

Kidzania

Пляж Kite Beach з ігровими зонами

Аквапарк Wild Wadi Waterpark

VR Park

Так, для дітей кожен день у Дубаї – це справжня пригода і свято!

Nota Bene

Дитині до 12 років ПЛР-тестування проходити не потрібно

ЄГИПЕТ

Те, що курорти Єгипту створені для хорошого сімейного відпочинку – не новина. У цій країні взагалі дуже люблять діточок і роблять усе, щоб їм тут було комфортно та весело – насичена анімаційна програма, дитячі клуби, екскурсії, які дітлахи обожнюють… тож це варіант win-win: і батьки задоволені, і малечі є чим зайнятись.

На які екскурсії варто поїхати?

Акваріум у Хургаді – це чудова можливість познайомити дітей (і самим подивитись) з мешканцями підводного світу.

Дельфінарій у Шарм-ель-Шейху – ну кого не зворушить вигляд цих неймовірних створінь?

Морські прогулянки на тематичних човнах. «Йо-хо-хо і пакетик соку!» – скажуть ваші дітлахи на кораблі у піратському стилі. Екскурсії доступні з Шарм-ель-Шейха.

Радимо готелі для сімейного відпочинку:

Обидва ці готелі розташовані на першій береговій лінії, мають величезні території, де є все для активного відпочинку: аквапарки, басейни, дитячі майданчики, розваги, анімація.

ТУРЕЧЧИНА

Ще одна улюблена країна для відпочинку з дітьми. Пологий вхід у море, чудовий клімат, смачна та корисна їжа – рай для батьків, які піклуються про здоров’я своїх дітей. То чому б не влаштувати виїзд усією родиною до Анталії, наприклад? І бабусь з дідусями захопити, і кілька друзів з їхніми дітлахами також? Щоб весело проводити разом час, веселитись та розважатись? Скидається на ідеальний план і нову круту традицію!

Радимо готелі для сімейного відпочинку в Анталії:

Турецькі готелі загалом славляться дитячою анімацією, а готелі, які ми для вас вибрали –  це просто космос! Міні-клуби, аквапарки, басейни з підігрівом, великі зелені території, де так класно погратись у доганялки чи просто влаштувати пікнік біля моря – краса ж!

Що відвідати?

Antalya Aquarium – один з найбільших акваріумних комплексів у світі! Тут 40 тематичних акваріумів з найрізноманітнішими морськими мешканцями, а ще на вас чекає найбільший у світі підводний тунель, 131 метр завдовжки та 3 метри завширшки.

УКРАЇНА

На канікули не хочеться їхати кудись далеко, але відпочити самим і оздоровити дітей – ну вже просто необхідно? Тоді вибирайте курорти України! Тим паче що багато з них підготувались до канікул хорошими пропозиціями:

Мережа Reikartz пропонує ну дуже приємні ціни. Ви ще у когось такі бачили? На бронювання, зроблені до 31.03.2021 року  із заїздами до 31.12.2021, діють спеціальні тарифи та знижки на готелі:

У цих готелях і вам, і малечі буде чим зайнятись: наприклад, у Reikartz Карпати 4* хороша дитяча анімація, є ігрові кімнати та майданчики.

Хочете під час подорожі максимально подбати про здоров’я? Легко!  Вибирайте готелі у Трускавці, які ви, певно, або знайдете тільки у нас, або тільки у нас будуть такі умови.

Rixos-Prykarpattya 5*

Mirotel Resort & Spa 5*

Трускавець 365 3*

Ще одна наша фішка – CITY BREAK до Одеси та Львова!

Канікули – чудовий час для такої міні-подорожі всією родиною. У вартість входить проживання, трансфер та оглядова екскурсія містом.

Ну що, готові до весняних канікул? Нехай вони будуть в кайф і вам, і вашим дітям! А ми вам у цьому з радістю допоможемо!