Агентам

План підкорення: 5 країн з крутими гірськолижними курортами

Мабуть, за літо ми встигли забути це неймовірне відчуття — морозець пощипує щічки, лижі несуть назустріч вітру, а швидкість і свобода створюють ілюзію польоту.

І щоразу хочеться дістатися ще вище, зважитися на ще крутіший поворот, підняти ще більшу стіну з пухнастого снігу, завершуючи крутий маневр! Як це прекрасно — саме час згадати. Тим більше що Join UP! вже зібрав в одному місці зірок прийдешнього зимового сезону, які неодмінно викличуть захват у справжніх цінителів. А ви вже вибрали, куди спрямуєте свої лижі?

Андорра

Мандрівка до цієї країни — здійснення усіх найсміливіших зимових мрій. Це й неповторні білосніжні пейзажі, і величезний простір для практики, і безліч шкіл для опанування нових навичок. Як щодо того, щоб вперше стати на дошку? Або нарешті підкорити найскладнішу трасу? Більш вдалого місця годі й шукати! До речі, мандрівники люблять Андорру ще й за безмитну торгівлю — а наприкінці зими низькі ціни стають ще привабливішими завдяки великому сезонному розпродажу. Тож тут можна від душі накататися і повернутися додому не тільки з гарним настроєм, а ще й з купою приємних покупок.

Невелике місто Енкамп розташоване зовсім близько до столиці країни, приблизно 15 хвилин їзди — і ви вже в серці гірськолижного курорту. Його особливість — 6-кілометрова канатна дорога. Вона обладнана телекабінами Funicamp, здатними розвивати велику швидкість і перевозити гостей між трасами курорту менше ніж за 15 хвилин! А ще відпочинок в Енкампі припаде до душі юним мандрівникам — щозими тут влаштовують безліч дитячих свят та фестивалів.

Ще одна популярна андорська гірськолижна зона, Вальнорд, також приваблює близькістю до столиці. Нерідко мандрівники поєднують катання на затишному курорті з вечірніми розвагами великого міста. Зона охоплює відразу три курорти: Ла-Масана, Пал-Арінсаль та Ордіно-Аркаліс. Усі вони об’єднані не тільки зручним та швидким транспортним сполученням, а й єдиним скіпасом. Окрім лижних трас, тут можна знайти зону для слалому, велику зону для сноубордингу та зону для фрістайлу. Траси різного рівня складності обладнані великою кількістю снігових гармат для максимальної зручності спортсменів. У перервах між підкоренням вершин можна порадувати себе прогулянкою на собачій упряжці, туром на снігоходах або скі-байках і, звичайно, смачною вечерею в одному з численних ресторанів.

Ціни на скіпаси тут.

Андорра з Join UP! це:

  • Зручні перельоти на крилах SkyUp до Барселони зі швидким трансфером на курорти Андорри. Літаємо три рази на тиждень — у понеділок, середу та суботу.
  • Великий вибір готелів залежно від ваших вподобань у відпочинку. Наприклад, такі:

Україна

І як же чудово знову і знову переконуватися, що необов’язково їхати у далеку далечінь, аби подихати чистим гірським повітрям та вигуляти своє лижне спорядження. Україна багата на прекрасні місця. Зокрема і на добре облаштовані зимові курорти. Незабутні краєвиди, фірмова гостинність та смачні частування після насиченого подіями дня — гарантовані!

Для початківців у зимовому спорті карпатські курорти Яремче, Ворохта, а також Трускавець (поруч ГК Крутогір 365) стане ідеальним вибором. Мальовничі містечка приваблюють вдалим розташуванням — до цікавих екскурсійних об’єктів рукою подати, та, звичайно, безліччю комфортних готелів з місцевим колоритом.

А Буковель зовсім недарма частенько займає місце на верхівках топів гірськолижних курортів нашої країни. Тут просто неперевершені умови для зимового відпочинку. На цьому курорті точно не залишиться часу для нудьги! Окрім катання на лижах трасами різної складності, тут можна розважитися у сноупарку, зайнятися сноутьюбінгом, проїхатися на снігоході або усією родиною провести час на великій ковзанці.

Ціни на скіпаси від 2 050 грн.

Подорожі Україною із Join UP! це:

  • Регулярні автобусні тури в Карпати з Києва, Одеси та Харкова
  • Ексклюзивні тарифи і додаткові бонуси %
  • Гарантовані номери в Карпатах та Закарпатті і на лікувальних курортах. Радимо готелі:

Грузія

Молодий та вже достатньо популярний курорт Гудаурі став улюбленцем прихильників фрірайду. Тут спортсмени мають можливість відважитися на швидкісний спуск цілинними полями. Неймовірне екстремальне задоволення, до того ж, безпечне (враховуючи повну відсутність каменів та інших перешкод на шляху). Також тут можна знайти сноу-парк для екстремального катання і добре обладнану тьюбінгову трасу. На курорті практикують штучне засніження, тож покрив на спусках залишається густим за будь-якої погоди.

Ціни на скіпаси тут.

Вибираєте ідеальне місце для сімейного зимового відпочинку? Бакуріані — відповідь, яку ви шукаєте. Місто розташоване у знаменитій Боржомській ущелині, на висоті 1 700 метрів. Тут прокладено близько 18 кілометрів лижних трас, більшість з яких підійде як новачкам, так і досвідченим спортсменам. Курорт нерідко вибирають як місце проведення міжнародних змагань з бобслею, тріатлону, слалому. Крім того, тут є власний кінотеатр, два парки розваг і безліч кафе та ресторанів із традиційно смачною та ситною їжею.

Ціни на скіпаси тут.

Мандрівки до Грузії із Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах SkyUp
Щоденні вильоти рейсом Київ – Тбілісі
  • Велика готельна база. Радимо, наприклад, такі:

Туреччина

Туреччина все частіше з’являється у полі зору затятих лижників. І на це є кілька вагомих причин. По-перше турецькі гори, оточені густими лісами, зачаровують своєю красою. По-друге, у країні активно розвивають гірськолижні курорти з новітнім обладнанням та незмінно високим рівнем сервісу.

Наприклад, приїжджаючи до Улудага, можна вкотре здивуватися тому, як у Туреччині вміють попереджувати бажання мандрівників. Тут прокладено 28 сучасних трас, об’єднаних зручною інфраструктурою. Кілька десятків місцевих готелів працюють за системою «Усе включено», а більшість із них обладнана власними підйомниками.

Ціни на скіпаси тут.

Туреччина із Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах SkyUp
Регулярні рейси до Стамбула з вильотами з трьох українських міст — Києва, Львова та Одеси щопонеділка, вівторка та п’ятниці
  • Перевезення лижного спорядження у багажі вже включене до вартості квитка за всіма напрямками (до 23 кг)
  • Безліч готелів у великій базі. Наші рекомендації:

Австрія

Австрія — справжній рай для любителів зимових видів спорту. Недаремно саме ця країна є одним з європейських лідерів, коли йдеться про споти для зимової відпустки. Один з секретів — у тому, що гірськолижний вектор в австрійських Альпах почали розвивати багато років тому. За цей час тут з’явилося більш ніж півсотні курортів з добре розвиненою інфраструктурою та якісними спусками для спортсменів будь-якого рівня.

Наприклад, Целль-Ам-Зее, розташований у долині в австрійських Альпах, біля великого озера. Тут приймають гостей цілий рік. Улітку для водних розваг, а взимку — для незабутнього сніжного фану. Курорт охоплює траси різної складності, фан-парк, у якому можна чудово провести час усією сім’єю, кілька зон для фрірайду і навіть велику трасу для спуску на санчатах.

Ціни на скіпаси тут.

А у долині Гаштайн можна вибирати одразу з трьох затишних містечок — Бад-Гаштайн, Дорф-Гаштайн та Бад-Хофгаштайн. Вони зручно сполучаються одне з одним мережею підйомників та залізницею. Тому за одну відпустку можна дослідити весь цей неймовірний регіон з комфортними гірськолижними трасами та безліччю розваг. Зокрема тут можна відпрацювати фрістайл-трюки у великому сноупарку Гаштайна, покататися на сноуборді в Бухебенвізе, а завершити день повним релаксом в одному з місцевих SPA з видом на гори.

Ціни на скіпаси тут.

Увага! З 20 грудня 2021 року територію країни можуть відвідувати тільки повністю вакциновані від COVID-19 мандрівники, або ті, які нещодавно перенесли хворобу.

Австрія із Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на комфортних крилах SkyUp
Київ – Зальцбург 26.12.21, 02.01.22, 09.01.22 і з 15.01.22 щосуботи до 26.02.22
  • Перевезення багажу та гірськолижного спорядження вагою до 23 кг вже включене до вартості квитка
  • Величезна готельна база. Маємо варіанти на різних курортах:

Весела відпустка та незабутні спуски гарантовані, якщо мандрувати цієї зими разом із Join UP!