Агентам

План на літо: дивитись на Карпати з басейну

Любите літо, але не любите спеку? Обожнюєте гірські пейзажі, але вам важлива можливість вдосталь поплавати та позасмагати на сонечку? Хотіли б прохолодними вечорами пити трав’яний чай та дивитись на зорі, а зранку ходити в невеличкі подорожі в гори? Ну тоді у нас є дещо для вас – наш сьогоднішній огляд присвячений чудовим готелям у Карпатських горах, де є басейни і пляжі.

Тільки уявіть – ви п’єте смачний коктейль, сидячи біля басейну та бовтаючи у прохолодній воді ніжками, і дивитесь на шаленої краси Карпатські гори. Ну хіба не фантастика? Тож обирайте і плануйте свій літній відпочинок в Україні.

Олеся Бутко

керівник напрямку Україна

Перша асоціація, яку малює наша фантазія при згадці про літній відпочинок – це яскраве сонце, піщані пляжі та морські хвилі.

«Але в Україні влітку можна так само прекрасно відпочити в Карпатах. М’який клімат, кришталеве повітря, панорамні види на гори – все що потрібно, щоб відпочити від метушні великого міста. А як же море, як же звичний пляжний відпочинок? Шезлонги, парасольки, купання? У нас є прекрасна пропозиція – відпочинок в Карпатах у готелях з басейнами!»


Ну що ж, ось і наші улюблені готелі в Карпатах з басейнами.
Обирайте і насолоджуйтесь!


Готелі мережі ТК Буковель – Буковель 3*, Shelter 4*, VIP-резиденція 4*
(Івано-Франківська область, с. Паляниця, Буковель)

Готелі розташовані на території відомого комплексу Буковель, де є ну абсолютно все для крутого відпочинку. Любите пляжний відпочинок? Тут є все і для нього! На території комплексу обладнаний повноцінний пляж на березі гірського озера, а також працює центр VODA-club. У денний час – це комплекс басейнів і водних розваг для дітей і дорослих, а в нічний час VODA – це нічний клуб з запальними пінними вечірками і зірковими гостями Буковеля.

Готель Тавель 4*
(Івано-Франківська область, с. Паляниця, Буковель)

Це готель, який привабить вибагливого туриста. Він розташований у тихому, спокійному місці, віддаленому від центру курорту Буковель. Минулого року тут зробили масштабну реновацію, і тепер в готелі є і власний SPA-центр з великим критим басейном з виходом на терасу і пляж. З травня по серпень гості можуть відвідувати SPA-центр абсолютно безкоштовно. І до речі, Тавель – один з небагатьох готелів, який пропонує харчування за концепцією HB.

Готель Ganz & SPA 4*
(Івано-Франківська область, с. Паляниця, Буковель)

Новенький готель на території курорту був відкритий напередодні зимового сезону 2018-2019 року. Назва говорить сама за себе – в готелі є великий SPA-центр з критим басейном, саунами і масажними кабінетами. Відмінно підійде як для сімейного відпочинку, так і для романтичних вихідних.

Готель Radisson Blu Resort Bukovel 5*
(Івано-Франківська область, с. Паляниця, Буковель)

Єдиний готель рівня 5* на території курорту. Прекрасний номерний фонд, сервіс на вищому рівні і звичайно ж величезний SPA-центр з повним комплексом послуг, шикарним басейном і релакс-зоною для відпочинку. У номерах підвищеної категорії є власні тераси з шезлонгами, де гості можуть відпочити на самоті в променях карпатського сонця.

Готель Park Hotel Fomich 3*
(Івано-Франківська область, с. Поляниця)

Готель з розвиненою інфраструктурою, де вам запропонують сервіс високої якості. Тут є все необхідне, щоб гості відчували себе максимально комфортно, адже все продумано до дрібниць. Для тих, хто приїде в Park Hotel Fomich влітку, є відкритий басейн площею 44 квадратних метра. Ви тільки уявіть собі, як спекотного дня ви потрапляєте в приємну прохолоду басейну, а потім – засмагаєте на шезлонгах, спостерігаючи за гірськими пейзажами. Це чудове місце для відпочинку з дітьми! Свіже гірське повітря, басейн і позитивні емоції – все це ви отримаєте, приїхавши в Park Hotel Fomich!

Готель Ведмежий Двір 3*
(Івано-Франківська область, с. Паляниця)

Розташування готелю дозволить насолодитися чистим цілющим повітрям, неповторними пейзажами далеко від метушні і шуму. Також готель славиться високим рівнем обслуговування. А безпосередня близькість курорту Буковель дасть змогу поринути у вир цікавих подій і різноманітних розваг. Так само готель пропонує гостям відпочити біля відкритого басейну з підігрівом або відвідати сауну, в якій так само є невеликий басейн-купель.

Готель Пацьорка 3*
(Івано-Франківська область, с. Татарів)

Готель побудований на межі сіл Татарів і Яблуниця, на березі річки Прутець. Вигідне розташування готелю поруч з гарною транспортною розв’язкою дозволяє легко і зручно дістатися до Буковеля. А на території гостей чекають ресторан з чудовою кухнею і, звичайно ж, басейн з шезлонгами і краєвидом на гірську річку.

Готель Lavandа Country Club 4*
(Івано-Франківська область, с. Татарів)

Якщо ви втомилися від рутини і сірого міста, хочете відкрити нові місця і побачити казкові гори, вам точно потрібно відвідати цей готель! Гірська річка, спокій і безтурботність – все, що потрібно для чудового відпочинку. Спекотними літніми днями ви зможете відпочивати біля басейну, насолоджуючись прекрасними краєвидами або поїхати на велопрогулянку, а прохолодними вечорами – зігрітися чашечкою какао в кінозалі.

Готель Коруна 3*
(Івано-Франківська область, с. Татарів)

Готель вирізняється висококласним сучасним сервісом і може вважатися справжнім музейним комплексом. На територію перенесені автентичні старовинні гуцульські дерев’яні будинки, вік дерева, з якого зроблено їхні стіни – більше 100 років. Крім шикарної території, готель пропонує своїм гостям прекрасний SPA, а також відкритий басейн із шезлонгами і парасольками для комфортного літнього відпочинку.

Готель Vita Park Станіславський 3*
(Івано-Франківська область, м Яремче)

Особливе розташування популярного готельного комплексу Vita Park Станіславський вигідно відрізняє його від інших курортних комплексів Яремче. За два кроки від готелю – бурхлива річка Прут і повноводний водоспад Пробій. А з усіх боків його оточують ландшафти Карпатського Національного парку. У готелі прекрасний басейн з краєвидом на гірську річку, а також сауна з панорамними вікнами, що виходять на мальовничий обрив.

Готель Wellland 3*
(Івано-Франківська область, м. Яремче)

Клуб-готель Welland побудований в курортній частині Яремче на висоті 550 м над рівнем моря. Його територія з неповторним ландшафтним дизайном та оригінальними архітектурними формами гармонійно вписується в чарівну красу навколишніх Карпатських гір, а бездоганний сервіс зробить ваш відпочинок незабутнім.

Готель Карпатські Зорі 4*
(Івано-Франківська область, м. Яремче)

Сучасний готельний комплекс для комфортного сімейного та ділового відпочинку, творчих вечорів і романтичних побачень. В готелі розташований чудовий ресторан, а також є SPA-комплекс, призначений для активного відпочинку, омолодження, очищення організму, формування стрункої фігури, профілактики та комбінованого лікування.

Готель Двір Княжої Корони 3*
(Львівська область, Славське)

Один з найновіших готелів у Славському. Тут є все – вигідне розташування, комфортабельні номери і шикарні краєвиди. 2019 року в готелі був відкритий новий SPA-комплекс з сауною, масажем і шикарним басейном. А краєвиди, що відкриваються зі SPA-комплексу, настільки зачаровують, що хочеться залишитися тут назавжди.

Славський Пансіонат
(Львівська область, Славське)

Єдиний готель в Карпатах, який пропонує гостям харчування за концепцією «Все включено». Але крім цього, в пансіонаті є безліч розваг, міні-кінотеатр, оздоровчий центр і басейн на відкритому повітрі.

Готель Захар Беркут 3*
(Львівська область, Волосянка)

Гірськолижний курорт і літній відпочинковий комплекс з басейном розмістився в серці Карпат, недалеко від смт. Славське, в с. Волосянка. У готелі є власний підйомник, який працює цілий рік, а також на вершині – колиба, де можна не тільки скуштувати українські страви, а й отримати насолоду від шикарних краєвидів Карпатських гір.

Ну то що, приєднуєтесь до нашого літнього плану – проводити спекотні дні, гуляючи горами, плаваючи в басейні та насолоджуючись колоритом західної України?