Агентам

Pierre Anne Beach Hotel 3* на Кіпрі: те, що ви шукали для подорожі з друзями

Відпочити — це класно. А відпочивати великою компанією друзів — це просто мрія!

І цю мрію дуже легко втілити в реальність. Коли? Та хоч цими вихідними. Де? Ну, наприклад, на Кіпрі, на одному з найбільш тусовочних курортів країни — Ая-Напі. Тож кличте друзів та вибирайте дату подорожі, а ми вже подбали і про зручний переліт, і про насичену програму, і про готелі.

Для веселої та безтурботної мандрівки ми залюбки порадимо вам готель Pierre Anne Beach Hotel 3*.

Чому? Ось кілька причин:

Це чудовий готель для тих, хто любить відпочивати і комфортно, і вигідно — тут затишно та приємно, номери нещодавно були оновлені, є все необхідне для хорошого відпочинку як зі своєю половинкою, так і компанією друзів.
Готель може похвалитися хорошим розташуванням: по-перше, він розміщений на першій лінії, по-друге, від нього легко дістатись до різних цікавих місць:

  • за 6,4 км від готелю ви знайдете пожвавлену затоку з піщаними пляжами, де можна зайнятися різноманітними водними видами спорту;
  • монастир Ая-Напи — за 500 метрів від готелю;
  • аквапарк Water World розташований всього за 2,5 км;
  • відстань до аеропорту Ларнаки — 55 км.
У цьому готелі у вас не буде шансів нудьгувати: тут є відкритий басейн, критий сезонний басейн, тераса з видом на Середземне море, облаштовані корти для гри в теніс, прокат велосипедів — тож просто насолоджуйтесь кожним днем відпочинку.
А ще тут смачно! Для вас працюють ресторани, в яких подають різноманітні страви в форматі «шведський стіл» і за меню, та бар біля басейну.
І найголовніший пункт! Ви тільки подивіться, яку вигідну ціну ми пропонуємо! Ви ще у когось взагалі таку бачили? Тож у вас немає жодної причини, щоб прямо зараз не запланувати сюди подорож.
Дмитро
Хромов
керівник напрямку Кіпр:

Кіпр, а особливо курорт Ая-Напа — це напрямок, який часто вибирають зокрема і для тусовочного відпочинку: вечірки, дискотеки, купа розваг — життя тут вирує 24 години на добу.

«Саме тому я радий, що ми можемо запропонувати багато готелів, де ідеально поєднались ціна та якість. Серед них і готель Pierre Anne Beach Hotel 3* — один з найкращих варіантів для мандрівки компанією друзів. Не зволікайте та бронюйте подорож вже зараз, тим паче, що ми пропонуємо ну дуже приємну ціну».

Підозрюємо, що ви, поки читали новину, вже встигли подумати про те, з ким саме з друзів хотіли б гайнути у подорож на Кіпр. Що ж, пишіть або дзвоніть їм швидше, обговорюйте дату та вперед — до крутих пригод і вражень разом з Join UP!.