Агентам

Підтримка в часи пандемії: Join UP! отримав грант Українського культурного фонду

Український туроператор Join UP! у 2020 р. отримав грант у розмірі 1 млн грн від Українського культурного фонду (УКФ) за програмою “Культура в часи кризи: інституційна підтримка” (“Культурно-пізнавальний (внутрішній) туризм”).

Пандемія COVID-19 та спричинене нею закриття кордонів цілком змінили світову туристичну галузь. Одна з тих індустрій, що найбільш динамічно розвивались протягом останніх років, постала перед чи не найбільш масштабними викликами за останнє сторіччя. У такій ситуації державна підтримка є нагальною потребою, що дозволяє підтримувати операційну діяльність та зберігати потужності, щоб зберегти конкурентоспроможність після відкриття кордонів.

Join UP! вітає ініціативу УКФ надавати цільову підтримку гравцям туристичного сектору. Так, компанія спрямувала гроші на підтримку діяльності та, серед іншого, сплату заборгованості перед бюджетом по соціальним внескам, що сприяло збереженню кількості штатних працівників та дозволило надалі бути надійним партнером у подорожах як усередині країни, так і по всьому світу.