Агентам

Підкорювати гірськолижні траси — до Болгарії разом із Join UP!. Оновлено 24.12.2020

Влітку Болгарія щедро обдаровує теплом золотистих пляжів і ласкавого моря, а взимку її засніжені гірські схили гостинно приймають і новачків, і любителів найскладніших трас. Стартуємо з Києва вже 23 грудня. Літаком чи автобусом — вибираєте ви.

На які курорти їдемо

Болгарські гірськолижні курорти оснащені якісним обладнанням та мають добре розбудовану інфраструктуру для комфортного відпочинку. Є тут і траси на будь-який смак і рівень підготовки, і школи для тих, хто тільки стає на лижі чи сноуборд. Ми зупинилися на трьох найпопулярніших — коротко про кожен з них:

Банско

  • Загальна протяжність трас — майже 75 км. Висота — від 1 467 м до 1 725 м
  • Курорт розташований на території природного заповідника Пирин, тож захопливі краєвиди гарантовані
  • Тут є фан-парк для сноубордистів, ковзанка і лижна школа
  • Якщо захочеться водних процедур у мінеральних джерелах, можна навідатися у розташовані неподалік Баня, Огняново, Добрініште

Боровець

  • Загальна протяжність 25 трас для гірських лиж — майже 58 км. Є 35 км трас для бігових лиж, трампліни для стрибків на 50 і 75 м. Висота трас — від 1 323 м до 2 560 м
  • Курорт оточений горами і багатовіковими лісами, тут 190 озер і 79 гірських вершин понад 2 500 м заввишки. Чого ще бажати для повного злиття із природою?
  • На курорті працює найкраща за відгуками мандрівників лижна школа Болгарії, а також є ясла для дітей віком 2-4 роки

Пампорово

  • Загальна протяжність трас для гірських лиж — 18 км, бігових лиж — 25 км. Їх висота — від 1 450 м до 1 926 м
  • Для найменших туристів є дитячий садок при лижній школі
  • Родзинкою курорту є власні термальні джерела, тому катання на лижах можна комфортно поєднати зі СПА-процедурами
  • Звідси зручно їздити на екскурсії в Пловдив, Чепеларе, етнографічний комплекс села Широка Лика, Бачковський монастир

ЯКІ ОБМЕЖЕННЯ ЗАПРОВАДИЛА ВЛАДА ДЛЯ БЕЗПЕЧНОГО ВІДПОЧИНКУ1

У період з 22 грудня 2020 року по 31 січня 2021 року ресторани у готелях працюють із завантаженням не більше 50% та лише з 06:00 до 22:00. Фітнес- та ігрові зали, казино у місцях розміщення туристів залишаються закритими для відвідування. Міські ресторани і кафе працюють тільки в режимі доставки.

Водночас траси і підйомники на курортах працюють у звичайному режимі.

Умови пакетних турів Join UP!

SkyUp виконуватиме рейси з Києва до Софії з 23.12.20 до 27.01.21 щосереди та щосуботи.

Автобусні тури з Києва стартують 29.12.20. Графік такий самий: по середах і суботах.

До пакетного тура входить: авіапереліт або автобусний проїзд і трансфер в обидві сторони, проживання і харчування на вибір, поліс медичного страхування, багаж та 1 комплект лижного спорядження вагою до 23 кг разом.

Умови в’їзду до Болгарії

Згідно з опублікованим 27 листопада 2020 року наказом, з 1 грудня 2020 року до 31 січня 2021 року для в’їзду в Болгарію потрібно надати негативний результат ПЛР-тестування, зробленого не більше ніж за 72 години до прибуття в країну, та поліс медичного страхування, що покриває можливі витрати, пов’язані з лікуванням Covid-19 на території Болгарії.

Необхідне для в’їзду в Болгарію ПЛР-тестування можна робити в одному з рекомендованих МОЗ України медичних центрів або обрати одне з відділень лабораторій-партнерів Join UP!, з якими ми домовилися про спецціни на тестування для наших туристів. Подробиці щодо умов та графіку здачі тестів — за посиланням3.

Подробиці щодо умов та графіку здачі тестів — за посиланням

ПЛР-тестування після повернення з Болгарії

Якщо на момент прибуття з Болгарії в Україну країна відпочинку буде знаходитися у «червоній» зоні, туристи, які придбали повний пакетний тур починаючи з 22.07.2020, зможуть здати ПЛР-тестування безкоштовно.

Туристи, які купили тільки авіаквитки, можуть додати послугу не пізніше ніж за два дні до дати зворотного рейсу за заявкою. Для цього треба звернутися до свого турагента, вартість послуги становитиме 21 євро*2.

*Ціна актуальна на дату публікації. Вона може змінюватися відповідно до комерційного курсу туроператора на момент оплати пакетного тура

1Інформація оновлена 24.12.2020
2Інформація додана 08.12.2020
3Інформація додана 21.12.2020