Агентам

Перлина Єгипту — Марса-Алам: у березні Join UP! запускає тури з прямими перельотами. Оновлено 24.06.2021

Найпівденніший серед єгипетських курортів на узбережжі Червоного моря та найзатишніший в усьому Єгипті. З 21 березня починаємо літати в Марса-Алам прямими рейсами SkyUp із Києва

Зовсім інший Єгипет

Жодної метушні, десятки кілометрів майже безлюдних ідеальних піщаних пляжів і казково красивих природних куточків, вишуканий європейський сервіс, неймовірний підводний світ для дайвінг-ентузіастів.

Чудово розвинена сучасна інфраструктура курорту підходить і для сімейного відпочинку, і для тих, хто шукає тихого усамітнення. А для поціновувачів активного водного відпочинку тут взагалі рай.

Розклад рейсів та умови турів:

На крилах SkyUp літаємо з 21 березня за маршрутом Київ — Марса-Алам — Київ двічі на тиждень: по четвергах і неділях.

Тривалість пакетного тура — від 4 ночей. Ціни на одну людину стартують від 12 300 грн*.

До пакетного тура входить:

  • авіапереліт і трансфер в обидві сторони,
  • проживання і харчування на вибір,
  • поліс медичного страхування.

Обов’язковою умовою в’їзду в Єгипет для туристів віком від 6 років є наявність негативного результату ПЛР-тесту, зробленого не більше ніж за 72 години до прибуття в країну. З правилами тестування можна ознайомитися в новині, а з подробицями щодо умов і графіку здачі тестів — за посиланням.

Робити ПЛР-тест не обов’язково, якщо мандрівники мають свідоцтво про вакцинацію проти COVID-19. При цьому мають бути виконані наступні умови1:

  • Сертифікат має бути виданий лабораторією, акредитованою в країні видачі документа.
  • Містить QR-код без жодних виправлень, змін, додавань.
  • Минуло 14 днів з моменту введення другої дози Pfizer / Moderna / AstraZeneca / Sinopharm / Sinovac / Sputnik.
  • Минуло 14 днів з введення препарату Johnson&Johnson.
  • Вакцина має бути зі списку, затвердженого ВООЗ.

Чим зайнятися в Марса-Аламі

Побувати у домі дельфінів — на рифі Сатайя. Це простора і неглибока блакитна лагуна посеред моря, оточена кораловими рифами, де живуть дельфіни. Дуже-дуже багато дельфінів. Крім цих надзвичайних створінь, тут можна зустріти білоперих рифових акул, червоно морського цезія, голожаберних молюсків, відомих як іспанські танцюристи, і рибу-папугу.
Влаштувати фотополювання на рідкісних морських корів та великих черепах. Для цього слід відправитися в затоку Марса Мубарак чи бухту Абу Дабаб. Теплі прозорі морські води та цілий Всесвіт в їх глибинах подарують одні з найфантастичніших емоцій в житті. Це ідеальні локації для дайвінгу та снорклінгу.
Побувати на єгипетських Мальдівах. Декілька безлюдних мангрових крихітних островів — острови Хамата, розташувалися біля одного з найкрасивіших і регіоні рифів — однойменного коралового архіпелагу. Їхні піски настільки білі і м’які, що нагадують цукрову пудру, а різнобарв’я місцевих морських жителів змушує злітатися сюди дайверів з усього світу.
Відкрити для себе пустелю. Марса-Алам «виріс» на стику Аравійської та Лівійської пустель. Тож побувати тут і не побачити таку велич було б марною втратою. Поїздка на квадроциклах стане невеличкою пригодою і дослідженням життя аборигенів.

Де зупинитися — Join UP! рекомендує

  • Fantazia Resort Marsa Alam 5* — елегантний готель на першій береговій лінії з природним піщаним пляжем та пологим заходом в море. Неподалік від берега також є коралові рифи з яскравими морськими жителями
  • Hilton Nubian 5* — чудовий готель в одній з найкрасивіших бухт регіону — Абу Дабаб. Має власний піщаний пляж з кораловим рифом, тож в морі біля готелю можна зустріти великих черепах, різноманітних рибок, а якщо пощастить — рідкісну морську корову
  • Albatros Sea World Marsa Alam 5* — сучасний стильний готельний комплекс із власним аквапарком
  • Novotel Marsa Alam 5* — красива, оточена зеленню територія готелю і нубійський стиль архітектури додають неповторності розслабленій атмосфері відпочинку
  • Royal Tulip Beach Resort 5* — одне з найкращих розташувань для активного морського відпочинку з чудовим кораловим рифом
  • Magic Tulip Marsa Alam 4* — має невелику затишну територію та чудовий пляж з природною лагуною

* Ціна актуальна на дату публікації

1Інформація оновлена 24.06.21