Агентам

Париж. Отримуйте подарунки за шопінг у Galeries Lafayette!

О, Париж, Париж… коли згадуєш про це місто, в голові починає лунати мелодія з фільму «Амелі», зіграна на акордеоні, відчувається запах парфумів Chanel №5, та чутно, як відкорковується вино та ламається хрумкий багет… Це місто вміє закохувати, це місто вміє бути стильним і це місто, де знають, що таке хороший шопінг. Ми в Join UP! обожнюємо Париж і хочемо, щоб ви приїздили сюди не тільки для того, щоб зробити фото на фоні Ейфелевої вежі і побродити у Верасалі, але й просто пожити як справжні парижани – з походами по магазинах, неспішними сніданками з круасанами на березі Сени та довгими прогулянками красивими вулицями.

І щоб ви прямо зараз вже збирали речі в Париж, ми разом з відомою мережею торгівельних центрів Galeries Lafayette підготували для вас подарунки за шопінг! Але про все по черзі.

Нагадаємо вам, що Париж Join UP! це:

  • Зручна польотна програма. Комфортний переліт на крилах стильної авіакомпанії Air France. Літаємо цілий рік у середу, четвер, суботу і неділю.
  • Дуже цікаві екскурсії.
  • Великий вибір готелів. Наприклад, радимо:
Victoria 2*+ Astotel Astra Opera 4*+
Gold Hotel 3* Napoleon 5*
Imperial 3*+
  •  Завжди щось особливе. Приміром, прямо зараз ви зможете отримати чудові подарунки, просто купуючи собі нові речі у столиці моди в одному з найбільших і найвідоміших торгових центрів.

Робіть покупки та отримуйте подарунки від торгівельної мережі Galeries Lafayette*:

  • При купівлі на суму від 50 євро ви отримаєте в подарунок стильну сумку для шопінгу.
  • При купівлі на суму від 175 євро ви отримаєте портативну колонку Lexon.
  • При купівлі на суму від 500 євро ви отримаєте портфель Longchamp або сумку Longchamp Le Pliage S.

Іван Лисак

керівник напрямку Франція

Париж – це місто, яке можна сприймати по-різному.

«Тут можна бути просто туристом, який робить мільйон фотографій знакових місць, а можна прожити цілий тиждень як парижанин – ходити в крамниці, в оперу, на уроки кулінарії чи на заняття з танго, повчити французьку або повністю поринути у світ моди, який тут відчувається не тільки на подіумах та під час Тижнів мод, а кожен-кожен день. Саме другий варіант ми хочемо запропонувати вам – вивчати місто, жити в ньому і жити ним. Сподіваюсь, наша акція з Galeries Lafayette цьому сприятиме»


І як справжні парижани, які люблять своє місто і знають про нього багато цікавинок, ми теж розкажемо вам про Galeries Lafayette, адже цей торговельний центр заслуговує на увагу!

  • Загальна площа магазину на бульварі Осман – понад 50 тис. м².
  • Сюди входить головний магазин Lafayette Coupole, що зайняв аж 9 рівнів, на яких продається ну просто все: одяг, парфумерія, ювелірні вироби, шкіргалантерея, сувеніри, електроніка… все, що тільки можна уявити.
  • Магазин співпрацює з іменитими дизайнерами і модними домами, імена яких вам точно відомі: Крістіан Лакруа, Крістіан Діор, Жан-Поль Ґотьє, Кензо, Кельвін Кляйн, Ів Сен-Лоран, Соня Рікель, Труссарді.
  • В Galeries Lafayette по всьому світу зайнято понад 12 000 працівників.

Цей торговельний комплекс постійно дивує і вигадує щось новеньке, щоб ви із задоволенням повертались сюди знову. Ось лише останні новини:

  • Майстер-класи! Приходьте за покупками, а заразом навчіться робити тістечка «Macaron», записуйтесь на дегустацію французького вина чи на екскурсію, де вам розкажуть історію цього місця.
  • Важлива новина для шопоголіків! З 20.03 по 07.04 в Galeries Lafayette на вас чекають розпродажі зі знижками до 50%.
  • 08.04 торговельний центр запускає новий атракціон Funarea. Ух, що буде!

Не зволікайте і відправляйтесь на незабутній шопінг у Париж та отримуйте подарунки! Насолоджуйтесь цим стильним містом разом з Join UP!


*Для того щоб отримати ці подарунки, вам необхідно купити тур у Париж у Join UP! та отримати ваучер.