Агентам

Оце так свято! Відкриваємо для вас Єгипет заново вже 6 років!

Час летить дуже стрімко, тому, як завжди занурені у купу проєктів, ідей та планів, як зробити для вас подорожі до Єгипту ще цікавішими та насиченішими, ми самі здивувались, коли зрозуміли, що сьогодні вже аж 6 років напрямку Єгипет! Так! Уже цілих 6 років ми разом подорожуємо Єгиптом, відкриваємо для вас його найцікавіші місця, робимо все, щоб показати вам усю невичерпність та багатогранність цієї країни! І це тільки початок, адже Єгипет – це цілий всесвіт, який приваблює та захоплює!

Тож відкорковуйте шампанське, святкуйте разом з нами та обирайте новий тур до Єгипту!

Більше Єгипту!

Як минули ці 6 років? О, дуже насичено! Ось лише кілька фактів, що таке Єгипет з Join UP!:

  • Напрямок Єгипет у компанії Join UP! яскраво та стрімко стартував 02 жовтня 2013 року і за цей час став одним з найпопулярніших серед українських туристів. Ми пропонуємо цілорічний відпочинок у цій чудовій країні та працюємо з вашими улюбленими курортами: Шарм-ель-Шейх, Дахаб, Таба, Хургада, Ель-Гуна, Сафага, Ель-Кусейр, Марса-Алам. Як вам вибір?
  • Концепт REDISCOVER EGYPT. Єгипет – та країна, яку рідко відвідують лише один раз. Сюди повертаються за чудовими пляжами, неймовірно красивим морем, величезною кількістю знакових місць, історія яких почалася ще за багато століть до нашої ери. Напевно, тому так логічно у нас народився концепт для цього напрямку – REDISCOVER EGYPT. Ми відкриємо вам усі численні грані дивовижного Єгипту і зробимо так, щоб кожна нова подорож сюди була насиченою та особливою.
  • Тільки в 2018 році ми відправили на відпочинок приблизно 600 000 туристів. Вгадаєте, скільки було за 6 років? О, це цифра з 6 нулями!
  • Надійна приймаюча сторона – Sun International, з якою ми працюємо вже 4 роки. Це компанія під керуванням Savoy Group, в яку також входять готелі Savoy, Sierra, Grand Oasis, Royal Savoy і SOHO Square. Упевнені, ви знаєте і любите ці місця. Кожен співробітник приймаючої компанії проходить регулярне навчання, зокрема, спільне з Join UP!. Sun International – це більше 10 років досвіду, 180 гідів, представники, що говорять вашою мовою та доступні 24/7.
  • Головний партнер-авіаперевізник – авіакомпанія SkyUp. А це означає, що красива і комфортна подорож починається ще на борту літака: авіакомпанія порадує молодим флотом, де середній вік літаків – 11,5 років, спеціальними зручними сидіннями, концепцією Special for U, мета якої – огорнути турботою кожного пасажира і створити відчуття свята. Celebrate your flight! Ми літаємо у Єгипет не тільки з Києва, але й з регіонів: Одеса, Харків, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Львів.
  • Широка готельна база на всіх курортах та 43 готелі, з якими ми дружимо і плідно співпрацюємо. Знайдете ці готелі ще в когось на ринку?
  • Круїзи по Нілу. Єгипет – далеко не тільки пляжний відпочинок, це ще й насичені і захоплюючі екскурсійні програми. Наприклад, нам дуже подобаються тури по Нілу на круїзних лайнерах рівня готелів 4 і 5 *. Вибирайте подорож, розраховану на 7 ночей, або комбіновані тури з пляжним відпочинком на 3 та 4 ночі.
  • Завжди більше, ніж ви очікували. Упевнені, що якщо ви не брали участі, то вже неодмінно чули про наші тематичні промотури, які допомагають агентам відкрити Єгипет заново. Також ми завжди пропонуємо цікаві акції для агентів і безліч додаткових сервісів для туристів: трансфери класу Premium, весільні церемонії, VIP-сервіс в аеропорту, екскурсії в Каїрі… Просто розкажіть нам, чого б вам хотілося.
  • Єгипет = Join UP! Нам подобається така формула, тому ми робимо все, щоб це стало реальністю. Ми подбали про те, аби ви відчували комфорт та повну підтримку під час перебування у Єгипті: новенькі брендовані автобуси, форма, таблички та бейджі у наших представників – щоб ви завжди легко могли їх знайти, інформаційні стійки в готелях… наша підтримка чекає на вас усюди!
  • Особливе місце. Так, Єгипет для нас – особлива і надзвичайно важлива країна, тому ми з таким задоволенням саме тут проводимо знакові для нас події, такі як церемонії нагородження WINNER. А ще, Єгипет – це концептуальний промотур Rediscover Egypt та десятки заходів в Україні за участі готельєрів.

Наші в Єгипті

Святкуючи, ми завжди згадуємо, як все починалось – запуск напрямку, хвилювання перед тим, як оголосити про цю непересічну подію туристичному ринку, радість від першої заявки. Перші рекламні та промотури… Ох, скільки всього було і ще буде! Що ж Єгипет означає для людей, для яких він став не просто щоденною роботою, а стилем життя? Давайте дізнаємось!

Катерина Артюх

керівник напрямку Єгипет

Описати кількома реченнями мою любов і трепетне ставлення до напрямку і країни Єгипет складно, адже це давно перестало бути роботою і переросло в частинку мене.

«Працюючи з Єгиптом, я виросла у професійному плані, стала сильнішою як особистість, знайшла безліч споріднених духом друзів, а сам Єгипет став місцем, куди приїжджаєш як додому. Наші партнери Sun International – це сім’я, з якою немає нічого неможливого. Ми розуміємо одне одного не просто з півслова, а вже з одного погляду. У нашому портфелі більше 40 готелів, які ви навряд ще в когось знайдете. Ми здійснюємо 8 десятків рейсів щотижня, ми обробляємо тисячі запитів і звернень, щодня відправляємо на відпочинок тисячі туристів, роблячи їх життя яскравішим – хіба це не щастя?»

Анастасія Андрейченко

заступник керівника напрямку Єгипет

Мій професійний шлях в компанії Join UP! почався теж 6 років тому разом з напрямком Єгипет.

«Для мене дуже символічно, що ми зростаємо і розвиваємося разом. За роки роботи в компанії було багато всього – і приємні подорожі, і складні випробування і, здавалося б, недосяжні цілі. При цьому завдяки професійній команді, я впевнена, ми можемо подолати все. Єгипет – для мене це не тільки напрямок, з яким я працюю, це цілий окремий світ і найважливіше в цьому світі – моя друга сім’я –  колектив Join UP! і наші улюблені партнери компанія Sun International, з якими ми на зв’язку 24/7. Ці хлопці здатні вирішити будь-яке питання, для них не існує фрази: «Ми не можемо». Професіоналізм і наполеглива праця допомогли досягнути значних успіхів і відкрити Єгипет заново для великої кількості туристів, тільки 2018 року ми відправили на відпочинок 600 000 осіб»

Таня Дем’яненко

провідний менеджер відділу бронювання по Єгипту

У компанії Join UP! я вже трохи більше 4 років, половину цього часу працюю на напрямку Єгипет.

«Відтоді моє життя кардинально змінилося! Ця країна закохала в себе і зачарувала відразу. До того ж для мене це і можливість вирости професійно, отримати незабутній досвід і нові знання. Увесь мій професійний шлях тепер ділиться на «до Єгипту і зараз»)). І звичайно ж, ми дуже любимо і цінуємо нашого надійного партнера компанію Sun International, вони наша опора і підтримка. Завдяки їм у нас є можливість здійснювати найграндіозніші плани і пропонувати нашим туристам кращий сервіс на курортах. Зараз я не уявляю свою роботу без Єгипту, вирішення щоденних завдань, спілкування з партнерами та колегами»

Алі Маарік

керівник операційного відділу, офіс Шарм-Ель-Шейха

Я в туризмі з 2000 року і встиг попрацювати з багатьма компаніями, але тільки в Join UP! ми знайшли однодумців, які прагнуть розвитку і поділяють наші цінності.

«Наша спільна робота почалася 2013 року, і разом ми досягли нових висот і стали однією дружною туристичною сім’єю. Зараз складно повірити, що на початку ми зустрічали 1 літак кілька разів на тиждень, а зараз здатні прийняти 75 рейсів на тиждень і забезпечити всіх туристів комфортними умовами на трансферах, різноманітною екскурсійною програмою. Разом з Join UP! ми вчимося, розвиваємося, проводимо спільні тренінги для гідів, щоб працювати як один злагоджений механізм. Ми любимо працювати з українськими туристами, вони добрі і чуйні, дуже доброзичливі»

Михайло Пасацький  

представник компанії Join UP! в Єгипті

Єгипет традиційно утримує позицію одного з найбільш затребуваних напрямків, актуальність якого не знижується цілий рік.

«У зв’язку з цим планування і втілення програм розвитку туроператора багато в чому базується на надійності єгипетських партнерів в усіх аспектах роботи, що забезпечують нашим гостям комфортні умови відпочинку, які відповідають їхнім вподобанням. Без партнерського взаєморозуміння і підтримки навряд чи можна розраховувати на успішне майбутнє.

Співпраця Join UP! із Savoy Group – партнером, який заслужив повагу і авторитет у сфері в’їзного туризму Єгипту – дозволяє впевнено дивитися в майбутнє. Savoy Group повною мірою використовує в роботі свій досвід, що дозволяє бачити деталі; можливості, які забезпечують втілення найнеймовірніших ідей; уважність до своїх гостей, що дає орієнтири для оптимізації організаційної роботи.

Однією з найважливіших складових Savoy Group є наш надійний партнер на території Єгипту – компанія Sun International. Збіг партнерських інтересів, цілей і завдань реалізувався у плідній співпраці та успішному розвитку компаній. Цей тандем виправдав довіру сторін, що призвело до значного зростання числа туристів, які приїжджають на відпочинок.

Унаслідок такого збільшення потоку туристів особливу увагу було зосереджено на вдосконаленні структури компанії, підвищенні якості обслуговування (аеропорт, транспорт, готелі, екскурсії), підготовці готельної бази, розширенні екскурсійних програм і пропозицій для відпочивальників.

Ми переконані, що перші враження про роботу компанії туристи отримують від зустрічі в аеропорту і саме ці враження впливають на емоційний фон подальшого відпочинку, тож приділяємо цьому аспекту особливу увагу.

Масштаби зростання і вдосконалення компанії можна оцінити, спостерігаючи, як змінювались показники роботи протягом шестирічної історії нашої співпраці»

Світлана Пасацька 

представник компанії Join UP! в Єгипті

Сьогодні у зустрічі та відправленні рейсів усередині аеропорту задіяно 12 ліцензованих співробітників. Група розбита на зміни і забезпечує цілодобовий контроль усіх рейсів Join UP!.

«Старший зміни, у разі необхідності, виходить на прямий контакт з гарячими лініями. Обслуговування туристів на виході з будівлі аеропорту, парковці, а також супровід в готель забезпечують 45 співробітників.

Раніше ці обов’язки виконували 8 співробітників Sun International.

Сьогодні набраний і працює штат співробітників для екскурсійного супроводу – 35 осіб.

Раніше ці обов’язки за сумісництвом виконували співробітники трансферу.

Ми вважаємо, що гіди – наше обличчя і в їхній роботі важливо все: від зовнішнього вигляду і посмішки до вміння своєчасно відреагувати і розібратися з будь-яким питанням, пов’язаним з якістю відпочинку наших гостей.

Сьогодні у штаті приймаючої компанії працює 52 готельних гіди. З метою своєчасного прийняття рішень з будь-яких питань роботу готельних гідів курують 2 регіональні менеджери, їхні телефони доступні цілодобово.

Шість років тому було лише 16 гідів.

Зараз цілодобово доступний телефон місцевої гарячої лінії, що дозволяє отримати пряму довідку про рейси в нічний час. Усі контактні телефони вказані на готельних стендах компанії (дзвінок з рецепції готелю можна зробити безкоштовно).

Для всього штату, який працює безпосередньо з нашими гостями, регулярно проводяться атестації та навчальні тренінги.

Зараз відділ контролю якості посилений двома досвідченими менеджерами.

Раніше цим питанням займалася одна людина. Розширення відділу дає можливість своєчасно реагувати на претензії, визначати і виправляти слабкі місця в роботі, прогнозувати та координувати роботу всіх відділів.»

From Egypt with love

Наші співробітники та партнери, що займаються напрямком Єгипет дуже різні. Але поєднує їх одне – неймовірна любов до цієї країни. І ось наш офіс у Хургаді підготував до свята невеличке зізнання у любові до Єгипту, в якому його співробітники розкажуть про свої улюблені місця і страви у цій країні. Упевнені, ви захочете скористатись їхніми рекомендаціями!

Які місця і пам’ятки мають відвідати туристи, які відпочивають у Хургаді?

Ольга Зініна

Guest Relation Manager

Однозначно – Луксор, це одне з найбільш значущих місць, в якому зібрана безліч пам’яток часів стародавнього Єгипту.

«Він відомий як найбільший у світі музей під відкритим небом. Кількість збережених пам’яток у цьому районі не має аналогів у всьому світі – храм Хатшепсут, Карнакський храм, Луксорський Храм, Долина Царів і багато іншого. Тут ви зможете побачити легендарний Ніл і відкрити для себе зовсім інший Єгипет!»

Махмуд Десокі

операційний менеджер у Хургаді

Каїр – місто контрастів, місце, де можна побачити на парковці Ferrari останньої моделі і поруч віслюка з візком.

«Це місто живе своїм унікальним життям і здатне здивувати кожного, тут історія стикається з сучасним світом. Незалежно від кількості відвідувань завжди можна для себе знайти щось нове. Великі піраміди Гізи, Сфінкс, Каїрський музей, цитадель, церкви і мечеті підкорять будь-кого своєю історією та східним колоритом»

Оксана Боднар

представник компанії Join UP! у Хургаді

На мій погляд, і в самій Хургаді досить багато унікальних місць, тож необов’язково далеко їхати.

«Мечеті, християнська церква, набережна Marina, акваріум, в якому можна познайомитися з великою кількістю риб, побачити ската і акулу, великий вибір екскурсій на яхтах, батискаф – нудьгувати не доведеться. Для тих, хто хоче побачити справжній Єгипет – ринок El Dahar, центральна вулиця Sheraton Road, де безліч сувенірних крамниць, кафе, магазинів»

Що обов’язково необхідно скуштувати в Єгипті?

Оксана Боднар

представник компанії Join UP! у Хургаді

На першому місці – морепродукти, кальмари, креветки, риба. Замовляйте приготовані на грилі і приправлені лимонним соком.

«Це найсмачніша їжа. При цьому не обов’язково йти в a la carte ресторан у готелі, у місцевих кафе це коштує значно дешевше, а атмосфера і колорит просто приголомшливі. У Хургаді можу порадити Fish Market і Star Fish»

Махмуд Десокі

операційний менеджер у Хургаді

В Єгипті дуже багато цікавих національних страв.

«Наприклад, молохея, яка дуже часто подається навіть у ресторанах в готелях на обід або вечерю. Це національна страва, яку їдять окремо як суп або використовують як соус для рису. Дуже смачно і корисно. У нас в Єгипті найсмачніший хумус і коржі, а ще туристи повинні спробувати каву з кардамоном, підбадьорливий напій з цікавим смаком»

Ольга Зініна

Guest Relation Manager

Звичайно, місцеві фрукти на десерт.

«Манго, інжир – влітку і гуава – взимку, сік з тростини і чай-каркаде – це те, що кожен турист повинен скуштувати і привезти додому як сувенір»

Так, це були дивовижні 6 років. І далі буде лише крутіше та цікавіше! Тож відкривайте Єгипет заново разом з Join UP!.