Агентам

Особистий помічник туриста: Join UP! запустив свій додаток

Join UP! запустив мобільний додаток для своїх туристів. Він працює як універсальний  помічник у подорожі.

Дмитро Сєроухов

генеральний директор Join UP!

Над розробкою цього застосунку та його тестуванням ми працювали більше року.

«У нас була мета – створити інструмент, який завжди буде під рукою та допомагатиме нашим туристам. Так з’явився додаток – особистий помічник. Це можливість тут і зараз мати всю інформацію про тур у своєму смартфоні. Він не дублює інформацію з сайту, а супроводжує мандрівника на усіх етапах подорожі – від покупки туру та авіаперельоту до прямого зв’язку з гідом», – розповідає генеральний директор Join UP! Дмитро Сєроухов.

Що пропонує додаток?

Завантаживши застосунок Join UP!, ви можете переглянути всі актуальні тури та знайти свій. Після цього додаток запропонує вам обрати одне з наших франчайзингових агентств Join UP! to travel. Обране агентство – те, з яким ви будете працювати. Після його вибору ви зможете забронювати тур. Для уточнення деталей та підтвердження бронювання з вами зв’яжеться ваш турагент.

Після покупки туру представник Join UP! to travel видасть вам ваучер із QR-кодом. Відсканувавши код у додатку, ви отримаєте доступ до всіх його послуг. Серед них:

  • усі деталі вашого туру: готель, переліт, трансфер;
  • пам’ятка про потрібні документи;
  • таймлайн вильотів, трансферів та check-in у готелі, інформація про будь-які зміни в розкладі;
  • контакти готельного гіда і наших представників у країні перебування;
  • перелік та детальний опис екскурсій, які можна замовити;
  • кнопка зв’язку зі страховою.

Зручно? Після закінчення вашої подорожі ви зможете оцінити нашу роботу у цьому ж додатку. Так у нас буде можливість краще зрозуміти ваші потреби, а у вас – висловити свою думку безпосередньо нам.

Завантажити додаток: