Агентам

Осінні канікули в Kandima Maldives? Оце так пропозиція!

 «Канікули!» – захоплено кричать діти та вже уявляють, як вони будуть пізно вставати, нічого не робити та відпочивати з друзями.

«Кані-і-і-кули…» – майже з розпачем скажуть батьки, передчуваючи купу проблем – як організувати дитині відпочинок, як зробити так, щоб дитина провела час з користю… Ух! Keep calm! Ми разом з Kandima Maldives вже про все попіклувались! Вам залишилось лише обрати тур та спакувати чемодани.

Так, цього разу ваш улюблений готель на Мальдівах Kandima Maldives підготувався до осінніх канікул ну дуже масштабно! Ось що на вас чекає:

  • Знижки на розміщення до 25%.
  • Напівпансіон у подарунок (до 31.10.19).
  • Безкоштовний апгрейд до Beach Studio.
  • Для дітей до 12 років проживання та харчування – безкоштовно.
  • Безкоштовні трансфери для тих, хто приїхав надовго.
  • 30-хвилинна фотосесія від SNAP! у подарунок.
  • Активна розважальна програма для дорослих і дітей на кожен день!

Додайте до цього ще всі переваги від Join UP!:

  • Переліт з Києва на гарантованих блоках компаній Qatar Airways та Turkish Airlines.
  • Надійна приймаюча сторона і підтримка кожного туриста 24/7.
  • Насичена екскурсійна програма. На Мальдівах нема часу нудьгувати.

Євгеній Хаджинов

керівник напрямку Мальдіви

Kandima Maldives – це один з готелів, які ми обрали для проведення нашого першого Instatour на чарівних Мальдівах.

«Саме в цьому готелі ми мешкали під час другої частину туру, і саме тут відбувся наш традиційний Gala Dinner, для якого шеф-кухар розробив спеціальне меню. Ну і, звичайно, цей готель вам запам’ятається шаленою кількістю інстапоінтів, де ви точно захочете зробити багато фото, найдовшим відкритим басейном-інфініті на Мальдівах, величезним вибором водних розваг, власним морським біологічним центром і навіть школою дайвінгу. Як тут встояти? Тож сімейний відпочинок тут також пройде неперевершено – діти завжди матимуть цікаві розваги, а батьки у цей же час зможуть насолоджуватись неперевершеною красою островів»

Kandima Maldives – завжди ідеальний відпочинок!

У нас є сотня причин любити цей готель. Це і ідеальне місце розташування, і цікавий дизайн готелю, і чудове обслуговування, і смачна кухня, і вибір розваг – тут все поєдналось так, щоб ви насолоджувались кожною хвилиною відпочинку.

5 причин закохатись у Kandima Maldives:

  • Красиві пригоди починаються ще під час трансферу: 45 хвилин на гідролітаку або 30 хвилин на літаку внутрішніх авіаліній + 20 хвилин на швидкісному катері. Ну хіба не так має починатись цікава та незвичайна подорож?
  • Найдовший відкритий басейн-інфініті у країні. Так, з таким басейном легко забути, що тут ще й океан є.
  • 10 фантастичних ресторанів і барів, різноманітні концепції харчування з програмою Dine Around. Тож насолоджуйтесь кожним шматочком і ковтком – тут вміють отримувати задоволення від їжі!
  • Дитячий клуб, який займе ваших діточок на весь день. Вони проведуть канікули весело та цікаво, а ви при цьому зможете розслабитись і відпочити.
  • Насичені оздоровчі SPA-програми. Ви заслужили відпочити не тільки красиво, але й так, щоб оздоровитися і набратись нових сил!

Леся Климюк

маркетолог

Kandima Maldives – це саме той готель на Мальдівах, в який хочеться повертатися знову і знову.

«Коли ми брали участь в інстатурі і жили в цьому готелі, нас просто вразила велика і така соковито-зелена територія острова, завжди різний океан – з одного боку острова спокійний, а з іншого – сильний та гучний. Кожен день в Kandima Maldives – це яскраві спогади про ранкову йогу, катання на каяках, снорклінг. Це спогади про галасливі вечірки біля басейну, романтичні вечері на березі океану… Кожен привезе власні спогади про цей чудовий острів, але у всіх вони будуть яскравими і незабутніми»


Не втрачайте нагоди провести осінні канікули всією родиною незабутньо в одному з найкрасивіших місць нашої планети!