Агентам

Open for U: масштабне відкриття літнього сезону!

Ми давно не бачились і дуже скучили за нашими зустрічами — завжди такими живими і справжніми, цікавими та насиченими. За розмовами про все на світі – про результати і плани, тренди і новини. За обіймами, ось цим щирим «О-о-о, привіт! Як справи?» і спільними фотографіями на згадку. За тим особливим гамором, що буває тільки на великих заходах – легка музика на фоні, веселий сміх, дзвін келишків з коктейлями, неспішні розмови, які одразу затихають, щойно починає виступати наступний спікер. За заходами, після яких виходиш з купою інсайтів та ідей, що починають переповнювати тебе після спілкування з тими, хто, так само сильно як і ти, любить сферу туризму.

Так, ми дуже скучили, тому вирішили, що нам вже час зустрітись. Причому одразу – красиво, масштабно та з дуже крутого приводу – старту літнього сезону з концепцією, яка вам так сподобалась: Open for U. Це було ну дуже атмосферно! Зустрічі з партнерами та колегами, зіркові гості, багато нової інформації… Ух, як же ми класно потусили разом!

Згадаємо в деталях, щоб ще раз поринути у цей вечір?

«Літу бути, подорожам бути!» — це був лейтмотив вечора. А завдяки темі Open for U ми разом змогли поговорити про новини, плани та перспективи літнього сезону у красивому та такому ефектному конференц-залі Regent Hill.

Open for U — це про всі літні напрямки, що відкриті для українців, і про всі переваги подорожей разом з Join UP! Саме тому ми підготували для вас круглі столи з нашими експертами, де розказали про всі особливості подорожей, наші плани та новини за напрямками: Туреччина, Єгипет, Болгарія, Чорногорія, Хорватія, Кіпр, Албанія, Туніс, ОАЕ, Грузія, Греція, Доміникана, Мексика, Занзібар.
Open for U — це про те, що Україна відкрита для візитів та упевнено розпочинає літній сезон на курортах біля моря. Ми запросили до Києва з Туреччини (а це один з найпопулярніших літніх напрямків) представників 26 ваших улюблених готелів, з якими ви могли вдосталь поспілкуватись під час нашого воркшопу.
Open for U — це про те, що ми були раді вітати на нашому івенті представників усіх категорій агентств, що працюють з Join UP! вже не один рік.
Open for U — це про новий формат роботи під брендом Join UP! у мережі Join UP! to travel. Адже з новою концепцією Junior двері відкриті для агенцій усіх категорій. Разом найлегше пройти шлях від Beginner до Winner, про що ми теж вам детально та із задоволенням розказали.

OPEN FOR U В ДЕТАЛЯХ

Ох, який же був насичений вечір! І скільки тем для розмов у нас було!

  • Про тренди, новий сезон та плани розповів Дмитро Сєроухов — генеральний директор Join UP!
  • Літо на крилах SkyUp — польотна програма, нові напрямки та особливості роботи, про які ви могли поговорити з представниками авіакомпанії.
  • Зустріч з готельєрами Туреччини. Так-так, тут були присутні представники ваших улюблених готелів:
  • LRS Hotels
  • Gloria Hotels
  • Peninsula Hotels
  • Adalya Hotels
  • Kirman Hotels
  • Barut Hotels
  • Papillon Hotels
  • Annabella Hotels
  • Miramare Hotels
  • Grand Yazici Hotels & Resorts
  • Alva Donna Hotels
  • Limak Hotels and Resort
  • Armas Hotels
  • Зустріч з командою Join UP! та представниками інших країн під час workshop, де вони докладно розповіли, як країни і готелі підготувалися до сезону.
  • Окрема подяка нашим чудовим партнерам з різних країн! Адже разом з ними ми готували для вас інформацію до старту сезону!
  • З представниками у ТуреччиніPeninsula tours
  • Партнерами у ЧорногоріїPilon
  • Болгарськими друзями — Solvex
  • Al Khalidiah tourism з ОАЕ
  • Delta Wings з Кіпру
  • Преставниками Aler Travel з Албанії
  • Гостями з Єгипту — Sun International
  • І, звісно, про Rhodes Tourism Promotion Organization — про наших гостей з Родосу: ми не тільки говорили про напрямок Греція, але й спільно з міністерством туризму презентували Родос як новий хіт сезону!
  • А потім був час для неформального спілкування за коктейлем і вишуканим фуршетом та інтерактив, що перевірив ваші знання та уважність. До речі, скільки у вас було правильних відповідей під час вікторини?
  • І на завершення на нас чекали такі круті танці разом колоритною зіркою, енергетику якої було важко утримати за кулісами, тож ви знали про наш сюрприз ще до появи на сцені неймовірної Насті Каменських! Ми, наприклад, потім ще кілька днів наспівували її пісні, а ви?

З ПЕРШИХ ВУСТ

А ось і враження від вас, наші дорогі гості. Адже саме для вас ми і робили цей захід!

Ганна
Горбунова
«Поїхали з нами»,
ФОП Горбунов Д.Л.

Join UP!, як і завжди, на висоті: і інформативно, і весело! Спочатку на нас чекала прекрасна пізнавальна частина, де мені дуже сподобалося електронне голосування, а ввечері – ще й концерт Насті Каменських. Наше агентство та Join UP! запустилися приблизно одночасно, і відтоді ми тісно співпрацюємо. Тож впевнено можу сказати: індивідуальний підхід, стиль – це саме про них!

Олена
Сударенко
ФОП Сударенко О.І.

Найкращий івент, на якому я була! Дуже інформативно, корисно і насичено. Полюбила Join UP! ще більше!

Міліца
Стойко
ТОВ «Гермес Тревел Груп»

Дуже сподобалося на зустрічі Join UP! «Open for you». Як завжди, усе – на високому рівні. Обрано відмінне місце для зустрічі, красиво оформлено, дуже смачно нагодували голодних турагентів.

«На захід запросили партнерів з Туреччини, і був вибраний дуже вдалий формат workshop, завдяки якому ми отримали можливість поспілкуватися з усіма особисто, поставити питання і обміняється контактами. А в кінці заходу організатори порадували вікториною, переможці якої отримали як винагороду безкоштовне проживання в готелях. Ну а вишенькою на торті став сюрприз – Настя Каменських! Дякую Join UP! за організацію чудового івенту і високий рівень його проведення!»

Ольга
Луценко
ФОП Луценко О.М.

Івент Open for U для мене став слушною нагодою для знайомства та спілкування з партнерами на старті літнього сезону. Як зазвичай, усе було на найвищому рівні. Для себе дізналася багато нової інформації про ті готелі, на які раніше не звертала уваги, а зараз ми разом із моєю командою їх активно продаємо.

Михайло
Розпутний
ФОП Коваленко І.В.

Чудовий і напрочуд інформативний захід від Join UР! Дуже раді були побачити готельєрів офлайн і отримати найактуальніші новини з перших вуст. Тепер максимально готові провести успішний літній сезон!

Дар’я
Вільганюк
DARIA TRAVEL,
ФОП Вільганюк Д.Ю.

У літо ми увірвалися разом з улюбленим туроператором Join UР! та івентом Open for U!. Чудова організація, незабутні емоції, злагоджена команда і чарівна атмосфера! Дякуємо друзям за можливість розвиватися, надихатися і бути завжди першими у сфері туризму!

Найскладніший етап в житті туристичного бізнесу минув, ми всі адаптувались до нової реальності, до нових звичок та правил. Тепер ми точно можемо відмовитись від будь-якої речі, але ми ніколи не відмовимося від самого найприємнішого — подорожей.

Вони нас надихають, вони змінюють наш світогляд, вони відкривають нам зовсім інші горизонти, вони нас змінюють і ми ідем на ці зміни з величезним задоволенням.