Агентам

Open for U: літо в тренді

Скучили за літом? Воно за вами теж! І саме тому прямо до початку літнього сезону ми вирішили розказати вам про основні тренди, які на нас чекають.

За результатами раннього бронювання, та обговорюючи світові тренди з нашими експертами, ми виділили кілька основних тенденцій у відпочинку. Упевнені, що серед них є й ваш улюблений! Тому досліджуйте разом з нами та плануйте наступну подорож.

OPEN FOR U

Після майже повної відсутності подорожей у 2020 році ми всі ще раз переоцінили їхнє значення у нашому житті та зрозуміли, наскільки важливими вони є. Тож після відкриття кордонів багато хто почав подорожувати за першої нагоди, і всі ми тепер ставимось до мандрів більш усвідомлено, обмірковуючи їх до дрібниць. То які головні тренди цього року можна виділити? Розповідаємо в деталях.

ТРЕНД 1. Ваша дача біля моря

Хто з нас не мріяв мати свою власну дачу біля моря? Щоб засинати під звук хвиль, пити каву зранку прямо на ґанку і дивитись, як повз повільно пропливають човники. Щоб влаштовувати затишні посиденьки з друзями – з вином та рибкою на грилі. Щоб приїхати у будиночок і з дітками, і з батьками, або відпочити всією великою родиною.

І мрії збуваються! Ми вже підібрали для вас багато варіантів розміщення як для тижневої відпустки, так і на всі літні канікули. Причому ви можете кожного літа вибирати собі дачу у новій країні або на іншому курорті.

Ми пропонуємо вам величезний вибір вілл та апартаментів прямо на березі моря у Чорногорії, Греції та Хорватії.

ТРЕНД 2. Подорож в стилі urban

Досліджувати місто, знайомитись з ним, вивчати його характер, слухати, вдивлятись, відчувати тільки йому властиві запахи та відкривати місця, приховані від сторонніх поглядів. Цей тренд – один з наших улюблених, і нам приємно бачити, як він набирає обертів та стає все більш популярним. Не просто бути туристом, який дізнається про місто під час екскурсії на автобусі, і оглядати тільки найбільш розтиражовані місця, а прожити ці кілька днів саме як local, який ходить тут у суботу на базарчик, купує квіти додому, знає, де найсмачніша кава, любить зазирнути у дворики та заклади, приховані від туристів, і знає про всі найцікавіші тусовки.

На побачення з яким містом ви вирушите насамперед? З таким колоритним і тусовочним Тбілісі, масштабним Дубаєм, кольоровою та розслабленою Гаваною, гомінким Стамбулом, екзотичним Мехіко? Вибирайте швидше і насолоджуйтесь особливими прогулянками!

ТРЕНД 3. Вікенди

Ще один тренд, від якого ми у захваті! Ми вже зробили кілька крутих проєктів під цей тренд і самі із задоволенням активно відпочиваємо саме у такому форматі: взяти 1-2 дні відпустки, вихідні – і ось ціле нове життя за вікенд у новій країні чи місті! Прокинутись в улюбленій Одесі у готельчику з видом на море. Поснідати в таверні десь на узбережжі одного з курортів Кіпру – з грильованим халумі та мезе, сісти на поромчик у Стамбулі та поїхати на Принцеві острови, щоб там погуляти і з’їсти смачний балик-екмек. Розпочати суботу з прогулянки старими вуличками Родосу чи Корфу… Ох, скільки планів! Який з них втілите вже цього вікенду?

ТРЕНД 4. Завжди щось новеньке

Бути справжнім мандрівником, а не туристом – ось ще один прекрасний тренд. Усе більше людей їдуть не просто подивитись на нові місця, а максимально занурюються у культуру, досліджують і перевіряють все на власному досвіді. Як вам ідея влаштувати гастротур до Болгарії та взяти участь у кількох майстер-класах з приготування місцевих страв від болгарських кухарів? Або поїхати на фабрику, де виготовляють маски в Албанії, і подивитись на весь процес від початку до кінця. Чи дослідити виноградники Греції і не просто їх відвідати, а детально дізнатися про те, як виготовляють вино. Або ж пожити кілька днів, як справжні мешканці пустелі, під час подорожі до Єгипту або Тунісу. Хіба це не особливий кайф дослідити життя бедуїнів? А може, вам більше до вподоби дізнатись, як роблять пахлаву чи килими в Туреччині? Чи більше цікавить життя сіл на Кіпрі, де мешканці самі роблять сир? Варіантів – ну дуже багато!

ТРЕНД 5. Усамітнення та природа

Сучасний ритм життя в мегаполісах створив ще одну потребу і тренд у відпочинку – бажання усамітнитись на насолоджуватись природою. Що ж, тут у нас також є що вам запропонувати: неймовірні океанські пейзажі на Мальдівах та Сейшелах, колоритна Танзанія з її заповідниками, каньйони та озера Хорватії – у кожній країні ми допоможемо вам знайти відокремлені місця, де природа зачаровує своєю красою та величчю.

ТРЕНД 6. Море, море і ще раз море

Греція, Болгарія, Албанія, Чорногорія, Хорватія, Єгипет, Туреччина, Туніс, Кіпр Усі ці країни – справжній рай для тих, хто закоханий у море. А хіба є люди, які його не люблять? Море – це вічний тренд! Засмагати на теплому сонечку, прислухаючись до шепоту хвиль, кататись на яхті з келихом шампанського в руці, приборкувати та досліджувати стихію, катаючись на водних лижах чи серфі або ж пірнаючи з аквалангом. Так, море – це one love!

Який тренд вам більше до душі? До якої країни і в якому форматі буде ваша перша подорож? Упевнені – літо з Join UP! буде неймовірним!