Агентам

Оксамитовий сезон. Уся ніжність осені в Чорногорії!

«Оксамитовий сезон? Про що мова? Ще цілий місяць літа попереду!» – здивуєтесь ви.

Так, ще цілий місяць. Але ж така прекрасна та улюблена багатьма пора року не має закінчуватись 1 вересня, правда? Тому ми вирішили, що літо продовжуватиметься, незважаючи на дати в календарі. Пропонуємо вам вже зараз зробити своє літо нескінченним, забронювавши тур до Чорногорії  у вересні!

Оксамитовий сезон у Чорногорії  з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма до 22.09.2019 Так, ми продовжимо ваше літо на цілий місяць!
  • Ми літаємо з Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси та Харкова.

  • Величезний вибір вілл та затишних готелів.
Villa Bastrica Class “B” Будва Villa Radjen Class “A+” Св. Стефан
Villa Mare Budva Class “B+” Будва Fineso Hotel 4* Будва
Villa Stevan Class “B+” Будва Slovenska Plaza Hotel 3*+ Будва
Villa Nada Petrovac Class “A” Петровац Mediteran Becici Hotel 4* Бечичі
Villa Horizont Class “B+” Будва Iberostar Bellevue Hotel 4* Бечичі

ПІДБІР ТУРУ

  • Насичена екскурсійна програма.

Ну і, звичайно, не забудьте, що вереснева Чорногорія це ще й:

  • Комфортна погода. Ніякої шаленої спеки та палючого сонця. Чудова температура повітря + 25-27, а води – +22.
  • Менше туристів. Студенти повернулися на навчання, батькам потрібно відводити діточок до школи чи садка… тож курорти вже не такі залюднені, і ви завжди зможете обрати найзатишніший столик у ресторанчику, найкрасивіший закуток на пляжі та спокійно зробити красиві фото біля знакових місць на екскурсіях.
  • Хороші ціни. Традиційно у вересні ціни стають меншими. То чому не скористатись чудовою можливістю, щоб провести відпустку не тільки красиво, але й дуже вигідно?

Альона Барчук

керівник напрямку Чорногорія

Чорногорія – це країна, яка захоплює будь-якої пори року, але так званий оксамитовий сезон – це справжня любов.

«Відсутність натовпів, якийсь особливий спокій та розслабленість, хороша погода без спеки, що втомлює… Додайте до цього фантастичні місцеві краєвиди, страви з морепродуктів та келишок вина – ось вам ідеальний план на вересень! Хіба ні?»

To Do List

Ми навіть не можемо назвати цей список справ осіннім, адже вересень  у Чорногорії – це просто дуже приємне і ніжне літо! 

  1. Влаштуйте собі приголомшливу вечерю на березі моря. Чорногорія славиться своєю кухнею, в якій гармонійно сплелися місцеві традиції та національні кухні Італії, Греції та Туреччини. Тутешні страви рясніють великою кількістю різноманітних овочів, м’яса і спецій та полонять будь-якого гурмана. Додайте до цього ще й неповторну атмосферу, яку створює близькість моря і заколисуючі звуки хвиль – і це точно буде одна з найсмачніших і найромантичніших ваших вечерь!
  2. Покатайтесь на човні. На вас чекає незабутня прогулянка. Море, чайки, берег – далеко-далеко, і ви сидите в човні, який неспішно пливе по воді… Не забудьте взяти з собою красивий капелюх – по-перше, він захистить вас від сонця, а по-друге, доповнить ваш образ на фотосесії у човні.
  3. Візьміть напрокат автомобіль та дослідіть узбережжя. Так ви зможете знайти нові вражаючі місця, влаштувати собі пікнік та добре відпочити, милуючись горами і морем.

Упевнені, що ви доповните цей список красивими та дуже літніми моментами! Тож обирайте тур до Чорногорії, і нехай літо не закінчується!


*акція не додається до інших