Агентам

Одним рейсом в Європу та Азію — з вересня Join UP! запрошує у Стамбул

Чи подобаються вам неспішні прогулянки набережними і строкатими етнічними кварталами? Смаки й аромати місцевих базарчиків і цікавий шопінг? Неймовірна суміш архітектурних стилів та розмірені сніданки, які непомітно перетікають в обіди і закінчуються вечірками? Тоді якомога частіше відвідуйте Стамбул, а з 25 вересня — робіть це разом з нами. Літатимемо на крилах SkyUp тричі на тиждень. Ціни на пакетний тур стартують від 8 391 грн за одну людину при двомісному розміщенні, на екскурсійний — від 14 473 грн за одну людину при двомісному розміщенні.

Стамбул багатоликий — східний і європейський, старовинний і сучасний, світський і релігійний. Тут можна пережити цілу палітру вражень, зробити найінстаграмніші фотографії, порадувати себе вдалим шопінгом, збагатити свій культурний досвід спілкуванням із місцевими.

Стамбул — чудове рішення як для поїздки на вікенд, так і для більш тривалого відпочинку.

ГРАФІК ПЕРЕЛЬОТІВ ТА УМОВИ ТУРІВ

Рейси Київ — Стамбул — Київ здійснюватимуться тричі на тиждень: по понеділках, середах і п’ятницях. Стартуємо 25 вересня.

Тривалість пакетного туру — 3, 5 і 7 ночей. Ціни на одну людину при двомісному розміщенні стартують від 8 391 грн.

До пакетного туру входить: авіапереліт і трансфер в обидві сторони, проживання і харчування на вибір, поліс медичного страхування. Також під час бронювання можна замовити до пакетного туру екскурсії з доступних за посиланням за додаткову плату.

Крім пакетних турів, можна обрати екскурсійні тури до Стамбула на 3, 4, 5 і 7 ночей. Ціни на одну людину при двомісному розміщенні стартують від 14 473 грн.

До екскурсійного туру входить: авіапереліт і трансфер в обидві сторони, проживання і харчування на вибір, поліс медичного страхування, екскурсії. Подробиці про наявні програми відпочинку — тут. Перелік доповнюється.

У ЛІТАКУ

Харчування і відпочинок

Пасажири можуть придбати гаряче харчування і алкогольні/безалкогольні напої. Зробити передзамовлення меню можна не пізніше ніж за 32 години до вильоту за посиланням. Більше дізнатися про харчування на борту SkyUp — у новині.

Більше про оновлені правила поведінки в аеропорту та під час перельоту можна дізнатися тут.

Багаж

Пасажири зможуть перевозити багаж вагою до 23 кг. З ручної поклажі дозволяється взяти з собою на борт тільки дамську сумочку, чоловічий портфель і дитячу сумку.

Реєстрація на рейс

Нагадуємо, з 1 жовтня оформлення посадкових талонів в аеропортах на стійках реєстрації SkyUp стає платним для пасажирів регулярних рейсів і коштуватиме 18 євро в еквіваленті національної валюти. Зареєструватися безкоштовно можна онлайн в особистому кабінеті користувача на сайті авіакомпанії. Реєстрація онлайн відкривається за 48 годин та закривається за 5 годин до вильоту. На зворотному шляху реєстрація в аеропорту безкоштовна. Подробиці у новині.

ГОТЕЛЬ

Обов’язковими є регулярна дезінфекція, контроль здоров’я персоналу, дотримання дистанції. Носити маски на території готельного комплексу не потрібно.

Також у Туреччині посилили заходи безпеки: на вулицях та в усіх громадських місцях, включно з громадськими пляжами та парками, обов’язковим є масковий режим. У ресторанах, готелях і кафе заборонені концерти після 00:00.

Нагадуємо всім нашим туристам, під час придбання пакетного туру та щонайменше за тиждень до вильоту уточнюйте у свого турагента актуальну інформацію щодо вимог та умов перебування у країні відпочинку і повернення звідти до України.