Агентам

Неаполь. Щастя близько!

Італія! Така різна, така захоплива і красива, така колоритна та неймовірна. Нам не вистачить усіх слів, щоб описати її. Та й навіщо слова, коли краще прямо зараз спланувати свою подорож до цієї країни. Тим паче що разом з нами ви тепер можете подорожувати і до Неаполя!

Неаполь з Join UP! це:

  • Зручні перельоти на крилах авіакомпанії SkyUp! Вильоти кожного вівторка та п’ятниці з 26.04.19.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак.
  • Чудова екскурсійна програма.
  • Тематичні та комбіновані тури. Наприклад, ви можете поєднати відпочинок в Неаполі та Римі. Як вам така пропозиція?
  • Завжди ідеальна погода. Не дуже подобається весняна погода в Україні? Ми вас розуміємо! І радимо провести цю пору року в Неаполі, де на травневі свята буде вже +25.

Тетяна Лисенко

керівник напрямку Італія

Я не припиняю дивуватися багатогранності Італії.

«Її колориту, красивим та зовсім різним містам і пейзажам, дивовижній кухні, що змінюється залежно від регіону і де кожна страва варта уваги. Тож нам дуже кортить відкривати для вас усе нові куточки Італії, і після Риму та Ріміні, який вам так полюбився, ми додали тури до неперевершених Сицилії та Неаполя. О, ці місця заслуговують вашої особливої уваги!»

Насичений відпочинок

Ми дійсно довго і ретельно готувались до того, щоб запропонувати вам тури в Неаполь. Ми вивчали і комбінували, вишукували найбільш цікаві куточки та планували. І ось кілька варіантів відпочинку, які, сподіваємось, вам сподобаються. Який оберете?

1. Sorrento Express

Як вам ідея пожити в Сорренто – місті, яке називають одним з найромантичніших в Італії? Шаленої краси море, гори, квітучі поля та цитрусові долини… просто казка! Недивно, що саме в Сорренто неначе магнітом тягнуло непересічних людей – сюди любили навідуватись поети і художники, письменники та музиканти. Хто? Ну, наприклад, Горький, Ніцше, Вагнер, Тургенєв, Толстой. Нічогенька компанія? До речі, Стендаль називав Сорренто «найкрасивішим місцем на землі». І ми не будемо з ним сперечатись.

Під час відпочинку тут ви зможете прогулятися містом з гідом та дізнатися про його цікавинки і секрети, побувати на дегустації відомої лімончелли та насолодитися місцевим колоритом. А якщо буде бажання, на вас чекатимуть Капрі, Амальфі, Позітано, Барі.

Важливі деталі:

  • Тривалість туру7 днів.
  • Вартість499 євро ½ Dbl ВВ.*
  • Сюди входять: авіапереліт, трансфери, харчування, проживання у готелі 3 * або 4 *, екскурсія, дегустація.
  • Додаткові екскурсії (Капрі, Амальфі , Позітано, Барі) – 50 євро.

ПІДБІР ТУРУ

2. Taste of Rome (Naples)

Так не можна казати, але тссс. Не кажіть іншим екскурсійним турам про те, що цей – наш улюблений! Адже поєднання тут просто казкове: галасливий, живий, хаотичний, строкатий Неаполь та неповторний, величний, аристократичний Рим.

Під час туру ви познайомитесь з цими двома красенями та їхніми знаковими місцями, відвідаєте  «застигле місто» Помпеї та музеї Ватикану. А найдопитливіших також чекають додаткові екскурсії на острови Капрі та Іск’я.

Важливі деталі:

  • Тривалість туру7 днів.
  • Вартість638 євро ½ DBL BB.
  • Сюди входять: авіапереліт, трансфери, харчування, проживання у готелі 3 * або 4 *, пакет екскурсій.

ПІДБІР ТУРУ

3. Іск’я – острів вічної молодості

Ну хіба ви не хотіли б повернутися з відпустки не просто відпочивши, а прямо скинувши кілька років? Якщо у відповідь на це питання ви ствердно киваєте головою, то вам – на острів Іск’я, який так і називають – «острів вічної молодості». Чому? Тому що він відомий на весь світ своїми термальними водами та цілющими грязями, що омолоджують краще за будь-яку косметику та дорогі процедури.

Коли будете насолоджуватись  термальними парками, не забудьте, що тут ще варто влаштувати прогулянку до вулканів Епомео, Тработті і Монте-Веззі, навідатись до місцевих музеїв, цікавих церков, розкішних ботанічних садів та звичайно – легендарної споруди – Арагонського замку.

Важливі деталі:

  • Ціни на тижневий відпочинок на травневі свята:
    • готелі 3* – від 486 євро ½ Dbl BB.
    • готелі 4* – від 560 євро ½ Dbl BB.
    • готелі 5* – від 1053 євро ½ Dbl BB.
  • У вартість входить: авіапереліт, трансфери, харчування, проживання, медична страховка.

ПІДБІР ТУРУ

Так-так, знаємо, що тепер вам буде непросто вибрати один з турів.  Але який би ви не обрали – ваші травневі свята пройдуть просто фантастично. Тож не зволікайте і бронюйте тур в Неаполь з Join UP!

*тут і далі всі ціни є актуальними на момент публікації