Агентам

Не упустіть свою Арубу!

Якби у Карибському морі досі водилися пірати, вони точно захотіли б залишити вас без мандрівки до Аруби. Знаєте – чому? Тому що це справжній скарб! Золоті пляжі, смарагдові джунглі, оксамитова погода і дещо безцінне – щастя.

Місцеві стверджують, що давно розгадали його секрет, тому вже сорок років використовують самовпевнений слоган «Єдиний щасливий острів»*. І ми у Join UP! готові розказати вам, як отримати усі ці коштовності, ще й на особливих умовах. Приєднуйтесь до незабутньої подорожі до екзотичної Аруби!

Аруба з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма. Гарантовані блоки від авіаперевізника KLM.

Рейси Київ – Амстердам – Ораньєстад – Амстердам – Київ з вильотом 30.12.2021, 07.01.2022, 17.01.2022, 07.02.2022 та 05.03.2022.

  • Переліт із комфортом. Легкі закуски та напої вже включено до вартості квитків. На борту є доступ до мережі Wi-Fi та можливість переглядати фільми та мультфільми. Також можна додатково замовити повноцінний обід за одним з меню на вибір.
  • Безпечні подорожі. Компанія KLM дотримується усіх необхідних анти-COVID заходів, щоб зробити перельоти максимально безпечними для пасажирів.
  • Велика база готелів. Радимо придивитися до таких:
    • Barcelo Aruba 5*
    • Brickell Bay Beach Club Aruba 3*
    • Divi Aruba All Inclusive 4*
    • Manchebo Beach Resort & SPA 5*
    • Paradera Park 4*
    • Riu Antillas – Adults Only 5*
    • Riu Palace Aruba 5*
    • Tamarijn Aruba All Inclusive 4*
    • The Mill Resort And Suites 4* 
  • Безліч екскурсій та продуманих маршрутів з найкрасивішими краєвидами та найвідомішими місцями острова.
Марія
Клименко
KLM, Commercial Representative Ukraine & Belarus:

Усі рейси на Арубу виконуються зі стикуванням в аеропорту Амстердама – Схіпхолі. Далі рейс летить з невеликою зупинкою (близько години) на прекрасному острові Боннера, де одні пасажири починають свій відпочинок, прямуючи до чудових пляжів, а інші – заходять на борт, щоб вирушити до Амстердама. Незвично, чи не так? Проте дуже цікаво! Час пролітає непомітно.

 

Jaap Ellis
Sales and Marketing Manager Europe
Aruba Tourism Authority

Арубу з легкістю можна назвати найкращою дестинацією для сімейного відпочинку серед Карибських островів. Усе через те, що тут доступні ціни, високий рівень безпеки, переважно англомовне населення, сюди легко дістатися, а ще ці місця надзвичайно весело досліджувати!

«Хоча острів зовсім невеликий, ми можемо запропонувати цілу низку фемілі-френдлі розваг, зокрема – різноманітні активності, які ідеально підходять  для дітлахів».

РОЗСТАВЛЯЄМО АКЦЕНТИ

Те, що ваша відпустка на Арубі буде неперевершеною – факт, який не потребує зайвих підтверджень. Та час правильно розставити акценти! Вибирайте, яким саме буде цей відпочинок  – у теплому сімейному колі? З безліччю адреналінових активностей? З лінивим релаксом на піщаному узбережжі? За усім цим можна сміливо їхати на цей карибський острів і в жодному разі не прогадати.

Активний

Любителям водних видів спорту на Арубі точно знайдеться де розвернутися! Тут є місце і для бурхливих хвиль, які припадуть до смаку кайтсерферам, віндсерферам та серферам. І спокійній морській гладі, яка привітно зустрічає охочих прогулятися морем на катамарані або роздивитися тутешній багатий підводний світ під час снорклінгу. Та й на суші активним мандрівникам не доведеться сумувати – завжди під рукою численні печери та скелі, які чекають на сміливців, а також велика пустельна територія, що ідеально підходить для екстремальних сафарі.

Куди податися за пригодами:

Національний парк Арікок. Величезний за площею, цей парк вражає різноманіттям флори та фауни. Саме тут ви побачите найвищу точку острова, височину Яманота, піднімаючись на яку, можна повправлятися у скелелазінні. А ще тут ви зможете поплавати у природному басейні Cura di Tortuga, відділеному від моря неприступними скелями.
Печери Гвадірікірі та Хуліба. Печери – це, безперечно, одна з найголовніших принад цього карибського острова. Це неймовірний простір для дослідження, на який можна непомітно витратити і всю свою відпустку. Радимо почати з найвідоміших – Гвадірікірі та Хуліба, розташованих на околиці Арікоку. Гвадірікірі складається з двох гротів, з’єднаних тунелем, населеним кажанами. Картина, яка відкривається перед відвідувачами всередині, створює враження крутих декорацій містичного фільму. Печеру Хуліба також називають «тунелем кохання», це продовгуватий підземний лаз, до якого через вузьку шпарину проникає лише трохи світла.
Пляж Малмок.Високий скелястий берег цього пляжу вподобали дайвери та снорклери. І недарма – зовсім неподалік під водою сховані рештки затонулого корабля, який інколи цікавить мандрівників навіть більше, ніж різнобарвне життя коралових рифів. Відпливши далі від берега, свою хвилю можуть впіймати і віндсерфери.

Сімейний

Аруба – це однозначно правильний вибір, коли йдеться про сімейний відпочинок. Проте готуйтеся зрівнятися зі своїми дітьми у бажанні гучно виказувати захоплення та «чомучкати» до Google, зустрівшись з незнайомою тваринкою. До речі, січень та лютий для острова – найвеселіша пора, сезон карнавалів. У цей період чи не щодня можна стати свідком яскравого дійства, присвяченого певній даті або події. Чудова нагода повеселитися усією родиною. У цьому також є особлива насолода – разом поринути в зовсім інший світ, дізнаватись щось нове і ловити досі незнайомі емоції. Тут їх буде вдосталь – адже на острові повно родинних розваг.

Де побувати усією сім’єю?

Ферма метеликів. Спостерігайте усі стадії життя чудесних крилатих створінь – як личинка перетворюється на лялечку, та – на гусінь, а потім на неймовірно красивого метелика. Ферма метеликів гарантує захопливе знайомство з прекрасними комахами, яке надовго запам’ятається гостям будь-якого віку.
Aruba Vacation Park. Великий розважальний парк, розміщений на території сімейного готелю. Заплативши за вхідний квиток, сюди може завітати будь-хто з охочих. Окрім спіралеподібних водних гірок, парк може похизуватися власною штучною скелею з водоспадом.
Ранчо Даймарі. Один з найкращих способів дослідити острів у компанії рідних – завітати на ранчо Даймарі. Тут ви отримаєте можливість познайомитися з величними створіннями – добре навченими їздовими кіньми. А потім саме ці прекрасні створіння відвезуть вас на екскурсію за живописним маршрутом, значна частина якого пролягає через узбережжя.
Парк віслюків. Дикі віслюки багато років поспіль були надійними помічниками мешканців острова. Тепер настала черга арубійців віддавати борги. Вони оберігають популяцію віслюків у місці, де ті можуть спокійно жити у природному середовищі і при цьому отримувати увагу та частування від мандрівників.

Пляжний

Звичайно ж, Аруба одне з тих місць, де можна цілком відірватися від буденного життя. Головне – намаститися кремом від засмаги, вибрати найсмачніший тропічний коктейль та зручно вмоститися на одному з пляжів нашого топу.

Де поніжитися на сонці?

Palm Beach. Один з найпопулярніших на північному узбережжі. Це затишне місце з білим піском та спокійними лазуровими водами, де можна насолоджуватися розслабленим плаванням навіть у вітряні дні.
De Palm Island. На цьому пляжі вам навряд чи вдасться довго лежати із заплющеними очима, адже так ви можете пропустити появу гостей – граційних фламінго або допитливих ігуан. Повірте, сонячні ванни у такій незвичній компанії – неймовірний досвід.
Blackstone Beach. Один з найнезвичніших пляжів Аруби, який щороку приваблює талановитих фотографів з усього світу. Одного разу побувавши тут, ви зрозумієте, чому вони вибирають це місце. Воно ніби картина намальована самою природою – пінисті хвилі, чорний вулканічний пісок та блискучі камінці, які залишають по собі чудернацькі візерунки.

Смачний

Чи не в кожному закладі Аруби вас зустрічатимуть ніби довгоочікуваного далекого родича, який ненадовго приїхав з іншого кінця планети. Мешканці острова дуже гостинні, і ця гостинність підкреслюється їхніми щедрими та неймовірно смачними частуваннями. Арубійці звикли цінувати найменші моменти життя, тому кожного дня пригощаються по-святковому.

Чим поласувати на Арубі?

Баракуда по-креольськи. Обов’язково скуштуйте цю екзотичну рибу, яку можуть виловити з моря за мить до вашого візиту, із запашними приправами. І не тільки цю. Морепродукти на Арубі просто неймовірні!
Голландські млинці. Дуже рідну для нас страву, млинці з тонкого тіста, тут подають з незвичними начинками та додатками.
Balashi beer. Це пиво – гордість острова. До речі, воно виготовляється на опрісненій та очищеній острівній воді. Її ж для пиття використовують усі острів’яни.

Рекомендуємо ресторани:

  • Wilhelmina Restaurant
  • Charlie’s bar
  • Zeerovers
  • Screaming Eagle
  • El Faro Blanco
  • The Chophouse at Manchebo
  • Iguana Joe’s Caribbean Bar & Grill
  • Quinta Del Carmen
  • Papiamento

Що привезти на згадку?

Гострий соус Pica di Papaya
Саморобні фігурки, оздоблені смолою мопа-мопа
Косметичні засоби з алое.

Тож зберігаємо спокій і тримаємо курс на Арубу разом із Join UP!


*www.aruba.com