Агентам

Море, привіт! Оксамитовий сезон у Чорногорії

Що-що, а літо ніколи не хочеться відпускати. Правда? З усіма його теплими вечорами, легкими сукнями, нескінченною кількістю фруктів та квітів… Ну, то ми вирішили, що літо має залишитись з нами ще трохи. Як мінімум – до 03.10.2020, адже саме до цієї дати ми продовжили для вас польотну програму до неймовірної Чорногорії.

Тож разом кажемо: «Літо, привіт! Море, привіт!» та вибираємо свою подорож до Чорногорії.

Важливі деталі:

Прчань Blue Kotor Bay Premium Resort 5*
Радовичі Chedi Lustica Bay 5*
Доброта Huma Kotor Bay (ex. Allure Palazzi) 5*
Пераст Iberostar Perast 5*
Пржно Maestral Resort & Casino 5*
Тиват Regent Porto Montenegro 5*
Бечичі Iberostar Bellevue Hotel 4*
Будва Slavija Budva 5*
Moskva 4*
Pierrina Hotel 4*
Рафаїловичі Falkensteiner Montenegro (ex. Queen) 4*
Петровац Vile Oliva Hotel 4*
Альона
Барчук
керівник
напрямку Чорногорія

«Зізнаюсь, для мене оксамитовий сезон – улюблений період для відпочинку в Чорногорії. І на це є багато причин. По-перше, погода просто ідеальна! Ви вже не відчуєте цієї літньої спеки, що просто виснажує, а море чудово прогріте. Звісно – стає менше людей. Немає ніяких черг та натовпів, які ми всі не любимо, тож ви з легкістю будете займати бажане місце на пляжі, в ресторані чи на терасі. Та й фото стануть красивішими – адже на них не буде зайвих людей, які випадково потрапляють в кадр. Ну і, звісно, ще одна перевага – зниження цін під кінець сезону та спеціальні пропозиції від готелів та вілл. Ну, власне, які ще потрібні причини, щоб прямо зараз забронювати тур до Чорногорії?»

ЛІТО, ПОСТРИВАЙ!

Так, літо не закінчується! Тому, якщо ви не встигли зробити якісь дуже важливі літні речі, то ще маєте чудову нагоду! Бронюйте тур та сміливо додавайте пункти до нашого списку:

1 Зустріти світанок на морі. Ану, зізнавайтесь, скільки разів за літо ви обіцяли собі «встати о 5 ранку, щоб зустріти світанок»? І скільки разів,  коли дзвонив будильник, ви просто вирішували, що «краще завтра»? Більше відмовок не приймаємо!

2 Покататись на яхті. Ну що може бути прекрасніше за прогулянку морем на яхті? З келишком шампанського, з улюбленою музикою, з відчуттям легкого бризу на шкірі? От і ми не знаємо.

3 Влаштувати рафтинг рікою Тара. Ця розвага для тих, хто любить красиву природу та активний відпочинок. Тому ловіть літо за хвіст і встигніть ще підкорити ріку Тара!

4 Побачити всі найкрасивіші місця Чорногорії. Наприклад, радимо:

Пераст – місто однієї вулиці.
Херцег-Новий – найзеленіше місто Чорногорії.
Старі руїни Бара – музей під відкритим небом під охороною ЮНЕСКО.
Монастир Василя Острозького, розташований на висоті 800 м над рівнем моря, який можуть відвідати представники всіх конфесій і атеїсти теж.
Ну, і не забудьте про список, який ми підготували для вас раніше. Тут також є кілька місць, які вам неодмінно сподобаються.

5 Об’їстися морепродуктами. Які б смачні і свіжі морепродукти не подавали в сусідньому з домом ресторані, вони все одно будуть не такі смачні як ті, які ви їстимете на терасі з видом на море. Тож не відмовляйте собі у цьому задоволенні!

Бронюйте подорож до Чорногорії прямо зараз та доповнюйте цей список. І нехай літо не закінчується!