Агентам

Montenegro – той самий омріяний будиночок біля моря!

Ох вже цей омріяний будиночок біля моря! Ви ж теж такий хочете, правда? Щоб босоніж ходити з моря додому.

Щоб сидіти на веранді, попиваючи з келиха холодне вино та дивлячись на захід сонця. Щоб засинати під заколисуючий звук хвиль. Щоб насолоджуватись кожною хвилиною літа, яке буде тривати стільки, скільки ви самі захочете.

Що ж, ми знаємо де взяти вашу красиву та затишну дачу біля моря на вікенд або на всі літні канікули. Вам потрібно лише вибрати свій тур до Чорногорії та відпочивати! Хороший план, еге ж?

Чорногорія з Join UP! це:

  • Усі вигоди раннього бронювання. Отже, не пропустіть додаткові вигоди, знижки на готелі, що сягають 10-30%, а також спеціальні пропозиції!*
  • Зручний переліт на крилах авіакомпанії SkyUp до Тивату.
  • Ми літаємо:
    • З Києва у середу, суботу та неділю (тури від 3 до 21 ночей) з 31.05.2020
    • З Одеси, Харкова, Запоріжжя у суботу (тури на 7/14/21ніч)  з 06.06.2020
    • Зі Львова у середу та суботу (тури на 10/11 ночей) з 10.06.2020
  • Ми продовжуємо вашу улюблену концепцію Viva la Villa, тому і цього літа на вас чекає дача на березі моря, в яку ви неодмінно закохаєтесь та будете повертатись знову і знову.
  • Уже зараз для вас – 40 вілл на зеленому фоні в підборі туру, а це значить що ми їх одразу вам підтвердимо. І це тільки початок! Щороку ми поповнюємо цей список. А ось і кілька цікавих вілл різних категорій:
  • Ми хочемо, щоб ви відпочивали у хороших готелях. Де вам буде затишно, і звідки ви з легкістю зможете дістатись як до моря, так і до найбільш цікавих місць Чорногорії.
  • Радимо готелі:
  • У нас поповнення мережі Iberostar! Ці готелі підходять як для сімейного відпочинку з дітьми, так і для парного відпочинку. Кожен знайде собі готель для довгоочікуваного незабутнього відпочинку. Новинки цього сезону:
  • Насичена екскурсійна програма. Ми покажемо вам найцікавіші та найкрасивіші куточки країни.

ПІДБІР ТУРУ

a.barchuk Барчук

Альона Барчук

керівник напрямку Чорногорія:

Ми вдячні, що з року в рік ви вибираєте саме Join UP! для відпочинку в Чорногорії.

«Це неймовірно затишна країна, яка ідеально підійде для будь-якого відпочинку – і для романтичних вікендів, коли хочеться вирватись на море на кілька днів, і для відпустки всією родиною – щоб відпочити протягом літніх канікул, і для великих компаній друзів, які люблять гучні вечірки та активний спорт. Ми і цього року продовжуємо концепцію Viva la Villa, адже знаємо, як для вас важливо мати змогу відпочивати на власній віллі, де ніхто не потурбує. Тим не менш, ми продовжуємо працювати з крутими готелями, яких у нас з кожним роком все більше і які ви неодмінно оціните. Тож вам залишилось тільки вибрати!»

І кожен день – неймовірний!

Чорногорія – це про неспішні дні на пляжі – коли об’їдаєшся ягодами, читаєш улюблені книжки та поглядаєш на човники, що поважно пропливають морем. Це про прогулянки – на велосипеді або автомобілі – коли можна зупинитись у будь-якому місці, яке сподобалось, та влаштувати спонтанний пікнік або фотосесію. Це вражаюча кухня – з усіма її каймаками, чорбою з морепродуктами, негушським стейком, цицварою та іншими місцевими стравами, які створюють атмосферу всього відпочинку. Це такі дивовижні місця як каньйон Тари, Скадарське озеро, монастир Острог, Которська затока – все перерахувати просто неможливо! Та й навіщо, якщо потрібно їхати до Чорногорії та відкривати все нові місця цієї фантастичної країни?

Проводьте літо в Чорногорії та здійснюйте свою мрію про будиночок біля моря!

*Знижки та періоди акції вказані на офіційних сайтах готелів.