Агентам

Montenegro: Dance, baby, dance!

Ми переконані, що варто святкувати кожен день життя. Навіть якщо це останній день літа. Особливо, якщо це останній день літа. Тож, якщо ви ще не вирішили, що б такого особливого, драйвового та незабутнього зробити, то у нас є для вас крута ідея.

Провести всю ніч біля моря, танцюючи під улюблені треки? О, так! Ми теж вважаємо, що такий варіант – саме те, що потрібно! Тому запрошуємо вас до Чорногорії на фестиваль Sea Dance 2019.

Що варто знати про фестиваль?

  • Дати: 30 серпня – 01 вересня
  • Виліт: 22.08-02.09.2019 на 11 ночей/12 днів (Київ, Запоріжжя), 25.08-01.09.2019 на 7 ночей/8 днів (Київ, Харків)
  • Місце: Будва, пляж Buljarica
  • Вартість: від 22 євро. Детальніше
  • LineUp:

David Guetta, Sven Väth, Richie Hawtin, Robin Schulz, Ofenbach, Disciples, Helena Hauff, Recondite live, Gaiser, Eelke Kleijn, Tijana T, Marko Nastić, Darko Rundek & Ekipa, Senidah, Surreal, Fox, Kuku$, Hazze, Bekfleš, Lovra, Skeptik aka Pero Fullhouse, Darko Milošević, Haris b2b Mili Sefić, Audiostorm b2b Double Needle Project, Proximus, P.S., Mr. Lekka b2b Rayo, Sabinaa, Techno Klinika, Budo Šuković b2b Nikola Vuković, Popi Divine b2b Vanyano b2b Facho, Kraundler, Wags, Galoski, Vill & Vash, Mark Funk, Mark Funk b2b Danny Cruz, Danny Cruz, Oysha, Leo Fragogiannis, Mirko & Meex, Divolly & Markward, Wreckage, Rosske, Mario Eddie, Mr Mips, Davor Billyc.


Ось так! Тож готуйтесь підспівувати: «The World is mine!»

Ну а ми в свою чергу додамо, що вам залишилось лише обрати тур, а про все інше ми вже подбали, адже Чорногорія з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма до 22.09.2019. Так, ми продовжимо ваше літо на цілий місяць!
  • Тури  саме на період фестивалю! 22.08-02.09.2019 на 11 ночей/12 днів, 25.08-01.09 на 7 ночей/8 днів.
  • Тури на 11 ночей з Києва, Запоріжжя, Львова.
  • Тури на  7 ночей з Києва, Одеси, Харкова.
  • Ми літаємо з Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси та Харкова.
  • Величезний вибір вілл та затишних готелів.
Villa Bastrica Class «B» Будва Villa Radjen Class «A+» Св. Стефан
Villa Mare Budva Class «B+» Будва Fineso Hotel 4* Будва
Villa Stevan Class «B+» Будва Slovenska Plaza Hotel 3*+ Будва
Villa Nada Petrovac Class «A» Петровац Mediteran Becici Hotel 4* Бечичі
Villa Horizont Class «B+» Будва Iberostar Bellevue Hotel 4* Бечичі
  • Насичена екскурсійна програма.

ПІДБІР ТУРУ


Альона Барчук

керівник напрямку Чорногорія

Збирались перерахувати, скільки ми знаємо музичних фестивалів у Чорногорії, але на третьому десятку збились з рахунку – настільки їх тут багато.

«Але один з них і, певно, найвідоміший – це саме Sea Dance, на який радо їдуть усі любителі клубної культури. Море поруч, чудовий звук, улюблені виконавці, весела компанія – хіба це не найкращий варіант відсвяткувати закінчення літа та початок осені? Тож не зволікайте та бронюйте тур вже зараз!»

Танцюй! Не зупиняйся!

Sea Dance – це фестиваль, який розпочав свою історію 2014 року. І за досить короткий термін став відомим далеко за межами країни, збираючи на своїх танцполах по 30 тисяч людей з різних куточків світу. Таке стрімке зростання популярності фестивалю забезпечили і зручне розташування на березі моря, і хороша організація, і цікавий line-up, читаючи який ви щоразу будете казати: «Wow! Це ж мій улюблений виконавець!»

Тож бронюйте тур вже зараз та проведіть останні дні літа круто та танцювально на березі моря в Чорногорії!