Агентам

Мережа грецьких готелів Mitsis – сімейний відпочинок, про який ви мріяли

Ви ніколи не замислювалися, чому дитячі спогади завжди якісь найтепліші, найяскравіші та сповнені магії? Ми можемо не пам’ятати зміст книги, яку прочитали всього місяць тому, але так чітко пам’ятаємо, як нас, п’ятирічних, тато вчив кататись на велосипеді, як, закінчивши перший клас, ми не могли дочекатись літніх канікул, коли можна буде ходити на річку, об’їдатися бабусиними ватрушками, пити молоко прямо з великої трьохлітрової банки і за це отримувати на горіхи від дідуся, роздивлятись з друзями хмаринки в небі, сперечаючись, хто що там бачить – слона чи великого кролика… Ці миті – незабутні і такі приємні! Саме тому кожному з нас хочеться подарувати своїй дитині неймовірне дитинство, щоб їй було що згадувати у будь-якому віці. І саме тому ми пропонуємо вам влаштовувати канікули у Греції, де так класно і насичено можна проводити час усією сім’єю.

Тож сьогодні в центрі уваги – готелі мережі Mitsis, які підтримують Family concept.

А заразом нагадаємо, що відтепер культові готелі мережі Mitsis у Греції ексклюзивно представлені в Україні у туроператора Join UP!. Тож тепер ми знаємо, що ви вже не можете дочекатись літа, аби відвідати їх!

Євгенія
Крижановська
керівник
напрямку Греція

«Я працюю з напрямком Греція багато років, і мала змогу спостерігати, як цілі родини з року в рік приїздили до цієї країни на літні канікули, як діти підростали, але з таким самим захватом будували піщані замки на березі, бігали босоніж у садах на території готелів, плавали досхочу в морі, вчились грати у волейбол, читали книжки, сидячи на терасі своїх будиночків, влаштовували цілі спектаклі і перевдягались у грецьких богів, використовуючи замість хітонів простирадла… Упевнена, що скільки б років не минуло, і вони, і їхні батьки будуть з теплом та вдячністю згадувати про ці грецькі канікули! То чому б і вам не розпочати таку красиву сімейну традицію? Тим паче що відпочинок з дітлахами у готелях Mitsis – це максимально комфортно, затишно та наповнено здійсненням мрій».

ГОТЕЛІ МЕРЕЖІ, ЯКІ ПІДТРИМУЮТЬ FAMILY CONCEPT

КОС РОДОС КРИТ
Mitsis Blue Domes Resort & Spa 5* UAI Mitsis Alila Resort 5* UAI Mitsis Laguna Resort & Spa UAI
Mitsis Summer Palace Beach Hotel 5* UAI Mitsis Faliraki Beach 5* UAI Mitsis Rinela Resort 5* UAI
Mitsis Norida Beach Hotel 5* UAI Mitsis Rodos Maris Resort 5* UAI
Mitsis Ramira Beach Hotel 5* UAI Mitsis Rodos Village 5* UAI
Mitsis Family Village Beach 4* UAI

УСЕ НАЙКРАЩЕ – ДІТЯМ!

А тепер розкажемо, чим же всіх батьків і дітей полонить ця мережа:

24 години на добу діє програма Ultra All Inclusive (UAI), тож якщо ви о 5 ранку почуєте: «Мамо, хочу печива», – це не буде проблемою.

Тут знають, що піклуватись про здоров’я варто з самого дитинства. У готелях передбачено дитяче харчування протягом дня: каші, йогурти без додавання цукру, домашній сир, приготовані на пару овочі, дієтичні м’ясо і риба, супи (на вимогу готель може приготувати страву без додаткової платні).

Оскільки все частіше ми зустрічаємося з алергіями вже в дитячому віці, то готель передбачив безглютенове та безлактозне харчування.

Ну яке дитинство без «справжньої їжі», тієї, від якої радість, а не нудьга? Прямо з ранку на дітлахів чекають ятки з солодкою ватою та попкорном, біля басейнів і на пляжі – ятки з морозивом. А це що? М-м-м… Потягнувся аромат піци з печі! Ну як тут не скуштувати?

Хороший вибір сімейних номерів. Неважливо, приїхали ви з немовлям чи кількома дітьми, утрьох чи з усіма бабусями-дідусями – для вас точно підберуть ідеальний варіант розміщення.

Для дітей з 10:00 до 18:00 працює дитячий клуб Wonderland з різноманітною програмою. Тож, доки батьки насолоджуються тишею та спокоєм, діти ліплять, малюють, влаштовують театральні вистави, грають у піратів, доглядають за маленькими городами готелів, дізнаються про морських мешканців і зоряне небо, про богів і героїв міфів Стародавньої Греції. Оце так канікули!

Готелі безкоштовно навчають плавати і танцювати, раз на тиждень шеф-кухар дає маленьким гостям майстер-клас грецької кухні.

Басейни з морською водою і водними гірками. Місце, де люблять проводити весь день не тільки діти, але й дорослі.

Тут є відкриті ігрові майданчики з каруселями і гойдалками – щоб було куди подіти всю нестримну енергію!

Клуб для підлітків (12 – 16 років) працює в липні і серпні.

Є квест Escape Room (за додаткову плату) та дитячий кінотеатр.

Для комфортного відпочинку з малюками готель передбачив: ванночки для купання, коляски, ліжечка, стільчики для годування, радіоняні, горщики, підігрівачі пляшечок.

Усі готелі розташовані на найкращих пляжах: довгих, широких, з ідеальним, пологим входом в море.

Подаруйте своїй малечі ідеальне дитинство, а собі – яскраві спогади та чудовий відпочинок разом з Mitsis та Join UP!.