Агентам

Мережа готелів Jumeirah Hotels and Resorts. Розпочни Новий рік особливо!

 Усі ми на Новий рік загадуємо бажання та сподіваємось, що воно збудеться. Але навіщо чекати, якщо вже перший день року можна провести розкішно та бездоганно?

Так, щоб ваші мрії почали одразу здійснюватися. Так, щоб ви відчули себе у красивій казці, де можливо абсолютно все. Хочете такий початок року? Тоді вже зараз вибирайте тур до ОАЕ, а ще краще – до одного з готелів неймовірної та однієї з наших улюблених мереж Jumeirah Hotels and Resorts.

Тим паче що окрім усіх переваг, про які, ми впевнені, ви знаєте, кожен готель підготував вражаючу святкову програму – щоб ви неодмінно почали рік красиво, весело та саме так, як хотіли.

Анастасія Ляхоцька

керівник напрямку ОАЕ:

Інколи мені здається, що коли я відпочиваю в одному з готелів мережі Jumeirah Hotels and Resorts, то маю чарівну паличку, одним помахом якої збувається все!

«Тут ти ще сам можеш не до кінця знати, чого хочеш, а тобі вже запропонують щось цікаве, випереджаючи усі прохання. Кожен готель можна вважати архітектурним шедевром, інтер’єр хочеться розглядати безкінечно, вивчаючи найменші деталі, персонал скрізь вишколений та надзвичайно професійний. Ну чого ще бажати для досконалого відпочинку? А коли ви побачите новорічні пропозиції від готелю, то впевнена – цієї ж миті вирішите, де будете святкувати Новий рік»

Наталія Лисянська

керівник відділу продажів:

Мій Al Naseem Jumeirah

«Прекрасний і розкішний, немов народжений у спільному танці ніжного вітру і морського бризу Madinat Jumeirah Al Naseem став найновішим представником мережі готелів Madinat Jumeirah.

Дизайн готелю – мінімалістичний, наближений до модерну, а з вікон номерів відкриваються прекрасні краєвиди пишних садів і готелю-вітрила Burj Al Arab Jumeirah. Варто зауважити, що над ландшафтним дизайном Jumeirah Al Naseem працював Біл Бенслі з компанії Mirage Leisure and Development – випускник Гарвардського університету. Це архітектор і дизайнер зі світовим ім’ям, визнаний одним з найкращих фахівців на планеті. Його спеціалізація – екзотичні лакшері-готелі.

Читати далі

Тут панує атмосфера усамітнення, тиші та комфорту. Повний релакс, перезавантаження. Чистота, пунктуальність, порядок, ввічливість, безпека – усе на вищому рівні.

Неймовірно красива пляжна смуга. Як зараз модно казати – інстаграмний пляж, тому що тут можна зробити величезну кількість приголомшливих фото з видом на готель-вітрило Burj Al Arab Jumeirah. Вечірньої пори він особливо прекрасний!

На пляжі та біля басейнів вам розтягнуть рушники на шезлонг і принесуть холодильну сумку, наповнену льодом і бутильованою водою. Там же в окремому відсіку ви знайдете охолоджені рушники для обличчя. У зонах близьких до води розташовані стієчки з кремом від засмаги. Маленькі діти в басейнах купаються виключно у спеціальних підгузках, ці ж підгузки видаються для вашого малюка безкоштовно і за розміром.

Обов’язково варто згадати про близькість аквапарку Wild Wadi і про те, що гості мають безкоштовний необмежений доступ у цей аквапарк, який є одним з найпередовіших тематичних аквапарків світу! Рекомендуємо навідуватись туди з понеділка по четвер, у цей період буде найменша кількість відвідувачів.

А чи знаєте ви, що в готелі є черепашачий заповідник? Чарівні тваринки мешкають у новій лагуні, що плавно переходить у пляж. Вона розкинулася серед пишних садів, і таким чином створюється ілюзія відокремленості. Щорічно черепашок з лагуни випускають у відкрите море, і гості з великою радістю спостерігають за цим процесом.

Друзі, дозвольте собі розкіш, подаруйте собі перезавантаження в готелі Madinat Jumeirah Al Naseem, і ви ще довгий час відчуватимете лагідний морський бриз на своїй шкірі!»

Happy New Jumeirah!

Що ж чекає нас на Новий рік у Jumeirah Hotels and Resorts? О, кожен готель приготував щось цікавеньке – як для романтичного чи сімейного святкування, так і для веселого відпочинку з друзями. Наприклад:

  • Неймовірні феєрверки та живі виступи під час зустрічі 2020 року.
  • Необмежене відвідування Wild Wadi Waterpark ™.
  • Вишукану французьку/італійську вечерю з 6 страв.
  • Доступ у Talise Spa and Talise Fitness.
  • Канапе-вечерю спеціально для вас від шеф-кухарів та напої, приготовлені міксологом та головним сомельє.

Та ще багато-багато цікавого!

Завантажуйте презентацію та визначайтесь з готелем та програмою:

Завантажити презентацію

Ну і не забувайте про постійні переваги готелів цієї неймовірної мережі. Наприклад, якщо ви будете відпочивати у Al Qasr – Madinat Jumeirah 5*, то на вас тут чекатиме ресторан з дуже смачними морепродуктами, які ви неодмінно оціните. З Mina A Salam – Madinat Jumeirah 5* вам відкриється незабутня панорама новорічного салюту. А ось у шикарному Burj Al Arab 5* готують фантастичну каву з золотом – як вам такий ранковий напій на сніданок у перший день нового року? Jumeirah at Saadiyat Island Resort 5* підкорить усіх, хто піклується про довкілля – еко-концепт готелю дозволить вам і на відпочинку жити свідомо. Тут навіть видають персональну пляшечку для води, щоб мінімізувати кількість пластику та зробити довкілля чистішим!

Як вам ідея почати Новий рік саме так – красиво, цікаво та незвично? Ось і ми в захваті! Тож вибирайте готель та бронюйте тур!