Агентам

Мережа Constantinou Bros на Кіпрі: виняткове задоволення

Кіпр – один з хітів цього літа! І ми не можемо припинити вам про нього розповідати, бо там прекрасне абсолютно все!

Знаємо, що і ви у захваті від цієї країни і вже плануєте провести там цілу відпустку або хоча б вікенд. Що ж, з радістю вам з цим допоможемо! Як? Ну, зручну польотну програму на крилах SkyUp ми вже для вас зробили, чудових та надійних партнерів, які вас зустрінуть і будуть на зв’язку 24/7, вибрали, велику та класну базу готелів з ну дуже приємними цінами підготували. А тепер ще й будемо вам розповідати про наші улюблені місця для відпочинку. І почнемо з мережі Constantinou Bros.

Про ці готелі нам з задоволенням розказав

Aristos
Diomedous
General Manager,
CONSTANTINOU BROS HOTELS

Як би ви описали концепцію та філософію ваших готелів? Що відрізняє їх від усіх інших?

Constantinou Bros славиться прагненням до якості та досконалості. Засновані та керовані кіпріотами готелі мережі вирізняються високими стандартами обслуговування та гостинності у національному стилі. А ще – ми робимо акцент на хорошій їжі та усміхненому, привітному персоналі.

Усі наші готелі можуть похвалитися чудовим розташуванням – практично на пляжі. А ще ми пропонуємо прекрасне співвідношення ціни та якості, тому ідеально задовольняємо потреби всіх наших гостей, навіть найбільш вибагливих.

А тепер розкажу трохи про кожен з готелів:

The Athena Beach Hotel

Прямо як нова копієчка! Готель повністю реновований та оновлений до стандартів, що відповідають 5-зірковому рівню. Ми запропонуємо вам широкий вибір послуг для будь-якого віку та типу відпочинку. Тож цей готель стане ідеальним вибором і для сімей, і для пар.

The Athena Royal Beach Hotel

4-зірковий готель класу Делюкс ідеально підходить для пар та дорослих, які цінують атмосферу, що заспокоює та розслабляє. Певен, що саме такий відпочинок – красивий та спокійний потрібен після насиченої роботи та шаленого ритму міста.

TUI Blue Pioneer Beach Hotel

Ще один наш 4-зірковий готель класу Делюкс. Також стане улюбленим місцем для відпочинку вибагливих гостей і пар, які цінують стиль та затишок.

The Asimina Suites Hotel

Найперший 5-зірковий готель для дорослих та пар у Пафосі – це бутик-готель класу люкс, який пропонує спокійну і безтурботну атмосферу та забезпечить фантастичний персональний сервіс.

Який у вас відсоток репітерів? Як би ви описали людей, що вибирають ваші готелі?

Перший готель ми відкрили ще у 1988 році. Важко повірити, але вже 33 роки Constantinou Bros Hotels керує розкішними готелями в регіоні Пафос! І за ці роки досвіду ми добре зрозуміли, що кожен гість має свої індивідуальні вимоги.

65% наших гостей – це репітери (як окремі особи, так і групи), а більшість із них уже встигла побувати в усіх 4-х наших готелях. Насправді є гості, які відвідували нас понад 100 разів, тобто вони поверталися до наших готелів 3-4 рази на рік, а іноді й частіше! Це, безперечно, переконує нас, що ми добре працюємо і, безумовно, рухаємось у правильному напрямку.

Що нового в цьому сезоні? Про які новинки ви б хотіли розповісти?

Ми постійно працюємо над тим, щоб ставати все кращими, і в цьому сезоні раді повідомити про завершення багатомільйонного капітального ремонту готелю Athena Beach.

Повний косметичний ремонт охоплює модернізацію та створення додаткових зручностей, що відповідають 5-зірковим стандартам розкоші та очікуванням клієнтів. Ми вже розпочали процес подання заявки на 5-зіркову сертифікацію та зміну категорії.

Сюди входить загальне оновлення всіх номерів та люксів усіх категорій, які також були обладнані підлогою преміум-класу з ефектом деревини, а усі ванні кімнати були повністю перероблені та обладнані сучасною і розкішною фурнітурою – впевнений, вам сподобається!

Вестибюль повністю відремонтований і оздоблений прекрасним мармуром та елегантними меблями, що створюють ще вишуканішу атмосферу розкоші.

Тепер ми пропонуємо більше можливостей і варіантів вибору під одним дахом, тож вам не потрібно навіть виходити за межі готелю, щоб дослідити регіон Пафоса.

До послуг гостей:

6 ресторанів, 4 бари
6 басейнів
Oasis Splash
Spa-центр Elixir
Номери Family Swim-up
Абсолютно нова «Get together Collection»

Ця колекція дозволяє великим групам родичів або друзів, які хочуть гарно провести час та мешкати разом, одночасно користуватися 5-зірковими перевагами Elite Class, серед яких: ексклюзивна VIP-реєстрація, спеціальний окремий зал для сніданків та страви по меню тощо.

Під час відпочинку мандрівники багато уваги приділяють їжі. Які ресторани та страви ви б порадили в готелях і чому?

У Constantinou Bros ми твердо впевнені, що туризм може мати сприятливий вплив на життя наших громад, тому докладаємо зусилля, щоб допомогти нашим селам та фермерам, пропонуючи продукцію місцевого виробництва в усіх наших готелях – так би мовити, від ферми до столу. У такий спосіб ми намагаємось зробити внесок у стале майбутнє нашої планети та тих, хто живе на ній.

Усі наші готелі Constantinou Bros славляться різноманіттям кулінарних страв, кожен з них пропонує на вибір від 4 до 6 ресторанів та варіантів кухні. У кожному ресторані можна скуштувати страви як у приміщенні, так і на відкритому повітрі, і в усіх наших готелях є ексклюзивний фірмовий ресторан на березі моря.

У готелі Asimina Suites працює ресторан Kymata A La Carte, назва якого перекладається з грецької як «хвилі», він розташований безпосередньо на набережній і в ньому пропонують вишукані страви середземноморської кухні по меню.
Наші ресторани Thalassa Mediterranean і Adonis, що працюють у готелях Pioneer Beach та Athena Beach, без сумніву, є справжньою візитною карткою цих готелів. Обидва вони розташовані в садах, поруч із пляжем, біля мальовничого ставка з водоспадами, і в них можна насолодитись вишуканими стравами середземноморської та міжнародної кухні.
A La Carte ресторани The Aphrodite та Olive готелю Athena Beach пропонують скуштувати найвишуканіші страви, милуючись прекрасним видом на славетний захід сонця у Пафосі та неперевершеними краєвидами Середземного моря.

Середземноморська кухня дуже сильно вплинула на кіпрську, і, щоб підкреслити це, обидва наші готелі Athena Beach і Athena Royal Beach мають окремий ресторан, що, так би мовити, присвячений середземноморському сніданку. У наших готелях Pioneer Beach і Asimina Suites також створені ексклюзивні куточки, які демонструють концепцію середземноморського сніданку.

У мене є багато улюблених страв, які я б порадив скуштувати в наших готелях, однак, якщо б мене обмежили лише кількома варіантами, то моє меню з 4 страв було б таким:

Для початку я запропонував би «Зелень руколи з авокадо та смаженим у кунжуті сиром халумі з медовим соусом», а потім «Ароматний овочевий суп із сиром».

Як основну страву я б порекомендував «Філе морського окуня, обсмажене на сковороді, та креветки з часниково-лимонним соусом, картоплею шато та овочами шеф-кухаря» і на завершення трапези: «Панакоту з грецьким медовим соусом і шоколадним тортом» на десерт.

Що з активностей є у ваших готелях для дорослих і дітей, і які з них ваші улюблені?

У кожному з наших готелів пропонуються різноманітні денні та вечірні розваги та заходи. Є загальні програми, а є окремо для дорослих, підлітків та дітей. А ще – тематичні, наприклад, присвячені фірмовим напоям або коктейлям або вечері з виступами артистів наживо.

Уроки йоги та заняття аквафітнесом – популярні денні заняття в усіх наших готелях. Звісно, і для тих, хто не уявляє своє життя без спорту, у нас є все: починаючи від кардіо тренувань і закінчуючи силовими, а також на вправи на рівновагу та координацію. У таких програмах може брати участь кожен.

Дві найпопулярніші вечірні події для дорослих – це дегустація джину та коктейлів із шампанським під час заходу сонця, які організовуються у різних розташованих у садах наших готелів локаціях, звідки можна спостерігати за заходом сонця.

Ці вечірні події проводяться на дивовижному фоні краєвидів замку Пафоса, чудових заходів сонця та чистого блакитного Середземного моря, яким славляться всі наші готелі Constantinou Bros.

Крім того, готель Athena Beach Hotel, який спеціалізується на сімейному відпочинку, може похвалитися абсолютно новим «Oasis Splash», що пропонує гостям будь-якого віку 67 метрів суцільної насолоди від водних гірок та ігор. Він безкоштовний для всіх наших гостей.

Наші юні друзі можуть додатково досліджувати всі нові водні розваги на яскравому ігровому майданчику із бризками, тематичними елементами, іграшками з розпилювачами та водними іграми, якими вони із задоволенням будуть зайняті протягом усього дня.

Так, у готелях мережі Constantinou Bros на вас чекає фантастичний відпочинок! Тож не стримуйте себе та прямо зараз вибирайте тур до Кіпру разом з Join UP!