Агентам

Масштабний старт зимового сезону Open for U: 5 векторів для незабутніх мандрівок

Літній сезон цього року видався дуже активним і насиченим, ми з вами змогли відчути відкладений попит на подорожі та зрозуміти, наскільки українці скучили за мандрівками. Що ж, сезон, що закінчився, задав неймовірний темп, який нам дуже подобається і надихає на нові висоти та виклики.

Тому до старту зимового сезону ми підготували концепцію Open for U, цілих 5 векторів відпочинку та дуже багато крутих новин.

І щоб почати сезон красиво та масштабно, ми запросили наших дорогих агентів, які щодня надихають мандрівників на великі туристичні кроки, та партнерів з різних країн на великий захід, що пройшов теплим осіннім вечором у заміському ресторані Harvest. Але про все по черзі.

КОНЦЕПЦІЯ Open for U

Традиційно ми не притримуємося трендів, а задаємо їх. Саме тому наша концепція сезону – Open for U, а в центрі уваги – країни, що вже відкриті та збираються відкритися для мандрівників, нові можливості, які з’являються у нашій сфері, та безліч звершень, які чекають попереду.

Цього разу ми представили п’ять крутих векторів, що точно стануть хітами в новому зимовому сезоні:

  • Winter Is Coming
  • Spring Forever
  • Big City Life
  • Exotic Mood
  • Arabian World*

Розкажемо про кожен з них окремo.

WINTER IS COMING

Пора, на яку ми всі вже зачекалися – справжня зима з розвагами, лижами, сноубордами та неповторними гірськими пейзажами.

Вибирайте, де насолоджуватись снігом та схилами – в Андоррі, Словаччині, Болгарії, Австрії чи в наших з вами рідних Карпатах.

Ми пропонуємо більше ніж 20 гірськолижних курортів з незмінно зручною польотною програмою від SkyUp.

Усі оновлення та найактуальніші ціни на ski pass можна знайти на нашому сайті.

Про спорядження можете не турбуватися – його перевезення вже включене у вартість квитка.

EXOTIC MOOD

Утомилися від холодів і відчуваєте непереборний потяг до екзотики? Дуже вчасно. Нам у цьому немає рівних. Адже саме Join UP! свого часу першим відкривав для українців досі незнані краї – Шрі-Ланку, Індію та ОАЕ. І ми рішуче настроєні продовжувати так і надалі! Готуємо для вас безліч новинок та сюрпризів.

Відкриваємо для мандрівників Танзанію, Домінікану, Мальдіви, Мексику та Шрі-Ланку.

Довгий переліт до Мексики, Домінікани та на Мальдіви – не проблема, якщо подорожі відбуваються на величезних Boeing-777.

Комфортні перельоти на крилах SkyUp до Шрі-Ланки та Танзанії з можливістю попереднього замовлення смачної гарячої їжі.

Маємо безліч варіантів для незабутнього святкування Нового року на далеких тропічних островах.

Постійно розширюємо екскурсійні програми у всіх напрямках, тож завжди маємо чим здивувати. Наприклад, пропонуємо можливість поєднати незабутній пляжний відпочинок з нашими новими сафарі-турами в Танзанії.

BIG CITY LIFE

Гайда з нами досліджувати найкрутіші міста світу! Подорожуйте індивідуально або у великих веселих групах. Збережіть дорогоцінні дні відпустки для масштабних турів. Побувати у місті, про яке ви завжди мріяли, тепер можна і під час короткої подорожі з нашими новими форматами – City Break та Weekend for U. Усього за кілька днів ви зможете дослідити найвідоміші пам’ятки, скуштувати найсмачніші страви та прожити маленьке життя як місцевий мешканець.

Подорожуємо у новому форматі до Аліканте, Стамбула, Ніцци, Праги, Тбілісі, Парижа, Мадрида, Барселони або Лісабона.

Складаємо найкращі маршрути разом з відомими українськими блогерами. Ми кинули виклик 18 українським блогерам, які розкажуть, як найкращим чином провести кілька днів у вибраному місці всього з двома сотнями доларів у кишені.

Пропонуємо безліч форматів турів. Винні бари, хіпстерські лофти, потаємні схованки місцевих жителів, ресторани найвищого класу – ви вибираєте, що саме хочете побачити.

SPRING FOREVER

Ми відкриваємо вектор, який дозволяє подорожувати у весну будь-якої пори року. Адже є стільки чудових місць, де цей сезон панує цілорічно.

Завжди вчасно навідатися з нами до Кіпру, Тенерифе або Мадейри.

Подорожуємо разом на Кіпр, де ми проводили церемонію Winner та куди разом з нами прилітали учасники романтичних шоу “Холостяк” та “Холостячка”.

Вибираємо з 26 крутих кіпрських готелів.

Продовжуємо насолоджуватися улюбленим концептом “Відчуйте Кіпр на смак”.

Святкуємо відкриття неймовірної новинки – незабутньої Мадейри, до якої хочеться повертатися знову і знову. Тепер щосереди та щосуботи сюди вилітають наші щасливі мандрівники.

Закохуємося в острів “вічної весни”, Тенерифе, який надихнув нас на створення цілої концепції, з польотами двічі на тиждень на крилах SkyUp.

ARABIAN WORLD

Загадковий арабський світ за всі ці роки встиг завоювати серця українських мандрівників. І новий сезон готує ще більше сюрпризів!
Цього року ми плануємо відправити щонайменше 30 000 туристів лише тільки до ОАЕ.

Квитки на масштабну Всесвітню виставку в Дубаї наші мандрівники можуть замовити разом з туром.

Разом святкуємо 8-річчя міцної дружби з Єгиптом, за час якої ми відправили до країни більше 2,5 мільйонів мандрівників, та складаємо ще більше амбіційних планів.

Літаємо комфортно та часто на улюблених крилах SkyUp до Єгипту з вильотами відразу з п’яти українських міст.

Постійно розширюємо базу готелів-партнерів.

Готуємо неперевершений відпочинок для українців одразу у трьох курортних містах Єгипту: Хургаді, Шарм-ель-Шейху та Марса-Аламі.

ЯК ВІДКРИВАЛИ СЕЗОН

Якщо оперувати фактами, то захід виглядав приблизно так:

5 векторів
23 країни
400 гостей
Тисячі оплесків під час виступу Наді Дорофєєвої
5 неймовірних фотозон

4 відомі українські блогери – Євген Ковтуненко, Юлія Кучер, Надін Медведчук та Юлія Федченко, які взяли участь у жеребкуванні, вирішуючи, яку країну вони досліджуватимуть разом із Join UP!.

Представники 34 готелів та партнерів. Зокрема на святі можна було зустріти приймаючу компанію та надійного партнера туроператора Join UP! в Єгипті – Sun International, гостинних партнерів з Кіпру – Delta Wing, приймаючу компанію BTB з Еміратів, компанію Go Go Zanzibar, найтепліших партнерів з Іспанії від Itravex та турецьких представників від Mercan.

СВЯТКУВАННЯ

А тепер розкажемо про саму церемонію, щоб ви згадали, як це було, і знову перенеслися в атмосферу того вечора.

Dress code. Початок святкування пройшов під гаслом «впізнай друга за нюдом». Бо ще до того, як зібратися в одному місці, колеги з різних куточків України без проблем впізнавали одне одного за вбраннями у відтінках кольору беж – згідно з дрес-кодом заходу. Ви б бачили: зустрілися поглядами, обмінялися загадковими посмішками і ось вони вже ніби члени таємничої спільноти закоханих у подорожі.
Фотозони. Кожен з наших векторів був представлений як окрема зона, де усі охочі могли на якийсь час відчути себе наче в омріяній країні. Ось – куточок, присвячений екзотичним країнам, з розсипом ароматних фруктів, басейном та тропічними коктейлями. Поруч – територія вічної весни з яскравими квітами та дегустацією європейських вин. Трішки подалі – зимова зона зі святковою ілюмінацією, вогнищем та зефірками – ви теж помітили, що ближче до вечора популярність цієї локації пережила різкий сплеск? І, звичайно, майданчик від великих міст, що сяяв яскравими вогнями, і смачний куток арабського світу.
Виступи. Велика сцена була постійним центром подій. З неї лунали привітання від керівництва компанії та партнерів, на ній проводили жеребкування для блогерів-відчайдухів і тут же дарували подарунки щасливцям із заповненими паспортами. А в залі, за круглими столами колеги-агенти мали змогу поспілкуватися з керівниками напрямків та представниками партнерів, з перших вуст дізнаючись про новинки та сюрпризи, які готує сезон.
Атмосфера. Ми невипадково вибрали заміський ресторан Harvest, віддалений від метушні великого міста. Цей затишний заклад у мальовничому куточку на тлі природи ідеально підійшов для того, щоб пошепотітися з колегами, вдихнути свіжого осіннього повітря, а потім гучно зустріти нашу музичну гостю.
Special Guest. Гучним завершенням заходу стало частування величезним тортом та запальні танці під хіти відомої української співачки DOROFEEVA.
Спілкування. А вишенькою на торті було наше безцінне спілкування – можливість нарешті привітатися та обійнятися, обмінятися новинами з колегами, які приїхали сюди з різних міст та країн.
Більше фото ви знайдете тут

ВІД ПАРТНЕРІВ З ЛЮБОВ’Ю

Mr. Peter Nathan
(Петер Натан)
власник Xperience Hotels, Єгипет

Ми з нетерпінням чекали на відкриття зимового сезону. І нам точно є чим здивувати мандрівників. Ми провели реновації у деяких готелях, а зараз працюємо над удосконаленням формули нашого сервісу – покращуємо меню у ресторанах a la carte та прагнемо до того, щоб зробити сервіси all inclusive доступними для гостей цілодобово.

«А у Шарм-ель-Шейху на мандрівників чекає купа можливостей для дослідження нічного життя. Український ринок сьогодні – один з найголовніших для Шарм-ель-Шейха та Єгипту в цілому. Щороку до Єгипту приїздить близько 1,2 мільйона українських туристів. Тож я дуже хотів би, щоб якомога більше українців завітало до нас цього сезону, аби насолодитися усіма новинками, які ми підготували».

Мухамед Дессукі
директор з туризму компанії Sun International, Єгипет

Для нас велика честь бути сьогодні на цьому заході. Особисто я вважаю Join UP! туроператором-лідером на українському ринку. А ще я можу сказати, що це наша українська родина. Вісім років триває співпраця Єгипту та Join UP! і шість з них – компанія Sun International зустрічає ваших мандрівників у Єгипті.

«Минулі роки можна назвати незабутнім досвідом, незважаючи на те, що нам довелося зіткнутися з деякими значними викликами, які ми успішно прийняли разом. Україна – один зі значних туристичних інвесторів для Єгипту. Ми вже дуже призвичаїлися одне до одного, і хочу додати, що з вами дуже легко співпрацювати».

Скільки чудес чекає на нас попереду! Прекрасних, неймовірних, приголомшливих! Плідно працюємо, круто відпочиваємо та відкриваємо весь світ разом з Join UP!


*переклад з англійської: Екзотичний настрій, Життя великого міста, Весна назавжди, Зима наближається та Арабський світ.