Агентам

Louis Hotels: затишна зимівля на сонячному Кіпрі

Ми пропонуємо принципово новий підхід до зимівлі! Для тих, хто мріє сховати геть шерстяні шкарпетки і товсті ковдри і забути про обігрівачі та колючі шарфи.

Натомість можете приготувати сонячні окуляри та купальники, зручні кросівки для довгих прогулянок і цікаву книжку для читання на терасі, а також чудовий настрій та найчарівнішу із усмішок для знімків. Адже Join UP! запрошує до прекрасного острова, де сонце світить цілий рік.

Наші партнери з великої готельної мережі Louis Hotels приготували безліч приємних сюрпризів для мандрівників, які бажають зустріти зимовий сезон на неперевершеному Кіпрі! Перш за все — круті знижки на проживання. І це пропозиції, перед якими важко встояти:

При заїздах з 21.11.2021 до 28.02.2022 діє акційна ціна на проживання у таких готелях:

Період бронювання: 01.11.21 – 15.11.21

А також не пропустіть спеціальні пропозиції:

The Ivi Mare 5*

Апгрейд номерів категорій Superior Inland View до Superior Sea View.

  • Період бронювання: 27.10.21 – 15.11.21
  • Період проживання: 24.11.21 – 22.12.21 та 05.01.22 – 28.02.22 (за виключенням періоду 23.12.21 – 04.01.22)

Louis Phaethon Beach Hotel 4*

Додаткова знижка 10%

  • Період бронювання: 01.11.21 – 15.11.21
  • Період проживання: 21.11.21 – 28.02.22

The Royal Apollonia Beach Hotel 5*

Додаткова знижка 10%

  • Період бронювання: 27.10.21 – 15.11.21
  • Період проживання: 21.11.21 – 28.02.22

Уже вибираєте вбрання, яке пасуватиме до кіпрських пейзажів та перевіряєте валізу на місткість? Пропонуємо поки дізнатися про мережу та її особливості з перших вуст від Mrs. Popi Tanta, бізнес-директора Louis Hotels.

СИМВОЛ КІПРСЬКОЇ ГОСТИННОСТІ

Історія нашої мережі почалася ще 1935 року з подачі «батька кіпрського туризму» Луї Лоїза. Сьогодні ми усіма силами підтримуємо його високі стандарти. Louis Hotels — це місце, яке відрізняється теплим прийомом, смачною їжею та персоналізованим обслуговуванням. Наша мета — створити для гостей усі умови для незабутнього відпочинку та переконатися, що вони захочуть повертатися до нас знову.

Ми не забуваємо про традиції, проте також слідуємо за трендами. За останні роки ми зробили багато для того, щоб завдяки сучасним технологіям спростити для наших гостей безліч процесів. Сьогодні ми маємо багатофункціональний мобільний додаток, оновлені згідно з останніми тенденціями сайти, розвинену систему керування каналами тощо. А ще зовсім скоро ми поповнимо нашу колекцію новими розкішними віллами в Протарасі, такими як Louis Lora Pearl. Також ми купуємо ще один бутик-готель на Міконосі — Once In Mykonos, і у співпраці з відомою консалтинговою компанією Tresor хочемо підняти два готелі до рівня найвищих стандартів.

Louis Hotels:

Мережа Louis Hotels створена 1935 року

Охоплює 25 готелів та курортів

Готелі мережі розташовані на Кіпрі, Криті, Родосі, Корфу та Міконосі

Заклади мережі славляться своїми wellness-центрами та SPA з широким вибором процедур

КОМФОРТ ДЛЯ ВСІХ

Хто наш гість? Здебільшого це мандрівник, що шукає комфортного сімейного відпочинку з хорошим співвідношенням ціни та якості та неперевершеним обслуговуванням. Та за останні п’ять років ми розширили наші сервіси і тепер також зосередились на тих, хто бажає розслабитися у затишній атмосфері та насолодитися новим гастрономічним досвідом.

Уважне ставлення до гостей — та особливість, яка дозволяє нам пишатися високим відсотком репітерів, приблизно 20-30%. Такі гості після прибуття отримують від нас вітальні подарунки у номер. Також ми завжди намагаємося приємно дивувати усіх мандрівників та перевершувати їхні очікування від відпочинку.

ЗАТИШОК ЗИМОВОГО СЕЗОНУ

Узимку ми зазвичай орієнтуємося на наші курорти в Пафосі та Лімасолі. Бо, як ви знаєте, на Кіпрі більшість днів у році — сонячні. Приїжджаючи до нас під час зимового сезону, гості проводять багато часу у SPA та оздоровчих центрах готелів, насолоджуються розвагами та купанням у критих басейнах з підігрівом. А ще, звичайно, отримують нові гастрономічні емоції у фірмових ресторанах.

Смачні страви від наших шефів заслуговують особливої згадки. Особисто я дуже раджу скуштувати мезе-сет у Meze by Elliniko, страви з оздоровчого куточку (свіжі місцеві овочі та фрукти), а також м’ясо та рибу зі шведського столу. Любителям азійської кухні я пропоную посмакувати нашим свіжим суші-ролом у Mura by Akakiko.

Готелі мережі Louis Hotels це:

  • Сімейні номери. Спеціально розроблені для комфортного відпочинку усією родиною, з кількома доступними ресторанами та командою аніматорів для будь-якого віку.
  • Елегантна колекція. Номери з вишуканим дизайном та прекрасним сервісом для гостей, які бажають спокою та конфіденційності.
  • Затишні вілли. Розкішний відокремлений простір з індивідуальним обслуговуванням.

Тож не проминіть нагоду вибрати зимову мандрівку до сонячного Кіпру з чудовими знижками разом із Join UP!