Агентам

Літо — для моря: на відпочинок до Болгарії з Join UP! Оновлено 14.07.2021

Близько 400 км золотистих пляжів, ласкаве сонце і тепле Чорне море зовсім поруч. Для закоханих, родин з дітьми, серферів, нудистів, поціновувачів спокійного усамітненого відпочинку і любителів клубного життя — в Болгарії буде комфортно всім. Літній сезон стартував першими автобусними турами наприкінці травня, а вже незабаром будуть здійснюватись польоти на крилах SkyUp1.

Цікава і різноманітна Болгарія

Зустрічати світанки на sup-дошці, влаштовувати пікніки біля моря, кататися узбережжям на велосипедах чи конях, щодня насолоджуватися смачною їжею, веселитися у парках розваг, аквапарках та нічних клубах. Вибиратися у великі міста і старовинні містечка за місцевим колоритом і особливою атмосферою, відкривати для себе усе різноманіття природного ландшафту країни — гори і високогірні озера, соснові ліси, мальовничі ущелини. В Болгарії не засумуєш.

УМОВИ ТУРІВ1

ЛітакомТривалість пакетного тура — від 4 ночей. Ціни на одну людину стартують від 4 885 грн*.

АвтобусомТривалість пакетного тура — від 9 ночей. Ціни на одну людину стартують від 4 899 грн*.

До пакетного туру входить:

  • авіапереліт і трансфер в обидві сторони або проїзд автобусом;
  • проживання і харчування на вибір;
  • поліс медичного страхування.

Актуальні напрямки і графік турів можна подивитися в онлайн-підборі (пошук туру)1.

Умови в’їзду2

Для в’їзду в Болгарію дорослим та дітям, які досягли 12 років, необхідно мати один із наведених далі документів на вибір:

  • сертифікат вакцинації — але не раніше ніж через 14 днів з дати завершення повної схеми вакцинації (якщо передбачено введення кількох доз, то датою є введення останньої дози вакцини). Документ має містити повне ім’я особи згідно з паспортом громадянина України для виїзду за кордон (латиницею), дату народження, дати вакцинації, торгове найменування та номер партії вакцини проти Covid-19, назву виробника/власника реєстраційного посвідчення, країну, в якій була видана вакцина, та назву компетентного органу, який її видав;
  • довідку про негативний ПЛР-тест, зроблений не більше ніж за 72 години до в’їзду, або негативний експрес-тест на антиген Covid-19, зроблений не більше ніж за 48 годин до в’їзду в країну. У документі має бути вказана інформація про особу згідно з паспортом громадянина України для виїзду за кордон (латиницею), відомості про лабораторію, що провела дослідження (найменування закладу, адреса та контактні дані), дата проведення тестування, а також прописаний латиницею метод (PCR або RAT) та негативний результат (Negativе);
  • довідку про позитивний ПЛР-тест або позитивний експрес-тест на антиген Covid-19 для осіб, які перехворіли на Covid-19, але за умови, що від дати проведення тесту до дати в’їзду в країну пройшло від 15 до 180 днів. У документі має бути вказана інформація про особу згідно з паспортом громадянина України для виїзду за кордон (латинською мовою), відомості про лабораторію, що провела дослідження (найменування закладу, адреса та контактні дані), дата проведення тестування, а також прописаний латиницею метод (PCR або RAT) та позитивний результат (Positive).
  • Додатково після прильоту туристам вибірково і безкоштовно можуть робити експрес-тести на антиген в аеропорту2.

Актуальну  інформацію про правила в’їзду у країну можна перевірити за посиланням.

П’ять речей, які варто зробити в Болгарії:

  • Відпочити на пляжах Сонячного берега;
  • Здійснити міні-подорож на ферму мідій чи на виноробню;
  • Погуляти старовинним Созополем;
  • Сходити на шопінг у Варні;
  • Зробити кілька інстафото у Долині троянд.

*Ціна актуальна на дату публікації

1Інформація оновлена 14.07.2021
2Інформація оновлена та додана 14.07.2021