Агентам

Круті ідеї для подорожей на травневі свята

Знаємо-знаємо, як воно буває – здається, що часу ще вдосталь, щоб вирішити, де провести довгі вихідні, аж раптом гоп – і до тих самих вихідних менше тижня.

Що ж, ми вже поспішаємо вам на допомогу, аби травень ви почали красиво, натхненно та насичено. Вибирайте та відпочивайте!

ГРУЗІЯ, БАТУМІ

Чим будемо тут займатись?

Обов’язково заходимо до ресторанчика «Тераса Адмірал», де варто замовити келишок грузинського портвейну. А як вам ідея піти на дегустацію у винний погреб готелю Marani? Чудовий вибір вин та дуже приємна атмосфера! Цікавий факт: готель має власні виноградники в Кахетії, і вино тут зберігається у квеврі – великому глиняному глечику, закопаному в землю. Або, наприклад, вирушити на екскурсію до гірської Аджарії, де на вас чекають водоспади та історичні місця. Але найцікавіше тут – це тематична вечеря з перевдяганням у народні костюми та уроками грузинських танців. Оце так вихідні чекають!

Про погоду: у травні тут стабільні +25°C
Вартість туру на 3 ночі — від 5 584* грн за одного при двомісному розміщенні

ОАЕ, Дубай

Чим будемо тут займатись?

Дубай вміє зустріти так, щоб одразу приголомшити та здивувати. І, звісно, і цього разу не порушить своїх традицій. Тож у планах: роздивлятись нові будівлі, від архітектурних рішень яких прямо голова обертом. Влаштовувати найцікавіший шопінг, дивуючись як асортименту, так і вибору розваг у місцевих ТЦ. Робити дивовижні фотосесії біля знакових та культових місць, таких як оглядовий майданчик Бурдж Халіфа чи фонтани, що співають. Насолоджуватись омріяним літом, досхочу плаваючи в Арабській затоці… Так, to do list ну дуже насичений.

Про погоду: тут вже справжнє літо й +28°C
Вартість туру на 3 ночі — від 10 727* грн за одного при двомісному розміщенні

КІПР, ЛАРНАКА

Чим будемо тут займатись?

О! Неймовірний Кіпр, як завжди, пропонує багато цікавих справ. Наприклад, ви зможете насолоджуватись фантастичною місцевою кухнею – замовляйте страви на виніс та влаштовуйте запаморочливої краси пікніки прямо на березі моря. Або зробіть собі повне перезавантаження від робочих буднів та просто посидьте з книжечкою кілька днів на пляжі або біля басейну з крижаним безалкогольним мохіто. А як вам ідея дослідити острів, та поринути в його життя? Наприклад, відвідавши виноробні, де виготовляють культове кіпрське вино каммандарію. Чи, можливо, побачити неймовірної краси місце, де за легендою з піни морської вийшла Афродіта? Ух, розваг та вражень на вас чекає багатенько!

Про погоду: ідеальні +27°C
Вартість туру на 4 ночі — від 9 522* грн за одного при двомісному розміщенні

ЄГИПЕТ, МАРСА-АЛАМ

Чим будемо тут займатись?

Ну, звісно – одне з головних занять, яке на вас тут чекає – це можливість досліджувати неймовірний підводний світ Червоного моря. Усі ці строкаті рибки усіх можливих розмірів, черепахи, корали – здається, що просто пірнувши під воду з маскою, опиняєшся десь на іншій планеті. Чим ще зайнятись? М-м-м.. А як вам ідея поганяти на квадроциклах пустелею та завітати на чай до бедуїнів? Або прогулятись набережною найбільш тусовочного місця Марса-Алама – Порт-Галіба.

Про погоду: море вже майже +26°C, а за вікном – омріяне літо
Вартість туру на 5 ночей — від 10 841* грн за одного при двомісному розміщенні

ТУРЕЧЧИНА, АНТАЛІЯ

Чим будемо тут займатись?

Красиво грати в гольф? Цей витончений вид спорту вартий вашої уваги, то чому б не опанувати його вже цими вихідними? А може, ви захочете насолодитись відпочинком на морі чи біля басейну? Зі смачним коктейлем, драйвовою музикою та веселою компанією друзів. Чи плануєте відпочити у форматі все «all inclusive»? Видихнути після насиченого періоду та перезавантажитись або навпаки – влаштувати собі мобільний офіс на тиждень чи два – з ноутом на березі моря. І при цьому – абсолютно ні про що не турбуватись, адже тут про вас піклуватимуться 24/7. Ух, скільки планів!

Про погоду: температура води становитиме +20°C, температура повітря — +27°C
Вартість туру на 5 ночей — від 6 223* грн за одного при двомісному розміщенні

Так, травневі свята разом з Join UP! будуть насиченими та дуже цікавими! Тож вам залишилось тільки вибрати тур – і гайда відпочивати!

* інформація актуальна на момент публікації