Агентам

Коста-Бланка. Любов цілий рік!

Для справжньої любові не існує ніяких перепон – ні відстані, ні часу, ні пори року, ні купи справ.

А якщо ваша любов – це Іспанія, то тут немає не тільки ніяких меж, але й жодної причини, чому б не бачитись з нею якомога частіше. Ми зробили все, щоб ви могли насолоджуватись цією красивою, неповторною та вражаючою країною цілий рік. Тож вам залишилось обрати лише дату – і ось вона – нова зустріч з омріяною Іспанію.

То як вам ідея запланувати подорож до Коста-Бланки на осінь чи зиму? О, це буде фантастична мандрівка!

Коста-Бланка з Join UP! це:

  • Перельоти на крилах авіакомпанії SkyUp цілий рік. Вильоти з Києва кожного четверга та неділі.
  • Великий вибір готелів. Наприклад, радимо:
  • Різноманітна екскурсійна програма, яка дозволить вам побачити усі найкрасивіші та найцікавіші місця регіону.
  • Тематичні та комбіновані тури.

ПІДБІР ТУРУ

Таїсія Ступак
контент-менеджер, фотограф

Уже навіть після подорожі до Іспанії я не можу припинити передивлятись фотографії та згадувати всю ту красу.

«Весь мій Instagram зараз – це цілковита Іспанія! Я в захваті від клімату (здається він підходить мені ідеально), природи – мене вразило не тільки приголомшливе море, але і те, що всюди тут ростуть величезні кактуси, до яких у мене особлива любов. Тут дуже смачне вино і неперевершені морепродукти – тільки паелья з мідіями та креветками чого вартує! Але іспанська їжа – це далеко не єдина річ, яка змусила мене закохатись. Ще в моєму топі – середньовічні села, де можна гуляти годинами, роздивляючись кожну вуличку, кожен вазончик, та заходи сонця на березі моря, які неможливо забути».

Іван Лисак

керівник напрямку Іспанія

Коста-Бланка в перекладі з іспанської означає «білий берег». І дійсно, куди не кинь оком, відкриваються пейзажі з білосніжним піском – неймовірна краса!

«Цей регіон розташований на південь від Каталонії і належить до автономного співтовариства Валенсія. Тут ідеальні кліматичні умови – в Іспанії загалом тепло і восени, і взимку, але в цьому регіоні завжди на кілька градусів тепліше, ніж в Каталонії. Окрім курортних та екскурсійних переваг Коста-Бланки, є ще одна особливість – тут мало гостей з СНД, а відпочивають переважно європейські туристи (здебільшого – англійці). Ну краса ж! Тому не думайте, що Іспанія – це лише «літня» країна, та відпочивайте тут 365 днів на рік!»

Усе буде Коста-Бланка!

Коста-Бланка – це шматочок Іспанії, який нікого не залишить байдужим. Якими б не були ваші інтереси, як би ви не любили відпочивати – ви знайдете тут усе!

Обирайте, що вам більше до вподоби:

  • Бенідорм. О, це просто місто-тусовка! Велика кількість хмарочосів, купа клубів, культових місць, які обожнює молодь. Упевнені – це місце вас надихне!
  • Аліканте. Ось де поєдналися дух середньовіччя та іспанський характер. Красиве місто, що зачарує вас своєю архітектурою та затишними місцинами, купа атмосферних кафе та сувенірних лавок з хенд-мейдом. Знакова споруда Аліканте – фортеця Санта-Барбара, що височіє на горі. Не місто, а справжня казка.
  • Альтеа. Її ще називають «містом художників». Дуже гарне, затишне містечко в біло-блакитних тонах. Тихе спокійне місце, побувавши в якому ви захочете купити тут будиночок та переїхати під старість.
  • Альбір. Тихе курортне містечко з прекрасними готелями, що розташоване поблизу від Бенідорма. Чудово підійде для спокійного сімейного відпочинку.
  • Кальпе. Ще одна тиха місцинка для повного релаксу. Беріть сюди на відпочинок усю сім’ю, або навпаки – плануйте подорож на самоті, щоб перезавантажитись.

To Do List

  • Прогулятись Валенсією. Середньовічні вулички та сучасні арт-об’єкти – оце неймовірне поєднання! Обов’язковий для відвідування – океанаріум, який вважають одним з найкращих в Європі.
  • Здивуватись, потрапивши в Гуадалест та до Альгарських водоспадів. Місце, що дуже відрізняється від типових європейських пейзажів. Це справжні джунглі біля річки Альгар, у якої безліч порогів і водоспадів. А Гуадалест – це колоритне селище високо в горах, звідки відкриваються запаморочливої краси краєвиди.
  • Відправитись на сафарі Terra Natura. Важко повірити, але в межах міста Бенідорм можна влаштувати справжнє сафарі. Тут є величезний зоопарк, в якому відтворені реальні умови життя багатьох тварин. Ви зможете сісти у спеціальну машину і покататись, як на справжньому сафарі. Не забудьте фотоапарат!
  • Відчути вибух адреналіну в парку атракціонів Terra Mitica. Обов’язково оцініть такі: Inferno, El Vuelo del Fénix, Magnus Colossus.
  • Трошки захмелійте у винних погребах Новельда. Ну хто ж не любить іспанське вино? У Новельді є прекрасний дегустаційний центр, в якому ви зможете скуштувати місцеве вино та придбати кілька пляшечок.

Обираємо готель

Не втримались, щоб не сказати пару слів про наші улюблені готелі Коста-Бланки. Читайте і вибирайте:

  • Gran Hotel Bali 4*. Найвищий готель Європи (52 поверхи). Чудовий вибір для тих, хто хоче жити в епіцентрі подій Бенідорма. Ми пропонуємо ну дуже привабливі ціни на цей готель – подивіться, ви ще в когось такі бачили?
  • Leuka 3*. Економний варіант у самому центрі Аліканте. Чудовий готель для тих, хто любить відпочивати красиво та вигідно.
  • Ar Roca Esmeralda Spa Hotel 3*. Мережа готелів AR є нашим партнером. Будь-який готель цієї мережі – це якість, перевірена роками. Що стосується Esmeralda (Кальпе), то на нашу думку – це один з найкращих 3* готелів регіону.
  • Gran Hotel Sol Y Mar (Adults Only) 4*. Прекрасне місце для спокійного відпочинку. Готель не селить дітей, і це дає можливість максимально спокійного проведення часу. Чудове харчування і сервіс роблять його дуже популярним будь-якої пори року.
  • Joya 3*. Популярний 3* готель у центральній частині Бенідорма. Якісне харчування, сервіс та вигідні ціни – ну що ще потрібно?

Освідчуйтесь Іспанії якомога частіше і будь-якої пори року та насолоджуйтесь цією країною разом з Join UP!.