Агентам

Коблеве – море драйву!

«Так хочеться чогось незвичного, нового, нестримного, радісного, захопливого! Так хочеться крутих вражень, красивого відпочинку та, звісно, моря!» – це приблизно ті думки, які бувають у нас у всіх хоч раз на день. Правда? Ми знаємо, як ви скучили за активним відпочинком, можливістю досхочу плавати в морі, та й загалом – за звичними подорожами. Що ж, звісно, нам є що вам запропонувати! І вже зараз ви можете спланувати свій драйвовий та насичений відпочинок у Коблевому.

Тож, вирішуйте, які розваги будуть у вас «в меню» під час відпочинку.

А ми приготували багато цікавого!

Флайтборд

Відчути себе птахом, що вміє пірнати у воду, а потім – стрімко злітає у небо! О, так! Відчуття польоту та свободи, яке дарує флайтборд важко з чимось порівняти! Тож спробуйте цей видовищний вид спорту – неймовірні враження вам гарантовані. І навіть підозрюємо, що на одному разі ви не зупинитесь та будете мати нове цікавезне хобі.

Скутер

Вітер у волоссі, відчуття швидкості, безкраї водні простори, де можна поганяти на скутері… ну хіба не ідеальний план для тих, хто полюбляє гострі відчуття та вміє насолоджуватись життям? Тож не проминіть нагоду відчути цей драйв та відкрити в собі жагу пригод!

Парашут

«Нестримний захват», «неймовірні відчуття», «фантастика!», «справжнісінький кайф» – ось лише декілька відгуків від тих, хто вже спробував цю розвагу. Що скажете після польоту ви? Упевнені, що цей день ви запам’ятаєте на все життя!

Дельтаплан

Ось де адреналін зашкалює, а вражень вистачить на місяць вперед. Ось які фото ви будете переглядати знову і знову! Ось та розвага, яка доведе вам, що ви нічого не боїтеся! Який же це невимовний кайф – відчути, що у вас є крила, та політати над морем! Must do цього літа для всіх закоханих у життя!

Риболовля

Порибалити на морі – хіба це найкраща медитація? Вибрати час на сході чи заході сонця, щоб, доки ви тримаєте вудочку, встигнути побачити неймовірні метаморфози неба та морської води… а потім – відчути справжній дитячий захват, коли, нарешті, почне клювати риба! Який улов буде сьогодні? Скільки рибин та якого розміру вам вдасться вполювати? А як вам ідея потім приготувати цю рибку? Точно знаємо, що риба, яку ви зловили власноруч, на 100% смачніша за будь-яку іншу!

Екскурсія на катері на острів Березань

Легендарний острів чекає на вас, щоб відкрити всі свої секрети! Колись тут було древньогрецьке поселення, тому до нього вабить не тільки природа й атмосфера, але й купа легенд та цікавих історій. Цей невеличкий острів експерти називають унікальним природно-географічним об’єктом, адже це один з двох материкових островів, що зручно розташувалися у північний частині Азовсько-Чорноморського басейну. Це загадкове місце, яке зачаровує залишками стародавніх будівель та прекрасними пейзажами. Упевнені, що ви захочете провести тут цілий день!

Дельфінарій

Ох, ці неймовірні створіння! Скільки всього ми про них знаємо або чули – і те, які вони розумні, і те, що вони вміють спілкуватись, і те, що вони не раз рятували людей у морі. Тож чому не відвідати морський дельфінарій та не дізнатись про цих істот ще більше? Чудовий варіант відпочинку як для дітей, так і для дорослих.

Аквапарк

Найкраще, що може статися з кожним з нас у спеку – це аквапарк! Купа захвату, веселощів та прохолоди вже чекають на вас! Водні гірки, атракціони, ресторанчики, басейни – ну що ще потрібно для ідеального літнього дня?

Більше розваг!

Для тих, хто хоче все й одразу, або відпочиває всією сім’єю, ми приготували класні пакетні пропозиції, де поєднали різни розваги.

Пакет “Актив-море”

Цей набір – для закоханих у море. Для людей, які не можуть ним насититись та люблять відпочивати активно й так, щоб мати багато яскравих вражень.

Що сюди входить:

  • Флайтборд
  • Скутер
  • Дельтаплан або парашут

Пакет “Сімейний” – 3 людини

Набір для тих, хто відпочиває разом з дитиною. Причому такий, що багато радості буде як у дитини, так і у батьків.

Що сюди входить:

  • Березань
  • Дельфінарій
  • Аквапарк

Пакет “Сімейний” – 4 людини

Здається, що відпочинок з двома дітками – це і відпочинком назвати важко, адже постійно треба думати, чим зайняти малюків… То нехай так не здається, адже ми запропонуємо вам багато розваг для всієї родини!

Що сюди входить:

  • Березань
  • Дельфінарій
  • Аквапарк

Дізнатись ціни та забронювати активності ви можете прямо зараз!

Дізнатись більше

Олеся Бутко
керівник напрямку Україна:

Українські курорти цього року вже мають більший попит, і це хороша новина, адже означає, що туризм рідною країною буде активніше розвиватись та ставати кращим.

«Ми вже активно шукаємо та співпрацюємо з цікавими нестандартними готелями (еко-готелі, тематичні місця, нові формати), а також розширюємо кількість активностей, які ви можете вибрати для себе під час відпочинку. Тож – насолоджуйтесь!»

Відпочинок в Коблевому з нами це:

Завжди хороша логістика.
Багато екскурсій та крутих активностей.
Повний спектр послуг для комфортного відпочинку з дітьми.
Великий вибір місць.

Цікавеньке про Коблеве

1. Так-так, Коблеве пишеться саме таким чином – для цього ми перевірили купу карт і офіційних документів. Тож не думайте, що у нас западають якісь літери на клавіатурі. А ви, до речі, знали?

2. Неподалік від Коблевого на вас чекають виноградники та відомий виноробний завод «Коблево», тож не пропустіть нагоду дізнатись більше про те, як створюють вино і коньяк. Тим паче що Вікіпедія нам підказує, що площа коблевських виноградників – 2550 га. І вирощують тут багато різних сортів винограду: Каберне Совіньйон, Мерло, Бастардо, Шардоне, Совіньйон Блан, Аліготе, Рислінг, Ркацителі, Трамінер, Мускат Оттонель, Мускат Гамбурзький… Пляшечку якого виберете?

3. Любите устриці? Тоді вам на ферму «Устриці Скіфії». Тут вони усіх можливих розмірів! Неймовірна смакота! Ціни 30, 40, 50 гривень, і келишок вина – у подарунок. Як вам така вечеря?Ну що, гайда на море разом? Збирайте речі та насолоджуйтесь відпочинком у рідній Україні!