Агентам

Кіпр зимою? Наша відповідь – так!

Що, зимовий період у вас не дуже асоціюється з Кіпром? Здається, що життя там вирує тільки влітку –  коли можна відпочивати на пляжі та насолоджуватись спекою?

А дарма, адже ця країна взимку запропонує вам можливість і вдосталь покататись на лижах у засніжених горах, і навіть при бажані поплавати у  морі. Ну, власне, навіть не знаємо, що після такої інформації  додати ще, бо це вже виглядає як ідеальний план на зиму. Правда ж?

Тож знайомтесь із зимовим Кіпром від Join UP! та вже зараз плануйте свій відпочинок:

  • Зручна польотна програма на крилах Sky Up з Києва з вильотами два рази на тиждень: у середу та суботу з 30.10.2019 до 28.03.2020.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак.
? Blue Harbour Boutique Apartments BOUTIQUE ? Antonis G Hotel Apartments Class “B”
? Lebay Beach Hotel 3* ? Park Beach Hotel 3*
? King Evelthon Beach Hotel 5* ? Mediterranean Beach Hotel 4*
? Sun Hall Hotel 4* ? The Royal Apollonia Beach Hotel 5*
? Alexander The Great Hotel 4* ? Lordos Beach Hotel 4*
? Club Coral View Resort 3* ? St Nicolas Elegant Residence 3*
? Panareti Coral Bay Resort 3*
  • Уже зовсім скоро шукайте на нашому сайті комбіновані тури країною, що створені, аби ви могли міксувати відпочинок у горах та на морі.

ПІДБІР ТУРУ

Агнеса Троїцька

керівник напрямку Кіпр

О, так! На Кіпрі взимку дійсно є чим зайнятись, і ми вас у цьому переконаємо.

«Чудові гірськолижні курорти, вигідний шопінг, шалено смачна їжа, цікаві екскурсії та можливість відпочити біля моря – адже взимку на Кіпрі майже весна! А ми, на додаток до цього всього, подбали про те, щоб запропонувати вам вигідні варіанти комфортного та красивого відпочинку. Чого ще бажати на зимові канікули?»

Чим зайнятися на Кіпрі взимку?

  • Багато гуляти! Так, це той пункт, що досить важко виконати у нас в Україні, де зима часто волога, морозна та вітряна. А от на Кіпрі на вас чекають чудові та довгі прогулянки горами і затишними місцевими селищами – краєвиди так і манять, а погода так і шепоче – клімат тут хороший, а денна температура в горах рідко коли буває нижче нуля.
  • Влаштувати справжнє свято у таверні. Під час прогулянок так приємно завітати до місцевих ресторанчиків-таверн і годинами насолоджуватись кіпрською кухнею. М’ясне чи рибне мезе, сувлакі – місцеві шашлики, клефтіко – запечена баранина, мусака – запечені шарами під соусом бешамель баклажани з додаванням баранини, кабачків, грибів або картоплі, рибка-гриль, печена картопелька та домашнє вино. Ух!
  • Покататись на лижах чи сноуборді. Місцеві гори Троодос чудово підійдуть для катання новачків. Тож, якщо давно мріяли спробувати цей вид спорту – вам сюди! Хороші траси, можливість орендувати спорядження прямо на місці за ну дуже помірними цінами та послуги інструкторів – все це чекає на вас у сезон катання з грудня до березня.
  • Влаштувати шопінг. Звісно, що відпочиваючи в іншій країні, завжди хочеш пройтись крамничками, аби вибрати щось особливе на згадку. Тож, коли будете на Кіпрі, не забудьте завітати до шопінг-молів Пафоса, Лімасола та Ларнаки. Упевнені – вам тут сподобається не тільки асортимент, але й ціни. І не забудьте про кіпрські сувеніри – пляшечку вина «Commandaria», оливкову олію, сир «халумі», або навіть мереживо від місцевих майстрів.
  • Проводити час насичено та цікаво. Тут на допомогу прийдуть усі екскурсії, які ми для вас підготували – сафарі на віслючках, поїздка до стародавніх руїн Куріона в Пафосі чи монастиря Кіккос в горах Троодос, та, звичайно, прогулянки набережними Пафоса, Ларнаки та Лімасола.
  • Сфотографуватись з… фламінго. Так, саме на Кіпр летять зимувати ці красиві птахи, і ви зможете поспостерігати за їхнім життям і навіть зробити спільне селфі. Звертаємо увагу на те, що зйомки дронами лякають птахів, тому вони тут суворо заборонені.
  • Наїстися апельсинів прямо з дерева! Цитрусові дерева, на яких безліч плодів – це так атмосферно. І якщо ви будете відпочивати на Кіпрі в грудні та січні, то застанете їх у всій красі.
  • Насолодитись взимку… весною. Саме в зимовий період на Кіпрі пишно розквітає дуже багато рослин. Не пропустіть!
  • Попіклуватись про себе. На Кіпрі є багато SPA-центрів, тож побалуйте себе приємними та корисними процедурами.
  • Поплавати в морі. Наш улюблений зимовий пункт! На початку зими температура води – 21 градус, в середині не опускається нижче 17, тому радимо не відмовляти собі у задоволенні.

Зимовий Кіпр стане для вас справжнім відкриттям, тож обирайте тур вже зараз та насолоджуйтесь цією зимою!