Агентам

Кіпр: скомбінуйте мрію

Вибираючи місце для наступної подорожі, іноді відчуваєш себе дитиною, яка потрапила до величезного іграшкового магазину. Усе таке яскраве, кольорове, гучне, смачне, музичне, привабливе.

Залишається лише безсоромно тицяти пальцем в усе, що впадає в око, та мрійливо шепотіти: «Хочу оце!» А ви ж знаєте, що ми в Join UP! дуже любимо, коли мрії здійснюються. І от цього разу ми підготували круту пропозицію для мандрівників з вибагливою внутрішньою дитиною — неймовірний тур до Кіпру, в якому є і це, і те, і взагалі все, що забажається!

Розповідаємо подробиці, від яких вам миттєво захочеться поїхати з нами на Кіпр!

Комбіновані тури на Кіпр із Join UP! це:

  • Комфортні перельоти на крилах SkyUp:
Рейси Київ – Ларнака — щопонеділка та щоп’ятниці
  • Мандрівка з максимумом вражень та проживанням відразу у трьох різних місцях острова — Ларнаці, Лімасолі та Платресі*
  • Чудові готелі з нашої великої бази
  • Будь-які екскурсії можуть бути включені до туру за бажанням мандрівників

ЧИМ ЗАЙНЯТИСЯ У ЛАРНАЦІ

Відправна точка нашої насиченої мандрівки — портове місто Ларнака. Це місто з найдревнішою історією на острові. А ще — один з найпопулярніших курортів. Мандрівники полюбили його за безліч історичних пам’яток, численні пляжі та по-європейському затишну атмосферу. Розповідаємо, чим можна зайнятись та що побачити в Ларнаці взимку.

Проїхатися містом на велосипеді. Ларнака — дружнє до велосипедистів місто. Орендувати двоколісний транспорт можна майже на кожному кроці в пунктах прокату. Погожа погода та зручна інфраструктура дозволяють вирушити на довгу велосипедну екскурсію за самостійним маршрутом.
Помилуватися фламінго. Не тільки мандрівники з усього світу, а й тисячі рожевих фламінго вважають Кіпр чудовим місцем для зимівлі. Тому вже з середини осені цілі зграї цих дивовижних птахів можна побачити на берегах Ларнаки.
Зустріти захід сонця біля акведука Камарес. Цей старовинний водопровід є популярною туристичною принадою міста. Споруда добре збереглася і все ще вражає своїми масштабами. Та, кажуть, що саме на заході сонця, забарвлюючись у теплі помаранчеві кольори, вона виглядає найкраще — зокрема й на знімках в Instagram.
Зануритися у кіпрську історію, відвідавши селище Лефкара. Цей етнографічний музей під відкритим небом за 40 кілометрів від Ларнаки — чи не найкраще місце, щоб познайомитися з давніми традиціями та ремеслами цих країв. Гості можуть придбати тут оригінальні сувеніри на згадку — як-от вироби зі срібла або місцеве мереживо лефкаритика.
Повечеряти у Лаїки Гетонія. Цей квартал славиться своїми антикварними крамницями та сімейними ресторанами. Найпривабливіший він у вечірні години, коли на вузьких вуличках запалюються вогні. Радимо скуштувати лахмаджун, який називають турецькою піцою, а також рибу або креветки, приготовані на грилі.

ДЕ ЗУПИНИМОСЯ?

Flamingo Beach 3*

Готель, розташований неподалік від знаменитого пляжу Маккензі, відзначений «Блакитним прапором». Тут ви можете помилуватися панорамним краєвидом на Середземне море з тераси, обладнаної на даху, або насолодитися релаксом у місцевому SPA-центрі. Гостям на вибір пропонують заселитися до комфортних номерів або просторих апартаментів.

Sun Hall Hotel 4*

Бажаєте опинитися у вирі курортного життя? Сміливо вибирайте Sun Hall Hotel, що розташований у самому центрі Ларнаки. Спочатку тут можна порадувати внутрішнього естета, роздивляючись мальовничі панорами знаменитої набережної Пальма. А потім задовольнити внутрішнього гурмана у ресторані готелю, де вас пригостять найсмачнішими стравами кіпрської кухні, рибою на грилі та різноманітними закусками.

ГІРСЬКА ПРИГОДА

Далі на нас чекає справжня втеча від галасу та метушні зовнішнього світу. Загубимося разом у затишній схованці поміж неприступних гір та густих лісів Кіпру. Запрошуємо до особливого місця — Forest Park Hotel 4*.

Неперевершений готель розташований на схилі гір Троодос в оточенні хвойних дерев. Панорамні вікна в холі дозволяють сповна насолодитися єднанням з природою. На території є басейн з сонячним підігрівом води, а також сауна та гідромасажна ванна. Бажаєте дослідити околиці? Можна орендувати авто з власного автопарку готелю та покататися гірськими дорогами, або вирушити до берегів Середземного моря, яке розкинулося за 35 хвилин їзди звідси.

ЧИМ ЗАЙНЯТИСЯ У ЛІМАССОЛІ

Перепочили? Далі вирушимо до прекрасного Лімасола. Це велике місто, яке виросло між двох давніх поселень, і сьогодні тут вирує життя. Розповідаємо, чим цікавий та чим порадує мандрівників останній пункт нашого туру.

Відвідати середньовічний замок. Лімасольский замок — одна з найголовніших історичних пам’яток регіону. Споруда була зведена ще у XIV столітті, а потім перебудована турками після візантійських погромів. Нині у стінах замку розміщена експозиція музею Середньовіччя.
Спробувати себе у водних видах спорту. Акваторія Лімасола ідеально підходить для занять кайтсерфінгом та віндсерфінгом. І хоча взимку температура води може бути близько +17⁰, це все ще прекрасні умови для активностей у гідрокостюмі.
Запастися мандаринами на Центральному Ринку. Разом із зимовим сезоном настає пора ароматних та соковитих мандаринів. А на Кіпрі вони просто неперевершені! То чому б не вирушити до одного з найбільших ринків міста і не набрати собі безсоромно величезний пакет улюблених фруктів? Тут же можна придивитися до місцевих прянощів, горіхів та вина. Працює ринок щоденно, окрім неділі, з 7-ї до 14-ї.
Повеселитися у місцевому зоопарку. Зоопарк Лімасола відкритий для відвідувань протягом усього року. І це чудове місце для того, щоб провести незабутній день сімейної відпустки.

ДЕ ЗУПИНИМОСЯ?

Park Beach Hotel 3*

Особливість готелю — мальовниче місце розташування. Він ніби загублений посеред гаю евкаліптових дерев, які також називають легенями острова. Зовсім неподалік можна побачити і море, вид на яке відкривається з більшості номерів. Гості можуть зігрітися та розслабитися в сауні на території, а також прогулятися садом біля великого басейну.

Navarria Blue Hotel 4*

Гості цього готелю також можуть насолоджуватися прекрасним краєвидом з вікон своїх номерів. З одного боку відкривається гірська панорама, з іншого — морський пейзаж. Будівля готелю розташована прямо на лімасольській набережній. Зовсім поруч, усього за кілька хвилин їзди, на вас чекає місцева історична пам’ятка — розкопки старовинного міста Аматус.

Бронюйте комбіновані тури та вирушайте у відпустку мрії разом із Join UP!

* маршрут Ларнака – Платрес – Лімасол незмінний, проте за бажанням мандрівників кількість ночей у кожному з міст може варіюватись