Агентам

Кіпр на власному досвіді: про свою подорож розповідає керівник напрямку

Наш керівник напрямку Кіпр Дмитро Хромов тільки нещодавно повернувся з відрядження до цієї країни, де особисто все для вас перевірив – від найновіших готелів до найсмачнішої кави. І, звісно, в деталях про все розкаже і вам.

Дмитро
Хромов
керівник напрямку
Кіпр:

 

Які є організаційні моменти та умови в’їзду до Кіпру?

Це одне  з головних питань, адже умови в різних країнах зараз відрізняються і важливо знати всі нюанси.

  • Для відпочинку на Кіпрі вам потрібно буде здати кілька ПЛР-тестів: один – за 72 години до вильоту з України, другий – після прильоту на Кіпр, і третій – при поверненні в Україну.
  • В Україні вартість проходження тесту – від 500 гривень, на Кіпрі це коштує 30 євро. Дітям до 12 років тест робити непотрібно.
  • Спочатку може здаватися, що кількість тестів збільшує вартість подорожі, але це не так – в цьому сезоні на Кіпрі ну дуже приємні ціни на проживання, і ця вигода набагато перевищує вартість ПЛР-тестів.
  • Ще один дуже важливий момент – не пізніше ніж за 24 години до вильоту потрібно заповнити анкету Cyprus Flight Pass – без неї вас навіть на рейс не зареєструють, тому раджу ставити собі нагадування, аби точно не забути її заповнити. Ця анкета потрібна для того, щоб мати змогу зв’язатись з вами, якщо раптом виникне така потреба.

Власне, ось і все – вчасно заповнити анкету та здати тест – і ви вирушаєте у красиву подорож до літнього Кіпру!

Усі переваги Кіпру

Я розкажу як про переваги відпочинку на Кіпрі в цьому сезоні, так і, звісно, про всі вигоди відпочинку саме з нашим туроператором.

  • Якщо говорити загалом про країну, то Кіпр цього року – просто мегавигідний напрямок для подорожей. Зараз є тури на тиждень на 2-х від 10 000 гривень! Тільки уявіть! Тому за рахунок таких цін вартість тестів ви навіть не помітите.
  • Наразі на Кіпрі діє комендантська година – з 00:00 до 05:00 ранку. У цей час все закрите, але нехай вас це не бентежить – ви неодмінно зможете класно провести вечір у барі аж до ночі, а з 5 ранку, якщо забажаєте, вже піти на пробіжку. До того ж, є кілька готелів, де всі бари та ресторани працюють до пізньої ночі.
  • На Кіпрі зараз дійсно мало туристів. І це, по-перше, незвично, а по-друге – ще одна чудова перевага і, я б навіть сказав, фішка цього сезону. Наприклад, ви зможете відпочити на одному з найпопулярніших пляжів Кіпру – Ніссі без натовпу, який тут є практично завжди. Будете вибирати саме той столик в ресторані, який вам найбільше до вподоби, і робити найкрасивіші фото для Інстаграма, не вичікуючи моменту, щоб навколо не було людей.

Якщо говорити про переваги подорожі саме з Join UP!

  • У нас дуже зручна польотна програма на крилах авіакомпанії SkyUp. Наприклад, з Києва о 10 ранку, а з Харкова о 8, отже ви зможете виспатись, у комфортний час приїхати до аеропорту, за кілька годин прилетіти на Кіпр і ще мати цілий день, щоб насолоджуватись цією прекрасною країною.
  • Ми пропонуємо дуже широку готельну базу – тому ви зможете вибрати собі саме те, що більше до душі: маленький затишний сімейний готель або апартаменти для великої компанії друзів… Тільки озвучте ваші побажання!
  • І ще одна наша перевага – це ціни. Ви тільки подивіться на наші пропозиції! Ви ще у когось такі бачили?

Ідеальний час для відпочинку на Кіпрі

Мені здається, що це просто must – відвідати Кіпр цього літа. І не тільки тому, що я керівник напрямку, а й тому, що ваша подорож буде ну дуже особливою! Таких цін не було, здається, ніколи. Такої невеликої кількості туристів – також. А це означає, що ваш відпочинок буде дуже комфортним та вигідним.

Окремо хочу розказати про погоду та атмосферу Кіпру, адже це просто фантастика! Ідеальна температура повітря і моря, тепле та ласкаве сонечко, мало людей як на пляжах, так і в готелях – жодних натовпів на сніданках чи обідах, ніяких черг, є можливість в деталях роздивитись усі знакові місця – без поспіху та купи людей поруч. Єдиний мінус – деякі готелі ще досі закриті, але, певен, що ця ситуація скоро зміниться.

Про готелі

Повторюсь, що у нас дуже велика база готелів. Під час своєї подорожі я багато з них проінспектував, і ось мій вердикт: величезна кількість готелів пройшла часткову або повну реновацію – готельєри використали минулий рік для того, щоб максимально їх причепурити.

Які готелі раджу? О! Список буде дуже великий, але особливо хотів би зупинитись на наших хітах:

  • Flamingo Paradise Beach Hotel 4* – наша крута новинка сезону!
  • Nissi Beach Resort 4* – улюблений готель на одному з найкращих пляжів Кіпру.
  • Fedrania Gardens – для великих компаній друзів.
  • Anthea Hotel Apts – ідеальне місце для відпочинку молоді.
  • Constantinou Bros hotels. Готелі цієї мережі – одні з фаворитів цього сезону.

Відпочивати та працювати на морі

Бачу один класний тренд, який набирає обертів як у світі загалом, так і на Кіпрі: приїздити в іншу країну попрацювати. З початком усіх карантинів дуже багато людей перейшли на дистанційну роботу і зараз можуть  організувати пересувний міні-офіс де завгодно. То чому б не зробити собі робоче місце прямо на березі моря? Якщо говорити саме про Кіпр, то тут є для цього всі умови:

  • З Інтернетом проблем не буде – тут він непоганий у багатьох готелях, а також можна купити картку, щоб комфортно працювати де завгодно. Вартість карти складатиме десь 15 євро.
  • Українці можуть перебувати на території Кіпру 30 днів. То чому б не влаштувати собі великі сімейні канікули чи на цілий місяць не перенести офіс на пляж?
  • Ви з легкістю зможете вибрати і готель з типом харчування All inclusive, щоб взагалі не думати про приготування їжі, або навпаки – орендувати апартаменти з кухнею, де ви зможете готувати з місцевих продуктів, адже тут так приємно купувати на базарчиках фрукти, овочі, морепродукти, вино… Ідеально!

Також зорієнтую трохи щодо цін*:

  • Обід з келишком вина на одного – від 15 євро
  • Кава – 1,5-2 євро
  • Фрукти – десь приблизно так, як і в Україні, хоча, наприклад, полуниця на Кіпрі дешевша
  • Пляшка місцевого вина – 2-3 євро
  • Сир халумі – від 2 євро

Наразі Кіпр – один з найкращих та найвигідніших напрямків цього літа. Тож не втрачайте круті можливості чудово відпочити разом з Join UP!.

*ціни актуальні на момент публікації