Агентам

Катар. Відчуй себе шейхом!

Що ви уявляєте, коли чуєте про найбагатшу у світі країну? Шаленої висоти хмарочоси, які торкаються неба. Архітектурні дива, від яких неможливо відвести погляд. Золоті прикраси будь-якого розміру і ваги. Шикарні заклади, яким позаздрять члени королівської родини. Неймовірно дорогі автомобілі та екзотичні домашні тварини на кшталт леопардів чи орлів. Катар – це квінтесенція розкоші та багатства. Це те місце, де з легкістю можна відчути себе шейхом, що проводить вечори в найрозкішнішому ресторані з кальяном та вибагливими стравами. Хочете пожити як шейх? Ну тоді просто бронюйте тур до Катару з Join UP! Тим паче що ми приготували для вас чудовий подарунок!*

Всім туристам, які бронюють пакетний тур в період з 1.02 по 28.02.2019 із заїздом у будь-які дати, ми даруємо індивідуальний трансфер. Так, ви відчуєте себе справжніми шейхами вже з самого початку вашої подорожі!

А окрім цього, не забувайте, що Катар з Join UP! це:

  • Чудові ціни. Тільки погляньте! Ви ще у когось бачили такі?
  • Приголомшливий вибір готелів. Наприклад, як вам такі:
  • Зручна польотна програма на крилах однієї з найкращих авіакомпаній світу Qatar Airways. Вильоти на гарантованому блоці з Києва у вівторок, четвер та суботу, а з 01.02 вильоти будуть щоденно!
  • Великий вибір екскурсійних турів, які ви ніколи не забудете. Круїз на човні доу з вечерею, прогулянка Дохою, сафарі або вивчення західного узбережжя – обирайте та подаруйте собі незабутні моменти.

ПІДБІР ТУРУ

Дарія Мар’янова

керівник напрямку Катар

Катар – це абсолютно безтурботний і розкішний відпочинок.

«Це країна еталонного сервісу, смачної їжі та люксових готелів. Тут є ну просто все для шикарного проведення часу, чудового шопінгу та зовсім нових вражень. Але нам  хотілось додати ще трошки розкоші вашому відпочинку – саме так з’явився наш лютневий подарунок – індивідуальний трансфер для кожного, хто замовить пакетний тур. Тож насолоджуйтесь Катаром!»

Уся розкіш Катару

Ми знаємо, що відпочиваючи в цій країні, ви не раз здивуєтесь місцевим чудесам. І ось лише кілька фактів, які цікаво знати про Катар:

  • «Найгламурніше місце на Ближньому Сході» – саме так називають штучній острів «Перлина Катара» біля узбережжя району Вест-Бей. Тут на вас чекають елітні житлові хмарочоси, розкішні вілли, всесвітньо відомі готелі, причали для яхт та магазини всесвітньо відомих брендів.
  • Фестивальна країна. У Катарі відбувається просто сила-силенна різноманітних фестивалів. І всі вони дуже «катарські» – масштабні та з вражаючим розмахом. Чого вартує один лише фестиваль Qatar International Food Festival, де представлені найкращі страви місцевої кухні! А весняний фестиваль на ринку Сук-Вакіф, національний «Літній фестиваль чудес»?
  • Розваги! Відпочиваючи в Катарі, не оминіть можливості випробувати місцеві розваги – підкорити величні піщані дюни пустелі на позашляховику або пожити як справжні бедуїни. А як вам пропозиція влаштувати прогулянку на традиційному човнику доу? Оберіть час, коли сідає сонце – неймовірні враження вам гарантовано!
  • Трохи місцевого колориту. Верблюжі перегони в Аль-Шаханії, соколині полювання, історія яких у цій країні налічує більше п’яти тисяч років, перегони на арабських скакунах і кінний спорт, концерти народної музики на ринку Сук-Вакіф – о, Катар полонить не тільки багатством, але й культурними особливостями.

Відпочивайте розкішно і красиво. Насолоджуйтесь кожною миттю, проведеною у найбагатшій крані світу разом з Join UP!

*під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню