Агентам

Карпатська осінь дає сили та лікує!

Найкращий час подбати про себе – це завжди! Адже для втілення всіх наших планів та ідей потрібно багато сил та енергії, правда ж?

Тому не зволікайте і не відкладайте на міфічне «завтра» піклування про себе. Ні, ми не будемо радити додати до раціону більше овочів та фруктів чи не забувати пити достатньо води… Ми просто хочемо, щоб ви насолоджувались кожною миттю свого життя – бо впевнені, що саме це і дарує нам сили та здоров’я. І щоб ви могли побалувати себе чимсь особливим – вже приготували для вас чудові тури до осінніх Карпат, які щедро поділяться своєю магією та силою. Як вам така пропозиція на осінь?

Осінь у передгір’ї Карпат з Join UP! це:

  • Лікувальні тури на курорти, які ми називаємо «місцями сили». Чому? Ну, бо так воно і є – спробуйте і переконайтесь. Трускавець, Моршин, Східниця та інші курорти чекають!
  • Великий вибір готелів та профільних санаторіїв. Так, ви зможете не тільки насолоджуватись приголомшливими пейзажами осінніх гір, але й пройти курси лікування, які допоможуть вам почуватися краще.
  • Широка екскурсійна програма. Ми впевнені, що яскраві враження та насичений, активний спосіб життя – ось він секрет хорошого самопочуття! Тому подбали і про те, щоб ви побачили все найцікавіше.
  • Спільно з авіакомпанією Sky Up ми підготували для вас чудову нагоду комфортно подорожувати. Лікувальні курорти стають для жителів Харкова та Києва доступнішими, адже ми пропонуємо авіапакети, до складу яких входять:

                      ✔ авіапереліт (з багажем);

                      ✔ груповий трансфер аеропорт – готель – аеропорт;

                      ✔ проживання;

                      ✔  харчування і лікування (залежно від концепції готелю);

                      ✔ медична страховка.

ПІДБІР ТУРУ

Олеся Бутко

керівник напрямку Україна

Сезон активного літнього відпочинку завершено, тому багато хто з нас занурюється в рутину сірих буднів. Але якщо довгоочікувана відпустка припала на жовтень або листопад – це зовсім не привід сумувати.

«Осінь – прекрасна пора для того, щоб зміцнити здоров’я, набратися енергії та підготуватися до зими. Якщо ви задаєтесь питанням, де відпочити восени, сміливо вирушайте туди, де можна оздоровитися. В Україні є великий вибір санаторіїв і здравниць у наймальовничіших куточках природи»

Справжня магія

Прикарпаття зачаровує і охоче ділиться своєю магією. Тут і напрочуд красиві локації для фотосесій (о, ці осінні гірські пейзажі – чи може бути щось романтичніше?). І лікувальні чаї, що роблять з трав, які збирають у лісах – їхній духмяний аромат так і налаштовує на особливу хвилю спокою та релаксу. І затишні вечори, які можна провести з чашечкою глінтвейну біля багаття або зручно вмостившись на гойдалці і розглядаючи зорі, які тут видно набагато краще, ніж у місті. Додайте сюди смачну місцеву кухню, цікаві місця, які неодмінно заслуговують вашої уваги та оздоровчі процедури – і ось вам формула чудодійного відпочинку.

Місця сили!

Що ж, вам залишилось лише обрати курорт та дати у жовтні чи листопаді, які ви повністю присвятите собі та своєму здоров’ю.

Трускавець – класика осіннього відпочинку

Чому варто обрати:

  • Трускавець – місто у Львівській області та, певно, найбільш відвідуваний курорт мінеральних вод, розташований у передгір’ї Карпат. Свою популярність він здобув ще в середині XIX століття.
  • «Нафтуся», «Марія», «Софія», «Юзя», «Броніслава» – відомі мінеральні джерела Трускавця, які застосовують для лікування і профілактики захворювань нирок і системи травлення.
  • Окрім бюветів з лікувальними водами, курорт приваблює туристів красою гірської природи і розвиненою інфраструктурою. Для любителів активного відпочинку і розваг у Трускавці є прокат квадроциклів та велосипедів, кінотеатр, дельфінарій, розважальні комплекси, ресторани, торгові центри.
  • У місті багато пізнавальних і мальовничих місць: старовинний курортний парк «Адамівка», музей під відкритим небом з міні-зоопарком «Підгір’я», музей історії Трускавця, художній музей ім. Біласа.

Радимо проживання:

Насолоджуємося спокійним відпочинком у Моршині

Чому варто обрати:

  • Моршин – ще одне прекрасне місце для оздоровлення в Західній Україні. Невелике містечко розташоване на схилі Карпатського хребта за 82 кілометри від Львова.
  • Сюди їдуть, щоб випити лікувальної води і відпочити від повсякденності. Через невисокий рівень мінералізації, джерело Моршина відносять до універсальних. Насамперед, воду рекомендують пити тим, кого турбують порушення роботи органів травлення. З оздоровчих процедур на курорті пропонують кисневі коктейлі, озокеритотерапію, електрофорез, відпочинок у соляній кімнаті і багато іншого.
  • Моршинський курорт – тихе і спокійне місце для оздоровлення та відпочинку. На його території розташований великий доглянутий парк з міні-зоопарком. Вечірнє дозвілля зробить різноманітнішим похід на концерт у місцевий будинок культури, в кафе або ресторан.
  • З Моршина можна відправитися на екскурсію до Львова. Навіть якщо ви багато разів відвідували це чудове місто, в ньому завжди знайдуться незвідані стежки.

Радимо проживання:

Чари Східниці

Чому варто обрати:

  • Відпочинок у Східниці – це хороший вибір для тих, хто втомився від міського шуму і хоче просто відпочити від усього. Східниця допоможе відчути себе здоровим і щасливим. Найчистіше повітря, тиша гірського селища в Прикарпатті і цілющі мінеральні води – заради цього до нас їдуть з усього світу.
  • Східниця – курорт, на території якого зосереджені джерела лікувальних вод різних типів:

слабо мінералізованих з розчинними органічними речовинами концентрацією 10-30 мг/л;

залізистих – із вмістом заліза від 20 до 70 мг/л;

лужних мінеральних вод типу «Боржомі».

  • Східницьке родовище мінеральних вод налічує 38 джерел і 17 свердловин, з яких 10 джерел і 3 свердловини відкриті для туристів.
  • Останнім часом на курорті активно з’являються нові заклади – як сучасні SPA-готелі європейського рівня 3-4 зірки, які задовольнять найвибагливіших туристів, так і приватні міні-готелі і невеликі вілли, які мають хорошу інфраструктуру і де можна чудово відпочити разом зі своєю сім’єю за розумні гроші.

Радимо проживання:

ПІДБІР ТУРУ