Агентам

Капрун. Незабутні зимові пригоди в Австрії!

До зими ще кілька місяців, але ми знаємо, що вам дедалі частіше сняться засніжені гори, візерунки сніжинок, подих морозної свіжості та, звичайно, це незабутнє відчуття – коли мчиш з гори на лижах чи сноуборді!

Так і зітхаєш трошки засмучено, коли на очі потрапляє улюблений лижний костюм чи маска, і так і підраховуєш інколи, коли вже почнеться сезон катання. Що ж, у нас є чудовий план! Поки ви можете насолоджуватись усіма принадами літа і одночасно готуватись до гірськолижного сезону, обираючи готель  і дати відпочинку в австрійському курорті Капрун.

Зимовий відпочинок в Австрії з Join UP! це:

  • Зручні перельоти на крилах авіакомпанії SkyUp! Вильоти з Києва до Зальцбурга щосуботи з 28.12.2019 до 01.02.2020.
  • Пропонуємо вам хороші умови перевезення багажу. Наприклад, ви зможете безкоштовно перевезти спортивне спорядження, якщо разом з ручною поклажею його вага не перевищує 23 кілограми. Детальніше з правилами ви можете ознайомитись тут.
  • Комфортний трансфер із аеропорту Зальцбурга до Капруна – відстань між містами всього 100 км.
  • Великий вибір готелів. Наприклад, радимо:
Tauern Spa 4*+ Pension Austria 3*
Das Alpenhaus Kaprun 4* Pension Elisabeth 3*
Verwohnhotel Votter‘s Sportkristall 4* Florian 3*

ПІДБІР ТУРУ

  • Допомога в оренді спорядження та пошуку шкіл катання.

Олександр Поліщук

керівник напрямку Австрія

Ми так завчасно розробили для вас гірськолижні тури до Капруна, щоб ви могли вже зараз спокійно спланувати свою зимову відпустку і забронювати тур за вигідними цінами.

«Адже чим раніше – тим вигідніше! Упевнений, що вам сподобається наша австрійська новинка. Капрун – це дійсно крутий гірськолижний курорт з чудовою інфраструктурою, хорошим обслуговуванням і помірними цінами. Ми ж подбали про комфортний переліт, зручне проживання та повну підтримку. Тож не зволікайте!»

Що варто знати про Капрун?

  • Цей невеличкий курорт, де гори вкриті білосніжними шапками, більше схожий на вигадане казкове містечко. Його давно облюбували поціновувачі гірськолижних і зимових видів спорту та із задоволенням проводять саме тут свої канікули.
  • Загальна довжина трас тут – понад 40 кілометрів. Для початківців же чудово підійдуть гори Лехнерберг та Майскогель – менш високі, а для тих, хто любить драйв і впевнено почувається під час катання, підійде Кіцштайнхорн.
  • Саме тут на висоті 3029 метрів над рівнем моря на вас чекає найвідоміший в Австрії оглядовий майданчик Top of Salzburg, з якого відкривається неймовірний краєвид.
  • Що нового чекає на активних відпочивальників цього року? Ну, наприклад, відкриття нового підйомника 3K K-ONNECTION! За допомогою цієї канатної дороги ви зможете ще простіше дістатись з гори Маіскогель безпосередньо в область катання Кіцштайнхорн, що дозволить вам ще більше кататись і пробувати нові траси.
  • Капрун давно заслужив славу найулюбленішого в усіх Альпах місця фрирайдерів. Наприклад, на Кіцштайнхорні в програмі 5 різних ліній фрирайдингу. Чудові спуски ви знайдете на Ice Age, Westside Story, Left Wing, Jump Run und Pipe Line.
  • В Капруні є багато сноупарків.
  • Ви можете купити один Ski-pass ALPIN CARD, що поєднує Skicircus, Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Fieberbrunn, Шміттен у Целль-ам-Зее та Кіцштайнхорні у Капруні!
  • Не забувайте про смачну австрійську їжу та глінтвейн – тут багато хороших закладів, які вам неодмінно сподобаються!

І це лише кілька переваг цього курорту. Обирайте свою подорож, готуйте лижі, а про все інше подбаємо ми!