Агентам

Jumeirah. Той самий бездоганний відпочинок в ОАЕ

У нас є такі партнери, про яких ми хочемо розповідати вам ну просто без упину. Адже у них дуже цікава історія та концепція, а ще – такі співзвучні нам цінності та цілі.

А ще – нестандартний та особливий підхід до кожного проекту. А ще – чудова команда, працюючи з якою, ми стаємо не тільки хорошими партнерами, але й друзями. І ось усі ці «а ще» і ще багато інших поєднались в нашій роботі з мережею готелів Jumeirah Hotels and Resorts. Тож знайомтесь ближче і ви.

Jumeirah Hotels and Resorts – це мережа готелів, з якою ми тісно і
плідно співпрацюємо в ОАЕ.

І в межах цієї співпраці ми пропонуємо чудові ціни на розкішні готелі, тож радимо вам прямо зараз подивитися тури та обрати свій. 

ПІДБІР ТУРУ

З любов’ю до кожної деталі

Готелі мережі Jumeirah Hotels and Resorts відомі в усьому світі. Де б вони не з’являлись – вони одразу підкорювали своїх гостей високим рівнем сервісу, увагою до найменших дрібниць, вмінням  організувати для кожного дійсно ідеальний відпочинок, враховуючи потреби кожної людини. Тому впевнено можемо сказати, що ця мережа протягом останніх двох десятиліть мала важливий вплив на світовий ринок готельного бізнесу. У восьми країнах мережа має 25 готелів, у яких працюють 13 500 співробітників. З 1997 року компанія відкрила готелі в ОАЕ, Бахрейні, Індонезії, Німеччині, Китаї, Кувейті, Британії, Саудівській Аравії, на Мальдівах, в Іспанії та Омані. Вражаючий список, еге ж? Це готелі, які постійно отримують нагороди і завойовують серця туристів. Наприклад, Jumeirah at Saadiyat Island Resort виграв World Travel Awards 2019 як провідний розкішний курорт Абу-Дабі 25 квітня 2019 року.

Олександр Мозгов

директор з регіональних продажів у країнах СНД

Ми спостерігаємо завидну стабільність потоку туристів з України і сподіваємося на те, що і майбутній сезон не стане винятком.

«Нам приємно співпрацювати з туроператором Join UP!, адже ми бачимо, наскільки схожа наша філософія ведення бізнесу, наскільки важливими є для нас увага до кожного туриста та бажання перевищити очікування, щоб наші гості неодмінно залишились задоволеними. Тож чекаємо на вас у будь-якому готелі нашої мережі в ОАЕ – ми познайомимо вас зі східною гостинністю і розкішшю»

Там, де живе розкіш

Кожен готель цієї мережі можна впевнено порівняти з витвором мистецтва. Тут вам і цікаві архітектурні рішення, і фантастично облаштована територія, і продумані розваги та активності для  гостей будь-якого віку та інтересів. І кухня, де для вас з любов’ю та натхненням готують професійні кухарі, і вишколений персонал, який з піклуванням та увагою поставиться до кожної вашої потреби.

Анастасія Ляхоцька

керівник напрямку ОАЕ

Чи можете ви уявити собі готель, у якому кожна ваша забаганка буде миттєво виконана, начебто джин з казок чаклував над нею?

«Чи можете уявити, що кожна деталь інтер’єру, кожна страва в ресторані буде виконана бездоганно? Ні? Тоді вам слід відвідати готелі мережі Jumeirah, і ви зрозумієте, що сервіс може бути ідеальним!»

Марта Пілянська

менеджер VIP-департаменту

Jumeirah – це не просто мережа готелів, це окремий світ східної гостинності.

«Знайти максимально комфортне для себе місце тут зможуть як найвибагливіші ділові люди, так і гості, які подорожують усією сім’єю або в компанії друзів. Кожен готель – унікальний символ ОАЕ, невід’ємна частина країни, яка гарантує своїм гостям розкішне розміщення в поєднанні з неперевершеним персональним обслуговуванням»

Ну що, вам вже теж кортить відпочити в одному з цих неймовірних готелів? Не стримуйте себе і обирайте тур вже сьогодні!