Агентам

Join UP! і SkyUp разом з UNITED24 відкривають збір коштів на тактичні аптечки для захисників та медиків

24 лютого життя кожного з нас змінилося. Але на важкому тлі ясно проступає дух єднання, відчуття гордості за свою незламну країну і бажання допомогти їй усіма силами. Після перемоги на нас чекає спокійне, мирне і щасливе життя. А зараз ми всі маємо згуртовано підтримувати тих, хто щодня ризикує своїм життям заради нашого.

Саме тому ми приєднуємося до президентської ініціативи UNITED24 і розпочинаємо благодійну акцію зі збору коштів на індивідуальні тактичні аптечки для українських захисників та медиків.

ТАКТИЧНА АПТЕЧКА РЯТУЄ ЖИТТЯ

Індивідуальна тактична аптечка типу IFAK (Individual First Aid Kit) – це обов’язкова складова спорядження військовослужбовців. Вона потрібна для надання екстреної допомоги пораненій людині і значно підвищує шанси на виживання. Кошти від благодійної акції ми передамо МОЗ України, поточна потреба якого у таких аптечках складає 240 тисяч одиниць.
Комплектація тактичних аптечок відповідає стандартам НАТО та включає лікарські засоби, турнікет, бандаж, перев’язувальні засоби, медичні рукавички, термоковдру, атравматичні ножиці тощо. З повним вмістом такої аптечки можна ознайомитися за посиланням. Вартість однієї складає близько 110 євро.

ПІДТРИМАТИ ІНІЦІАТИВУ МОЖЕ КОЖЕН

  • Як долучитися? Відтепер при бронюванні будь-якої подорожі Join UP! у додаткових послугах ви можете поставити галочку “1€ donation to save Ukrainian lives”. Вона додасть до вартості туру донат у розмірі 40 гривень. Агенти, не забудьте розказати про цю опцію вашим туристам. Туристи, нагадайте своїм агентам. Наразі можливість поставити таку галочку є тільки у турагентів України, але скоро з’явиться і для інших країн.
  • Як ще можна підтримати ініціативу? Переходьте на наш донорбокс, де ви зможете задонатити будь-яку комфортну суму від 5 євро.

Donorbox

Збір коштів триватиме три місяці: з 1 листопада 2022 до 1 лютого 2023 включно. Серед усіх, хто зробить внесок через донорбокс у цей період, 2 лютого 2023 буде розіграно:

  • дві брендовані валізи Have a Rest, створені у партнерстві зі SkyUp Airlines
  • світшот Balenciaga від UNITED24
  • 5 браслетів «Азовсталь» від UNITED24

З детальними умовами участі у благодійній акції можна ознайомитися за посиланням.

Для участі у розіграші внески не повинні бути анонімними, а їхня кількість від одного учасника необмежена. Результати благодійного розіграшу будуть опубліковані на офіційному сайті платформи UNITED24.

Долучайтеся до збору коштів та поширюйте цю інформацію. Адже кожна гривня – це врятоване життя, спокійна ніч і мирне небо над головою!