Агентам

Join UP! Fashion Weeks. Португалія та Індонезія – хіт тижня!

«Стиль – це не те, що ви носите, а те, як ви живете», – ця цитата Лорен Бьюкес одна з наших улюблених. Адже вона відображає саме наш підхід і світогляд. Стиль – це далеко не про імпульсивне нетривале захоплення, а про вивірені часом принципи та звички. Усі ми маємо свій стиль – в одязі, поведінці, у тому, як працюємо та відпочиваємо.

Тому в рамках наших Join UP! Fashion Weeks ми радимо вам трендові напрямки, які точно підійдуть під ваш стиль життя.

Закохана у вінтаж Португалія

О, ця країна знає, що таке шарм та вінтаж! Чого вартують старенькі трамвайчики, що курсують 28 маршрутом? Цим жовтеньким красеням вже майже по 100 років – але як вони виглядають! Неможливо втриматись і не покататись! А ці вузенькі вулички та будинки, які можуть розказати ну просто сотні історій! Португалія – як панянка, що вміє вибрати на блошиному ринку якісь надзвичайні речі та водночас обожнює молодих дизайнерів, які люблять експерименти. Чудове поєднання, чи не так?


Португалія з Join UP! це:

  • Зручні чартерні перельоти на крилах авіакомпанії SkyUp. Вильоти з Києва до Фаро щосуботи та щосереди з 01.06 по 23.10.19.
  • Улюблені курорти країни.
  • Шикарний вибір готелів. Згадаймо, наприклад, мережу готелів MGM Muthu Hotels, яку можна назвати однією з найвідоміших в Португалії! Обирайте собі до смаку:
Muthu Oura Praia Hotel 4* Muthu Clube Praia Da Oura 4*
Grand Muthu Forte Da Oura 4* Grand Muthu Forte do Vale 5*

Невимовна легкість Індонезії

Індонезія – це лише легкі струменисті натуральні тканини, які імпозантними хвилями реагують на будь-який порух вітру. Це яскраві кольори та квіткові візерунки. Це повна свобода та невимушеність, бажання єднання з природою та найсвіжіші еко-тренди. Ну як від такого відмовитись?

Балі з Join UP! це:

  • Гарантований блок місць на крилах однієї з найкращих авіакомпаній світу за версією Skytrax – Qatar Airways.
  • Чудові ціни на ваші улюблені готелі. Подивіться і скажіть, чи ви ще десь такі бачили?
  • Прекрасний вибір готелів. Наприклад, радимо:
Ibis Style 3* Nusa Dua Beach Resort 5*
Intercontinental 5* Grand Hyatt 5*
Tijili 4* Ayodya 5*
Mulia Resort 5* Melia Bali 5*
  • Працюємо з усіма регіонами Балі. Який курорт ваш улюблений?
  • Екскурсії з чудовими гідами до визначних місць острова, які необхідно відвідати хоч раз в житті кожному: храм Матері Бесакіх, сафарі-парк, храм на обриві Улувату, ліс мавп.

Бережіть свій стиль і свою індивідуальність. Беріть від життя все та більше подорожуйте у ваші улюблені країни разом з Join UP!