Агентам

Join UP! Fashion Weeks. Обирайте трендові напрямки цього тижня

Яскраве світло софітів, довжелезні подіуми, спалахи багатьох камер, імениті гості, дзвін келихів з шампанським та приглушені розмови і сміх. А за лаштунками – стрункі моделі, візажисти з сотнями пензликів і помад, перукарі з цілим арсеналом найрізноманітніших засобів – всі зайняті своєю справою і всі в приємному очікуванні. І ось найважливіший момент вечора – починається показ нових колекцій від відомих модельєрів. Які тканини обрали в цьому сезоні? А кольори? Яку фурнітуру використовують? Приталені силуети чи оверсайз? Чим цього разу здивують знамениті кутюр’є, кожного з яких можна впізнати за стилем та почерком? Вбрання з нових колекцій заворожує і не дає відвести погляд. Гості захоплено дивляться на подіум, фотографи ані на секунду не припиняють клацати камерами, а журналісти присвячених моді видань старанно занотовують все, що відбувається, до своїх пухкеньких записників.

Join UP! Fashion Weeks!

Fashion Week – визначна подія для кожної країни і міста, де їх проводять. Адже саме ці покази диктують моду і демонструють нам зміни у цій чарівній та вибагливій сфері. І це нагадує нашу роботу з напрямками – ми в Join UP! ретельно добираємо кожну деталь, щоб створити для вас тури, кожен з яких хочеться порівняти з чудовим вбранням: тканина – нова країна, крій – це наш концепт для кожного напрямку, стильні дрібнички, які роблять саме цю річ неповторною і впізнаваною – польотні програми, вибір готелів та чудові приймаючі сторони, а аксесуари – екскурсії та спеціальні пропозиції. Ну просто як сукня, зроблена за вашими мірками, правда?

І для всіх поціновувачів туристичної моди в нас є новина – ми починаємо Join UP! Fashion Weeks!

Що це означає? Кілька тижнів поспіль ми будемо присвячувати різним напрямкам – трендовим і популярним. Ми будемо розповідати вам про переваги подорожей у вибрану країну та пов’язані з нею новинки – ну просто презентація нової колекції!

Що в тренді в туризмі цього тижня?

Катар та Албанія!

Почнемо з Катару. О, ця неймовірна країна гідна захоплення і найгучніших аплодисментів! Катар – як колекція дорогого вбрання: добротна тканина від заморських торговців, вишукана золота вишивка, над якою працювала сотня найкращих майстринь, та оздоблення дорогоцінним камінням. Просто очей не відірвати!

Катар – найбагатша країна світу, яка приваблює архітектурними дивами, розкішшю та східними дивовижами.

А Катар з Join UP! це ще й:

  • Чудові ціни. Тільки погляньте! Ви ще в когось бачили такі?
  • Приголомшливий вибір готелів
InterContinental Doha 5* Grand Hyatt Doha 5*
Sharq Village & Spa, 5* The St. Regis Doha 5*
The ritz Carlton Ritz Carlton Doha 5*
  • Зручна польотна програма на крилах однієї з найкращих авіакомпаній світу Qatar Airways‎. Вильоти на гарантованому блоці з Києва у вівторок, четвер та суботу, а з 01.02 вильоти будуть щоденно!

До речі, а ви знали, що Qatar Airways:‎

  • Літає в 150 різних куточків світу. Вам потрібно лише визначити, куди саме ви хочете сьогодні.
  • Це компанія, на рахунку якої вже є такі нагороди: Airline of the Year, World’s Best Business Class, World’s Best First Class Airline Lounge.
  • Qatar Airways має найвищий п’ятизірковий рейтинг за версією британського агентства Skytrax.

  • Чудова приймаюча сторона Discover Qatar. Це компанія, яка знається на розкішному відпочинку і відкриє для вас всю красу Катару. Насичені екскурсійні тури, розважальні програми – просто озвучте свої побажання, і все буде зроблено!
  • Переваги Discover Qatar:
    • Працює за підтримки уряду Катару.
    • Запропонує великий вибір готелів, екскурсій, транспорту і екскурсійних турів в Катарі.
    • Організує повний спектр послуг MICE.
  • Великий вибір екскурсійних турів, які ви ніколи не забудете. Круїз на човні доу з вечерею, прогулянка Дохою, сафарі або вивчення західного узбережжя – обирайте та подаруйте собі незабутні моменти.

А що ж Албанія?

Албанія – це простота крою, легкість і невимушеність. Колекція вбрання цієї країни створена для того, щоб вам було комфортно і затишно, і щоб жодна складочка чи застібка не сковувала рухів. Це ніжні відтінки морів – від блакитного до насиченого синього з золотими вкрапленнями сонця і любов до чистого білого кольору, при погляді на який так і згадуєш вітрила, наповнені попутним вітром. Хочете таке вбрання цього літа?

Албанія з Join UP! це:

Чудові ціни на всі готелі узбережжя. Подивіться на список ваших улюблених готелів. Ви зустрічали їх ще в когось?

Aler Luxury Resort Durres 4* Regina Hotel 3*+
Monaco 4* Aler Holiday Inn Saranda 4*+
Aler Hotel Durres 3*+ Flower Residence 4*
Villa Leo 3* Butrinti Residence 3*
Aler Grand Hotel Vlora 5* Troy 3*
Regina City 4* Bianco 4*
  • Зручна польотна програма на крилах SkyUp Airlines з вильотами з Києва, Харкова та Львова.
  • Надійна приймаюча компанія ALER Travel, яка вважається однією з найбільших в Албанії. В її портфелі не тільки велика готельна база і широкий вибір готелів в управлінні, а й мережа власних готелів.
  • А ви знали, що все керівництво компанії ALER Travel – українці? Готуйтеся зустрічати в мережі готелів ALER україномовний персонал і знайомтеся з гідами, які прибули з нашої рідної землі.
  • Шикарна екскурсійна програма, яка включає і багату історичну спадщину, і природознавчі оглядові екскурсії.

Join UP! Fashion Weeks тільки починаються! Тому слідкуйте за новинами і вгадуйте, яка країна буде в тренді наступного тижня!