Агентам

Join UP! Fashion Weeks. Андорра та Греція чекають!

Fashion Week… хто ж не чув про ці непересічні події, що не залишають байдужою жодну світську тусовку? Модні доми, дизайнери одягу, аксесуарів та прикрас готуються до них з неймовірною відповідальністю та натхненням, щоб дивувати, вражати та створювати нові тренди у цьому красивому, динамічному на захопливому світі моди.

Історія Fashion Week сягає середини 18 століття, коли в Парижі влаштовували перші  закриті покази витворів кутюр’є. Сьогодні покази організовують у Мілані, Парижі, Лондоні, Нью-Йорку та інших містах, що  закріпили за собою статус столиць моди.

Join UP! Fashion Weeks

І поки триває Тиждень Моди у Нью-Йорку ми запрошуємо вас приєднатись до Join UP! Fashion Weeks. Нагадуємо, що це тижні, присвячені трендовим напрямкам, під час яких ми розкажемо про  переваги подорожей у вибрану країну та пов’язані з нею новинки.

Граційна Греція

Греція любить білі та ніжно-голубі кольори, які так красиво доповнюють вигляд засмаглої шкіри. Масивні браслети та сережки, підібране волосся, що оголює довгу тендітну шию і зачаровує. А ще, звичайно, зручне взуття на пласкій підошві – щоб ніщо і ніколи не стримувало граційний рухів!  Як вам таке літнє вбрання?

Греція з Join UP це:

  • Зручна польотна програма на крилах авіакомпанії SkyUp. Вильоти з Києва до Іракліона два рази на тиждень у четвер та неділю.
  • Гарантії у ваших улюблених готелях різної категорії. Наприклад, радимо:
Daios Cove Luxury Resort & Villas 5* Anthoula Village Hotel 4*
Asterion Beach Hotel 5* Nontas Apartments 3*
Evelyn Beach Hotel 4*

Затишна Андорра

Андорра любить колекції спортивного вбрання – функціонального та зручного, з міцних матеріалів, з яскравими кольорами  – такі, щоб вам було комфортно у будь-яку погоду, такі, щоб нічого не заважало вам насолоджуватись кожною миттю зими. Такі, щоб ви з захватом опановували нові види спорту. Ну хіба не чудовий вибір?


Андорра з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах авіакомпанії SkyUp з вильотами до Барселони в середу та суботу
  • Комбіновані тури Андорра + Іспанія, щоб ви змогли і покататися, і насолодитися атмосферою іспанських містечок
  • Великий вибір готелів. Радимо:
Hermus 2* Hotansa Magic Andorra 4*
Hotansa Encamp 3* Piolets Park & Spa 4*
Hotansa La Mola 2* Hotel Plaza Andorra 5*
  • Постійні акції. Наприклад, прямо зараз, при бронюванні туру з 27.12 в Андорру з проживанням у готелі Unike Artic 3* в період з 09 січня по 15 лютого включно, ми даруємо* квиток на відвідання термального SPA – Caldea.
  • Концептуальні тури Hola-la! Ви вже встигли побувати в одному з них?

Як вам ці трендові напрямки та їх нові колекції? От і ми в захваті! Не зволікайте та бронюйте вже зараз модні напрямки Join UP! Fashion Weeks!

*під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню