Агентам

J Forum. Як це було

Є такі проекти, після яких хочеться ненадовго зупинитись і відчути задоволення від величезної зробленої роботи. Згадати, як все починалось з іскорки ідеї, яку спочатку лише обговорили та поспіхом зробили нотатки на клаптиках паперу, але потроху вона обростала концепцією, форматом та купою фішок, які створювала команда, що моментально підхопила і загорілась цим проектом. Ще раз прокрутити в голові всі етапи створення масштабного проекту – від самого початку до кожної дрібнички. Ось саме такі відчуття у нас після нашого першого J Forum, який нещодавно пройшов у великих містах України. Тож давайте разом згадаємо, як все відбувалось.

J Forum це:

  • Більш ніж 1600 учасників у 5 містах України та у Білорусі: Харків, Дніпро, Львів, Одеса та Мінськ.
  • За дійсно короткий термін Telegram-канал форуму набрав 1 650 фоловерів.
  • Новина про проведення J Forum набрала більше 13 000 переглядів. О, так! Тепер ми знаємо, як сильно вас цікавить професійний ріст та навчання!
  • 19 напрямків, 14 країн та 12 керівників напрямків. Ви ще десь таке бачили? На вас чекала серія семінарів з напрямків: Албанія, Іспанія (Аліканте, Тенерифе, Майорка, Барселона), Португалія, Італія (Ріміні, Сицилія, Неаполь), Китай, Туніс.

А також круглі столи з нашими експертами – керівниками напрямків Болгарія, Чорногорія, Італія, Іспанія, Албанія, Греція, Грузія, Китай, Кіпр, Туніс, Єгипет, Португалія.

Після Форуму ми зробили опитування серед учасників. І ось деякі цифри:

  • В опитуванні взяло участь близько 900 учасників.
  • 72% поставили оцінку «відмінно» формату Форуму.
  • На питання, який формат навчання подобається вам найбільше, 65% відповіли, що це формат Форуму.
  • Найбільше враження справили презентації таких напрямків як: Китай, Іспанія, Італія, Туніс, Португалія

  • Великий старт – у Харкові! Саме в цьому місті відбулась наша перша зустріч. Уся наша команда дуже хвилювалась, як агенти сприймуть новий формат. Але все пройшло чудово – учасники з цікавістю сприймали інформацію та активно конспектували. На круглих столах був ажіотаж!

БІЛЬШЕ ФОТО


  • Мінськ. Нові горизонти. У Мінську ми вирішили трохи змінити формат. Семінари проходили паралельно відразу у двох залах, і одночасно у нас проводились круглі столи. Напрямок Україна читався весь день, оскільки в цьому місті він дуже популярний. І це неймовірно приємно!

БІЛЬШЕ ФОТО


  • Ажіотаж у Дніпрі. Тут наші керівники напрямків були дуже щедрими, і ми розіграли додатково ще 10 подарунків. І все – завдяки шаленій активності учасників, яких так хотілось нагородити.

БІЛЬШЕ ФОТО


  • Масштабний Львів. У цьому місті у нас був найбільший і найнезвичніший майданчик серед усіх, де ми проводили Форум. Це «Арена Львів» – величезний стадіон, який радо зустрів нас і наших гостей. Ну, зізнавайтеся, у всіх залишились фото на фоні футбольного поля?

БІЛЬШЕ ФОТО


  • Одеса. The last but not the least. Тут ми проводили Форум у неймовірно затишному і красивому готелі Bristol 5*. А щоб до нас могли потрапити всі бажаючі, ми додатково організували трансфер з Херсона, Миколаєва та Молдови.

БІЛЬШЕ ФОТО


  • Однією з найулюбленіших розваг на Форумі стало збирання «віз» у наші мультипаспорти. Такий паспорт ми вручили кожному учаснику, «візами» слугували печатки, що позначали, які саме семінари та круглі столи відвідав агент. Кожен, хто збирав «візи» брав участь у розіграші призів від туроператора та партнерів.
  • Розіграш подарунків. О, скільки ж приємних сюрпризів чекало на агентів! Проживання в улюблених готелях, участь у турах та знижки на рекламні тури, продукція з наших брендованих колекцій, додаткові вигоди з різних напрямків… всього ми розіграли 125 подарунків!

Анна Шкрабач

керівник відділу MICE

На ідею нового формату навчання нас наштовхнули самі агенти і їхнє бажання отримувати максимум корисної інформації та отримувати її з перших вуст.

«Так народилася ідея створити лекційний зал і круглі столи, за якими про напрямки розповідали особисто керівники. Співробітник нашої компанії Сергій Кириченко поділився своїм досвідом участі в подібній конференції за кордоном, ми взяли цю ідею за основу, допрацювали і вийшла справжня інформаційна бомба (яку ми відобразили на логотипі проекту J Forum). J Forum – це можливість за 1 день прослухати всю найважливішу інформацію про сезонні напрямки та поспілкуватися з керівниками напрямків. Ну, а для нашої команди це була чудова можливість провести час разом»

Вікторія Назаренко

керівник харківського представництва

J Forum закінчився, але враження і спогади ще зігрівають нас. Я з теплотою згадую захват агентів, які з ненаситністю вбирають знання і нову інформацію. Обійми і посмішки, радісний сміх від жартів між колегами.

«Ну і хвилювання кожного агента під час розіграшу і щасливі очі переможців. Наші спікери максимально інформували своїх слухачів і, найчастіше відмовляючи собі в перерві, намагалися надати ще більш детальну інформацію про свої напрямки, а агенти ставили все більше і більше питань. Важливою частиною Форуму було живе спілкування з керівниками напрямків, і кожен отримав максимум корисних порад з продажів. Я хочу подякувати нашим агентам за їхню ненаситну жагу знань, за те, що в Харкові працюють дійсно справжні профі. Після такого Форуму і величезної кількості позитивного зворотного зв’язку, хочеться творити ще більше, щоб бути корисним нашому ринку туризму, який змінюється з неймовірною швидкістю»

Ірина Мосулезна

керівник Дніпровського представництва

День був дуже насиченим і плідним. Ми, як і агенти, отримали неймовірний заряд емоцій, поштовх до нових вершин і досягнень.

«Новий формат J Forum став для нас важливою подією і чудовим методом партнерського спілкування між агентом і оператором, коли всі наші агенти мали можливість в один день особисто поспілкуватися з усіма керівниками напрямків і отримати максимум інформації з перших вуст. І саме в тому форматі, в якому зручніше саме агенту, бо ми дали їм вибір формату –  звичний для всіх варіант семінарної подачі чи спілкування в більш вузькому колі за круглим столом. Дуже приємно отримувати зворотний зв’язок від агентів з позитивними відгуками і фразами «Так тримати!» Значить, все було недарма і ми досягли чого хотіли. День був дуже насиченим і плідним. Ми, як і агенти, отримали неймовірний заряд емоцій, поштовх до нових вершин і досягнень. А прагнути нам є куди, і далі буде тільки цікавіше!»

podroikin2

Костянтин Подройкін

керівник одеського представництва

Після проведення J Forum, я зрозумів що він був навіть більш ефективним, ніж я уявляв!

«Нарешті я побачив сяючі очі агентів! Хочу подякувати всім учасникам за присутність, і чекаємо вас знову»

Світлана Судилківська

директор «Каліпсо», Кривий Ріг

Без перебільшення, можу з упевненістю підтвердити, що компанія Join UP! – це дійсно команда великих новаторів і заслужених засновників туристичних трендів!

«Прийміть щире захоплення вашою титанічною працею в створенні чергового проекту. J Forum – це правильно підібраний стиль спілкування і тон подачі матеріалів, який заслуговує схвалення вищого ступеня. Дякуємо вам за високопрофесійний підхід і креативність!»

Сергій Косюк

директор «Поїхали з нами» ФОП Косюк С. м .Запоріжжя

Величезним плюсом також було те, що спікерами були, в основному, керівники напрямків, які змогли досить глибоко розкрити найтонші деталі топових країн літнього сезону 2019

«J Forum сподобався, тому що такий формат заощаджує основний ресурс – час: знаючи заздалегідь розклад, ти чітко можеш ще до початку заходу скласти план навчання, отримати найбільш цінну конкретно для тебе інформацію.»

Ну що, готові досягати нових висот разом з нами та розширяти свої професійні знання? І… зовсім скоро ми назвемо дату проведення J Forum у Києві! Тож до скорої зустрічі!