Агентам

Італія. Подаруйте собі четвертий місяць літа!

Так, що в нас тут відбувається? Просто breaking news передають нам з Італії! Що каже наш кореспондент? Нічого собі!

Саме в Італії  знайшли… четвертий місяць літа! Оце так знахідка! Хочете також насолодитись четвертим місяцем літа, який тут, ще не придумавши нової назви, досі називають «вересень»? Тоді хутчіш бронюйте тури вже зараз!

Четвертий місяць літа в Італії з Join UP! це:

  • Зручні перельоти на крилах SkyUp
    • Київ – Ріміні – кожної середи та суботи
    • Київ – Катанія – кожного четверга та неділі
    • Київ – Неаполь – кожного вівторка та п’ятниці
  • Фантастичний вибір екскурсій всією Італією.
Italian Puzzle 3* EXCURSION TOURS Sorrento Express 3*
Italissimo EXCURSION TOURS Over The South 3*
Tuscany Renaissance Rimini 3* EXCURSION TOURS о. Искья + Рим

ПІДБІР ТУРУ

Що ще передає наш кореспондент? Трохи погано чути – якісь проблеми зі зв’язком – ми чуємо шум хвиль та спів пташечок… Але ось що нам вдалося зрозуміти:

  • Вересень – найкращий час для екскурсійних турів та відпочинку на морі – адже хоча погода зовсім літня, немає виснажливої спеки.
  • Ціни падають! На ваші улюблені готелі ціни у вересні будуть приємніші. Як власне і на все інше – і на базарчиках, і в крамничках, і навіть у закладах.
  • Нарешті фото з визначних місць без незнайомців на них! Чому? Тому що кількість туристів у вересні зменшується, тож є можливість роздивитись визначні місця з усіх боків. А потім і сфотографуватись біля них буде значно простіше.

Тетяна Корнілова

керівник напрямку Італія

Обожнюю Італію будь-якої пори року, але на початку осені вона особливо чарівна.

«Так званий «оксамитовий сезон» це найкращий час для екскурсійних турів і відпочинку на теплому морі, оскільки спека вже не заважає і можна поєднати пляжне дозвілля і приємні поїздки для знайомства з містами Італії»


Що ж тепер буде?

Ми запитали у наших експертів, що означає це велике і важливе відкриття – четвертий місяць літа в Італії?  І всі як один кажуть, що ця неймовірна знахідка свідчить про те, що час літніх відпусток не закінчується 1 вересня і що всі важливі справи, які ви планували на перші три місяці літа, в Італії можна розтягти і на четвертий. Які саме справи? Ну, наприклад, такі:

  • Зробити фотосесію у стилі Федеріко Фелліні. Чорно-білі кадри з величною італійською архітектурою – такі, що кожен – як довершена картина. І ви – у красивих витончених нарядах позуєте фотографу. Що ж це буде за історія? Романтична? Сімейна? Фото вечірки друзів? Обирайте!
  • Влаштувати шопінг по-італійські. Де-де, а в Італії знаються на моді. І щоб влаштувати справжній італійській шопінг не потрібно їхати у Мілан – заходьте до торговельних центрів та місцевих крамничок – упевнені, ви знайдете щось особливе для себе і близьких.
  • Пожити в Сорренто – місті, яке називають одним з найромантичніших в Італії. Шаленої краси море, гори, квітучі поля та цитрусові долини… просто казка! До речі, Стендаль називав Сорренто «найкрасивішим місцем на землі». І ми не будемо з ним сперечатись.
  • Влаштувати подорож під час подорожі. Про що це ми? Про наші комбіновані тури. За один візит до Італії поєднати відвідини Риму та Неаполю або Ріміні та Сицилії. Проїхатись місцевими поїздами чи на авто, щоб із захватом розглядати пейзажі з вікна, та, неочікувано для самого себе, вийти в якомусь абсолютно незнайомому місці, бо там просто дуже красиво. Насолоджуйтесь!
  • Смачно поїсти. Італійська кухня – окрема безкінечна розмова. Піца «Маргарита» у Неаполі, фантастична паста з морепродуктами, овочева чи м’ясна лазанья, ніжне прошуто, відомий суп «Мінестроне», усі можливі равіолі, курча «Пармезан» та, звичайно, всі види gelato – бо як без морозива?

Подаруйте собі четвертий місяць літа та вже зараз бронюйте тур до Італії разом з Join UP!