Агентам

Хорватія: магія природи

«Ближче до природи» – це один з головних туристичних трендів останніх років.

Мандрівники все більше прагнуть натуральності, свободи, можливості повністю відмежуватись від міського ритму і метушні та з головою поринути у красу первозданної, незайманої природи. Що ж, ми максимально поділяємо цей тренд і активно долучаємось до його популяризації. І саме тому запрошуємо вас насолодитись pure nature неймовірної Хорватії.

Хорватія з Join UP! це:

  • Насичені екскурсійні програми, під час яких ви зможете сповна насолодитись місцевою природою та знаковими місцями.
Альона
Барчук
керівник напрямку Хорватія:

Хорватія – це країна, яку ви неодмінно запам’ятаєте завдяки її природі.

«Місцева краса зачаровує абсолютно всіх – навіть маленьких дітей, для яких цей відпочинок стає справжньою казкою про таємничі ліси, зачаровані водоспади та неймовірний підводний світ. Та, власне, хіба ця магія діє тільки на малюків? Дорослі також у безмежному захваті від місцевих пейзажів. Тож не відкладайте мандрівку до Хорватії та насолоджуйтесь цим літом на повну!»

ALL YOU NEED – IS CROATIA

Якими ж магічними заклинаннями користується Хорватія, що закохує в себе абсолютно кожного? Ось кілька її безпрограшних рецептів:

  • Почнемо з того, що далеко не кожна країна може похвалитись наявністю семи національних парків, сотень печер та тисячі островів різного розміру. Навіть цей перелік вмикає уяву та малює вражаючу картинку. А в реальності все набагато красивіше!
  • Ще одна перевага цієї красуні – 20 мінеральних джерел, навколо яких є класні бальнеологічні центри та курорти. А ще в Хорватії є… цілюща лікувальна нафта. Ось така дивина!
  • Звісно, окрема тема для розмови – місцеві пляжі, які так люблять нагороджувати «Блакитними прапорами». Прозора вода та красиві пляжі, де подекуди ростуть сосни – ідеальне поєднання, правда ж?
  • Якщо Хорватія у вас ще не асоціюється з дайвінгом, то ми це виправимо. Тут є дуже хороші місця для тих, хто полюбляє зануритись у морську пучину. Популярні місця для дайвінгу – біля пляжу Святого Івана, де зможуть дати собі волю дайвери-початківці, а також острови Стураг з підводними скелями та каньйонами і Банеле.
  • А тепер поговорімо по печери. У Хорватії вони вміють вразити. Наприклад, дуже радимо відвідати неймовірні печери німфи Каліпсо на острові Млет – мерехтіння сонячних промінців у воді тут створює абсолютно ірреальний ефект.
  • Ми вже розповідали про каньйони Хорватії, але завжди не проти поговорити про них знову. Наприклад, як вам ідея спуститись на байдарках каньйоном ріки Цетини? Головна фішка спуску – перетин 50-метрового водоспаду.
  • Що ж до озер, то і тут Хорватії є чим похвалитись. Плитвицькі озера – це справжня дивина! 16 озер, що лежать на різній висоті і, переливаючись одне в одне, утворюють водоспади… Тут жодні слова безсилі – все треба побачити на власні очі!
  • Обов’язково потрібно внести до списку Must Visit і архіпелаг Бріоні, що складається з десятка маленьких островів на узбережжі Істрії. Краса тут неймовірна!
  • І на останок – про природу, а точніше – про її дари. Вина Хорватії дуже смачні та цікаві. Майже 70% всього вина, що виробляється в Хорватії – білі вина, інші 30% – червоні і рожеві. Радимо скуштувати Graševina, Malvazija, Debit, Pošip.

Насолоджуйтесь природою Хорватії, досліджуйте цю країну-красуню та проводьте літо незабутньо разом з Join UP!.