Агентам

Hello Turkey! Даруємо море!

Ну що, кому велику порцію моря? І не тільки моря, а ще й відпочинку у вашій улюбленій Туреччині – з її чудовими пляжами, фантастичною природою, смачною їжею, насиченими цікавезними екскурсіями і незрівнянною атмосферою гостинності та турботи!

Так, Туреччина вже чекає на вас, а ми вже традиційно підготували все для вашого максимально хорошого відпочинку у цій країні. На вас чекає зручна польотна програма, круті готелі на будь-який смак, тематичні тури та багато сюрпризів і подарунків. І ось один з них:

Ми даруємо вам море!

Про що мова? Про нашу нову акцію Hello Turkey, в рамках якої ми даруємо* морську прогулянку всім туристам, які відпочиватимуть у Туреччині в зазначених готелях.

А ось і деталі:

  • Дати бронювання: з 25.04 до 30.04.2020.
  • Дати заїздів: з 25.04 до 25.10.2020.
  • За умови бронювання турів в одному з готелів зі списку з прильотом до Анталії з усіх міст (Київ, Запоріжжя, Львів, Харків, Одеса).
  • У подарункову екскурсію входить: морська прогулянка з ланчем та напоями і двома зупинками для плавання.

Список готелів, що беруть участь в акції:

          Анталія:
Marco Polo Club 5*
Ring Beach Hotel 5*
Phaselis Rose Club Hotel 5*
Queens Park Resort Goynuk 5*

ПІДБІР ТУРУ

Євген Романчук

заступник керівника напрямку Туреччина:

Так, ми знаємо, як за зиму ви встигли скучити за Туреччиною, її пляжами та розкішними готелями.

«І ми хочемо, щоб ви мали можливість не тільки відпочити в улюблених готелях, а ще й насолодитися морською прогулянкою Середземним та Егейським морями. Адже моря, що оточують Туреччину – це її окраса і справжній скарб! Тому ми вирішили запустити акцію Hello Turkey, аби, плануючи вже зараз свій літній відпочинок, ви отримали ще й такий приємний бонус – красиву морську прогулянку. Чи це не прекрасний подарунок?»

Тільки уявіть – ви почнете літо не в задушливому місті з усіма його машинами, багатоповерхівками та купою справ, а в Туреччині. Тепле море, що радує хвильками, улюблені пляжі, де так приємно повалятись з книжечкою та стаканом апельсинового фрешу, прогулянки пишними садами (скільки ж тут різних квітів – не злічити!). А ще – поїздки в гори, від краси яких аж дух перехоплює, подорожі до знакових місць, про які хочеться знати все, драйвові вечори в нічних клубах, вечері в місцевих ресторанчиках – ну хіба хоч десь є риба смачніша, ніж тут? І, звісно, багато-багато моря! Пропозиція, від якої неможливо відмовитись!

Нагадуємо, що Туреччина з Join UP! це:

  • Велика готельна база, де кожен неодмінно знайде щось для себе.
  • Курорти для будь-якого типу відпочинку, з різними пляжами, природою.
  • Насичена екскурсійна програма.
  • Акція Free Ride. Ви вже скористалися всіма її перевагами?
  • Приймаюча компанія Peninsula Tours – наш давній та надійний партнер, який піклуватиметься про кожного туриста 24 години на добу 7 днів на тиждень.
  • Вильоти до Анталії з Києва, Запоріжжя, Одеси, Харкова та Львова. У Бодрум і Даламан з Києва. Усе – на крилах авіакомпанії SkyUp Airlines.

Ну що, скучили за морем? Тоді бронюйте тури до Туреччини і насолоджуйтесь ним досхочу!

*під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню.