Агентам

Грузинські подарунки. Ще більше вигід для тих, хто відпочиває в Батумі!

Грузія – країна дуже гостинна. Тут вам будуть раді, як дуже близькому другу, огортаючи піклуванням та увагою. Найкращий шматочок шашлику – для вас, найбільше хачапурі – для вас, найпрекрасніший тост, найсмачніше вино, найзручніше місце – все-все для вас. І звісно, що, організовуючи для вас відпочинок у Грузії, ми подбали про те, щоб ви максимально відчули цю гостинність, і приготували для вас багато подарунків та приємних сюрпризів. Тож не пропустіть і скористайтесь усіма вигодами!

 Заразом нагадаємо, що Грузія з Join UP! це:

Зручна польотна програма, яку ми продумали для вас так, щоб ви не змарнували ані хвилинки відпочинку. Вильоти з таких міст: Київ, Одесса, Харків.

  • Великий вибір найрізноманітніших екскурсій – гастрономічні, винні, історичні, для фотосесій – просто озвучте ваші побажання!
  • Хороший вибір готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо в Батумі Marina 3*+ та Aqualand 4*, про які розкажемо сьогодні трохи більше.

Ліна Дударенко

керівник напрямку Грузія

Грузія – це країна з величезним серцем. Тут важливий кожен гість, тут до кожного ставляться як до близької людини.

«Тому сюди так приємно повертатись раз за разом. І тому ми з такою любов’ю готуємо для вас нові акції та цікаві пропозиції, які зроблять ваш відпочинок ще приємнішим і комфортнішим».

 Батумі – cheap and chic

Ну що, питаєте, які ж цікаві пропозиції і вигоди ми для вас приготували? Ловіть увесь список!

Ми хочемо, щоб ви відпочили не тільки красиво, але й вигідно. Тому прямо зараз ви можете обрати тур в Батумі на 7 днів за ціною від 262 доларів за ½ dbl*.

  • Ми пропонуємо ну просто чудові ціни та відпочинок у Батумі з вильотами з Одеси та Харкова (приліт в Кутаїсі). Ви ще у когось бачили такі ціни?
  • Ви можете обрати комбінований тур Тбілісі + Батумі, де переїзд між містами на поїзді чи автобусі вже буде закладений у вартість пакету. Так ви отримаєте істотну різницю у вартості в порівнянні з індивідуальним трансфером. Але для вибагливих туристів, звичайно, є і індивідуальний трансфер.
  • У нас є дві новинки – готелі, які вам точно сподобаються – Marina 3*+ та Aqualand 4*.

Це чудові готелі, які ви полюбите, наприклад за те, що вони обидва розташовані на першій лінії від моря (що, як ви певно знаєте, в Батумі зустрічається не так часто), а також – зовсім поруч від усіх культових місць Батумі.

!Обравши для відпочинку один з цих готелів, ви також отримаєте подаруночок. На час проживання в готелях ви отримуєте знижку в 50% на відвідання аквапарку.

 А ось і деякі переваги цих готелів:

Marina 3*+

  • Чудово підійде як для спокійного сімейного, так і для молодіжного відпочинку. І так буває!
  • На території готелю є тенісний корт і критий басейн.
  • Як щодо дегустації справжнього, неймовірно смачного грузинського вина? Так, гості, які проживають в цьому готелі, отримують її в подарунок!

Aqualand 4*

Розташований в пішій доступності від знаменитого батумського дельфінарію, а також у двох кроках від аквапарку (до речі, єдиного в Батумі).

  • Та усього в 15 хвилинах їзди від аеропорту. Тож за лічені хвилини після приземлення ви вже зможете купатись у морі!
  • В готелі є сезонний відкритий басейн і бар.

 Ну що, як вам такі пропозиції для відпочинку в Батумі? От і нам подобається! Тому не зволікайте та бронюйте прямо зараз!

 *ціни актуальні на момент публікації