Агентам

Греція: оксамитовий сезон, подарунки, продовження польотної програми

О, так! Звісно, ми помітили, наскільки ви любите Грецію – цей напрямок став одним з хітів цього літа! І, звісно, ми хочемо, щоб ви якомога довше могли насолоджуватись відпочинком у цій красивій, гостинній, атмосферній та такій затишній країні.

Тому у нас є для вас ну дуже хороша новина, після якої у вас точно з’являться круті плани на осінь. Так, ви певно вже здогадались – ми продовжуємо польотну програму до Греції!

Ми літаємо на крилах SkyUp:

На Корфу до 16.10.2021

На Родос до 17.10.2021

На Крит до 31.10.2021

ОКСАМИТОВИЙ СЕЗОН – УЛЮБЛЕНИЙ СЕЗОН

Про переваги відпочинку восени у Греції ми можемо розповідати ну дуже довго. Але, щоб залишити вас наодинці  з мріями та  планами подорожі, нагадаємо вам коротко і в кількох пунктах:

  • Це стильно. Раніше, починаючи з кінця 19 століття, коли вся тогочасна еліта приїздила відпочивати на середземноморські курорти, то найчастіше для свого вечірнього вбрання для прогулянок біля моря вони вибирали оксамитові тканини, і саме тому цей період і отримав таку назву. Зараз таке вбрання не дуже у тренді, зате й досі відпочинок на початку осені біля моря – це стильно та вишукано. Тож захопіть з собою кілька луків для інстаграмних знімків – і атмосфера, і пейзажі тут дуже заохочують до красивих фотосесій.
  • Це комфортно. І звісно, тут йдеться про температуру. Цей сезон вподобають усі, хто не любить спеку, а натомість обожнює легкий свіжий вітерець, температуру трошки за 30, яка в цьому кліматі відчувається дуже м’яко і приємно, неймовірно тепле море, а ще ранки, коли можна накинути улюблений легкий халатик і вийти босоніж на балкон чи терасу попити каву, вдень насолоджуватись можливістю поплавати в морі або прогулянкою вуличками старого міста, а ввечері сидіти на літньому майданчику ресторану та із задоволенням смакувати келишком вина.
  • Це вигідно. Тут нічого розписувати особливо немає потреби, тому просто нагадуємо, що в цей час ціни зменшуються приблизно на 10-20%, а інколи знижки сягають навіть 35% залежно від готелю та періоду.
  • Це спокійно. Майже повна відсутність дітей, які з 1 вересня вже всі в школі, додає відпочинку особливого шарму – ніякого галасу та метушні навколо. Тільки неспішність, можливість насолоджуватись кожним моментом. Перфект!
  • Це багаторічні традиції. Саме в цей період у країні відзначають свята врожаю, працюють ремісничі та продуктові ярмарки в Ретімно і Ханьї. А ще відбувається збір винограду, в якому ви можете взяти участь.
  • Це нові тренди. Ми багато розказували вам про тренди відпочинку в Греції протягом сезону і сьогодні додамо, що в оксамитовий сезон головними векторами відпочинку стають: міські готелі (Ретімно, Херсоніссос, Родос, Гувья), курорти-мікрокосми (селище Балі, Пефкос) і розкішний відпочинок.
Євгенія
Крижановська
керівник напрямку Греція:

Уперше за всю історію існування напрямку Греція в портфелі Join UP! ми продовжуємо польотну програму аж до кінця жовтня.

«Що це означає? Що у вас буде ще більше часу, аби відпочити на одному з омріяних островів. Тим паче що так званий «оксамитовий сезон» – це дійсно найкращий час для відпочинку (я для себе завжди вибираю саме цю пору року для відпочинку), адже є ну дуже багато переваг, які, я впевнена, ви оціните. Чого варті лише насичені аромати моря, спецій і кави – неможливо надихатися цієї симфонією запахів! Ну а ми, зі свого боку, подбали, щоб ваш відпочинок у Греції був дуже комфортним, насиченим та красивим. Тож вам залишилось тільки вибрати острів, готель та подумати, що з нарядів спакувати до валізи».

Продовжте своє літо, насолоджуйтесь Грецією в її найкрасивіший період, отримуйте максимум від кожної подорожі разом з Join UP!.


*Під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню.