Агентам

Готелі мережі Rosamar: море Іспанії чекає!

Дінь-дінь! Це ваше нагадування про наступну зустріч. Як — не планували?

На вас зачекалися погожі деньки іспанського узбережжя, ароматні тропічні фрукти та теплий пісок пляжів Коста-Брави. Повірте, ці відвідини вам не захочеться викреслювати з органайзера. Як завжди маємо, що вам запропонувати.

Спочатку про перельоти

  • Літайте до Іспанії на крилах SkyUp:
    • рейсом Київ – Барселона щодня, окрім четверга та неділі.

А ми в Join UP!, звичайно, підшукаємо для вас найкращі варіанти розміщення.

Цього разу хочемо представити вам мережу готелів Rosamar, які розташувалися у мальовничому курортному містечку Ллорет-де-Мар. Їхня концепція на перший погляд достатньо проста — смачні страви, зручні номери, вдосталь розваг і максимум зручностей. Та виявляється, що це і є формула відпочинку, здатного ощасливити кожного гостя. Пропонуємо придивитися уважніше до кожного з готелів, щоб зрозуміти, який з них найбільше сподобається саме вам.

Rosamar Spa Hotel 4*

Відпочинок під знаком релаксу та розслаблення. Цей чудовий п’ятизірковий готель розташований усього за кілька хвилин пішки від узбережжя курорту. Та й на його території гостям є чим себе зайняти: криті та відкриті басейни, один з яких має панорамний вид на море, зона для засмаги, читальний зал та, звичайно, гордість готелю — великий SPA-центр з широким вибором оздоровчих та розслаблюючих процедур. Головна фішка цього закладу — неповторна атмосфера, яку ви будете з посмішкою згадувати ще довгий час після відпустки.

Rosamar Es Blau (Only Adults) 4*+

Втомились від гучних дискотек та аквапарків? Хочете побути на самоті та перезавантажитися у спокійному місці? Ласкаво просимо до Rosamar Es Blau, який приймає лише дорослих відвідувачів. Номери готелю оформлені у приємних пастельних тонах та у стилі мінімалізму — нічого зайвого. Гостям особливо подобаються тутешні вечері, які кожного дня мають нову особливу тематику. Насолодитися смачними стравами або чашечкою ароматної кави можна на терасі з видом на узбережжя. Неспішно гуляючи околицями, ви дістанетеся й однієї з місцевих цікавинок — Морського музею Ллорет-де-Мара.

Rosamar Garden Resort 4*

Про відпочиваючих з дітьми у Rosamar також не забувають. Для великих сімей та найменших гостей існує окреме ідеальне рішення — привітний Rosamar Garden. Він займає велику площу, більш ніж 3 000 квадратних метрів, у тихому та безпечному районі. З усіх боків територію оточує яскравий сад з тропічними квітами. Доки дорослі гості ніжаться на шезлонгах біля басейну або насолоджуються красою місцевої флори, діти можуть обирати одну з багатьох наявних активностей: водні гірки, анімацію, баскетбол та міні-диско.

Rosamar Maritim 4*

Цей готель може похизуватися тим, що стоїть ближче до моря, ніж будь-який інший з мережі. Це саме той випадок, коли гостям навіть не треба виходити за межі будівлі, щоб відчути себе на морі, вдихаючи знайомі запахи та слухаючи шум прибою крізь відкрите вікно готельного номеру. На нещодавно відновленій терасі можна насолодитися незабутньою панорамою міського пляжу Ллорет-де-Мар з висоти сьомого поверху.

Rosamar Maxim 4*

А це готель з мережі, якому свою найвищу оцінку поставили пари. Це усамітнене місце з невеликими номерами ідеально підходить для романтичного відпочинку та проведення медового місяця. Мабуть, секрет — у розкішному виді з вікон та ненав’язливому сервісі, який дозволяє закоханим відчути себе в маленькому раю для двох. І так, його також можуть відвідувати тільки гості, яким вже виповнилося 18 років.

То що — усамітнений релакс? Сімейний фест? Або тихий романтік? Обирайте варіант до душі, а Join UP! неодмінно вас підтримає!