Агентам

Готель CR7 на Мадейрі: відпочити та отримати подарунок від Кріштіану Роналду!

Трибуни ревуть, фани шаленіють! Маємо новину з Мадейри, від якої зриває дах.

Розкішний готель Pestana CR7 Funchal 4*, який є плодом співпраці Кріштіану Роналду та відомої мережі готелів Pestana Hotel Group, заохочує мандрівників від JoinUP! у просто-таки неймовірний спосіб. Тепер до незабутнього відпочинку на Мадейрі гості отримають сувенір, про який захочеться розповісти усім друзям та запостити щасливе фото в Інста – футбольний м’яч з автографом Роналду! Ви в такому ж захваті, як і ми?

Розповідаємо подробиці.

Умови акції

  • Бронюйте мандрівку до Мадейри з проживанням у готелі CR7 не менше, ніж на 7 ночей.
  • Відпочивайте в період з 30 жовтня 2021 року до 31 березня 2022 року. Найкращий час, щоб насолодитися м’якими погодами «вічної весни» та у спокійному темпі оглянути місцеві принади.
  • Під час відпочинку забирайте незабутній подарунок на згадку – м’яч з оригінальним підписом Кріштіану Роналду*.
  • Також отримуйте квитки до музею, присвяченому футболісту (CR7)**, де ви зможете дізнатися безліч цікавого про живу легенду.

ГОТЕЛЬ ЧЕМПІОНІВ

Pestana CR7 Funchal 4* є частиною найбільшої у Португалії готельної мережі Pestana. Вона охоплює 91 готель у різних країнах світу. Українські мандрівники отримали ексклюзивну можливість побувати у Pestana CR7 Funchal 4* та Pestana Casino Park Ocean & Spa Hotel 5* разом із Join UP!.

До речі, проживання в готелі саме по собі стане цікавим досвідом для прихильників зірки футболу.

Неважко здогадатися, що назва готелю (CR7) складається з ініціалів спортсмена та щасливого номера, під яким він виходить на поле.
  • Сам Кріштіану є співвласником готелю та особисто брав участь у розробці його концепції.
  • У рамках підмережі CR7 вже відкрили кілька закладів – у Фуншалі, Лісабоні, Мадриді та Нью-Йорку.
  • Той, що у Фуншалі, став дебютом Роналду у готельному бізнесі.
  • Будівля розташована на площі Plaza del Mar у самому серці міста.
  • Готель має 49 затишних номерів.
  • Гості можуть помилуватися видом на затоку або місто з просторої тераси, розміщеної на даху. Тут же, на даху, розташований і один з великих відкритих басейнів. Також готель має власну сауну та тренажерний зал.
  • Музей Роналду з аналогічною назвою (CR7) розташований зовсім неподалік.

МУЗЕЙ ЧЕМПІОНІВ

Цілком логічно, що найвідоміший музей Роналду створений у місці, де він народився. Саме тут, у невеличкому приміщенні біля пристані розміщена велика колекція предметів, пов’язаних із життям футболіста. Розпізнати музей можна здалеку – біля його входу височіє велика бронзова фігура Кріштіану, з якою може сфотографуватися кожен охочий. Усередині можна побачити безліч нагород, які спортсмен здобув за свою насичену подіями кар’єру: золоті м’ячі і бутси, кубки та медалі. Звичайно, тут є і колекція футболок з різних клубів, в яких встиг пограти Роналду, з незмінно щасливою сімкою.

Прихильникам гордості Мадейри буде цікаво завітати до сувенірної крамнички музею. Тут можна придбати футболки, бутси та рюкзаки, безліч предметів із зображенням Роналду і навіть деякі речі з його автографом.

Анастасія
Ляхоцька
керівник напрямку Португалія:

На Мадейру приїжджають не тільки заради того, щоб привітатися з неймовірним Атлантичним океаном, скуштувати смачні страви місцевої кухні або помилуватися природними красотами.

«Це ще й батьківщина одного з найвідоміших та найталановитіших футболістів в історії, чемпіона, рекордсмена та капітана збірної Португалії – Кріштіану Роналду. Спортсмен має мільйони фанів по всьому світу, і всі вони охоче відвідують місце, де він провів свої юні роки. Тим паче що саме тут розташований, присвячений йому музей».

Мадейра із Join UP! це:

  • Зручна польотна програма з перельотом на крилах SkyUp
  • Київ – Фуншал – щосереди та щосуботи
  • Групові та індивідуальні екскурсії
  • Постійні знижки та спецпропозиції

Готові до чемпіонського відпочинку? Бронюйте мандрівку до Фуншала разом із Join UP!


* з розрахунку – один подарунок на номер
** по одному квитку для кожного гостя на період проживання