Агентам

Гайда на Майорку!

Так, що тут у нас? 200 пляжів з кілометрами білосніжного пісочку, теплюще море, завжди ідеальна погода.

Смачне вино та неперевершена оливкова олія. Незліченна кількість яскравих свят, які відзначають абсолютно всі. Величезний океанаріум – один з найбільших в Європі. Усе це скласти разом, перемішати… і ось вам Майорка! Як вам такий коктейль? І нам подобається! Тож ми зробили все, щоб ви вже зараз могли обрати тур на цей острів і насолодитись кожною хвилиною подорожі.

Майорка з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах авіакомпанії SkyUp – ми зробили все, щоб ви насолоджувались магією островів якомога довше і ваш відпочинок починався вже на борту літака.
  • Ми літаємо на Майорку з Києва: з 02.06 два рази на тиждень – у середу та неділю.
  • Радимо готелі:
✔ Hsm Reina Del Mar 3* ✔ Sol Guadalupe 4*
✔ BG Java Hotel 4* ✔ Melia Antillas Calvia Beach 4*
✔ Sol Barbados 4* ✔ Blau Privilege Porto Petro (ex. Puravida Resort Blau Porto Petro) 5*

ПІДБІР ТУРУ

 

Іван Лисак

керівник напрямку Іспанія

Майорка – це про любов. Про любов до Іспанії, про любов до моря, до свободи і спокою, до смачної їжі, насичених і красивих прогулянок набережною і спонтанних пікніків.

«Це любов до казкових світанків і романтичних заходів сонця, любов до іспанської музики і танців, любов до вина і найстигліших і найсоковитіших фруктів. Це любов до життя в усіх його проявах. Тому не відмовляйте собі в цьому особливому задоволенні і прямо зараз вибирайте тур на Майорку, адже це острів, який назавжди залишиться у вашому серці найприємнішими і найчарівнішими спогадами»


To Do List

На Майорці кожен знайде свій ідеальний відпочинок. Для когось це галасливі ночі Магалуфа, а для когось – спокій Алькудії. Сюди на відпочинок їдуть знаменитості і зірки, романтики і письменники, художники і естети, гурмани і просто люди, закохані в життя. І ми хочемо, щоб ви також відчули магію цього дивовижного острова. Тож що варто зробити на Майорці в першу чергу?

  1. Подивитися весь острів Майорка, замовивши оглядову екскурсію. Здавалося б, що в ній може бути такого особливого? Але ви зрозумієте, чому це варто було зробити, щойно лише вона почнеться. До речі, під час екскурсії ви покатаєтеся на автобусі, старовинному трамваї, вінтажному потязі і поромі.
  2. Зробити приголомшливі фотографії, поїхавши на мис Форментор. Обіцяємо – красу цього місця ви не забудете ніколи!
  3. Тим, хто хоче додати до свого відпочинку трохи містики, ми пропонуємо вирушити в печери Драк. Вражаюче місце, де ви зможете поплавати на човні по підземній річці і послухати концерт класичної музики на озері Мартель – одному з найбільших підземних озер у світі.
  4. Тут ви не тільки класно розважитесь, але і розкриєте всі секрети знаменитого перевернутого будинку. 

То що, гайда на Майорку? Плануйте подорож та обирайте тур разом
з Join UP!