Агентам

Free Ride. Прямий трансфер до ваших улюблених готелів Туреччини

Туреччина… Напевно, перше слово, яке згадуєш, коли чуєш назву цієї країни – це гостинність. Піклування, яким тут одразу оточують кожного гостя, дивує і захоплює, а атмосфера доброзичливості та тепла підкорює назавжди та змушує повертатись до цієї особливої країни знову і знову.

Саме тому ми в Join UP! і далі продовжуємо такий логічний для цього напрямку концепт Warm Hospitality і будемо радувати вас новими сюрпризами та подарунками. Готові?

Завдяки нашій акції Free Ride ви отримуєте трансфер без зупинок
до ваших улюблених готелів Туреччини.

Free Ride – це гарантований безкоштовний трансфер для тих, хто обере відпочинок в одному з готелів. Ніяких зупинок дорогою біля інших готелів! Ніяких очікувань, коли ж нарешті ви приїдете саме до свого місця відпочинку! Ви сідаєте в аеропорту та за лічені хвилини опиняєтесь у своєму готелі:

Акція проводилась в сезоні 2019

Alva Donna Exclusive Hotel And Spa 5* Calista Luxury Resort 5*
Alva Donna World Palace 5* Gural Premier Belek 5*
Titanic Mardan Palace 5* Papillon Ayscha 5*
Amara Dolce Vita Luxury 5* Papillon Belvil 5*
Azure Villas by Cornelia 5* Papillon Zeugma Relaxury 5*
Cornelia De Luxe Resort 5* Spice Hotel 5*
Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5* Susesi Luxury Resort 5*

Як вам така пропозиція? От і нам подобається!

ПІДБІР ТУРУ

Катерина Артюх

керівник напрямку Туреччина

Скажу чесно, коли ми розробляли цю акцію, то насамперед думали про наших найменших туристів.

«Адже Туреччина – це той напрямок, який часто обирають для сімейного відпочинку. Тому для нас вкрай важливо зробити все, щоб подорож до гостинної Туреччини навіть з маленькими дітлахами була комфортною і цікавою. Саме тому ми постійно розширюємо перелік послуг та акцій. І послуга Free Ride – це чудова можливість за лічені хвилини дістатись з аеропорту до вашого готелю. Хіба не так? Також упевнені, що ця акція сподобається тим, хто любить поєднувати вигідний та красивий відпочинок, адже як бачите зі списку – в акції беруть участь готелі високого рівня. Не зволікайте та бронюйте вже зараз!»

From Turkey with love

Ну а поки ви обираєте один з готелів та плануєте вашу відпустку, ми нагадаємо, що Туреччина з Join UP! – це ще багато інших переваг:

  1. Повна готовніст! Ми дійсно дуже багато працювали над тим, щоб виправити всі недоліки попереднього сезону і врахувати ваші побажання.
  2. Все для вашого комфорту. Команда готельних гідів та трансферменів, що обслуговує туристів Join UP!, проходить спеціалізовані тренінги, щоб повністю відповідати вимогам та стандартам компанії. Повноцінний навчальний курс є обов`язковим та проводиться вже другий рік поспіль за участі професійних тренерів.
  3. Ціни, які вам сподобаються. Ми пропонуємо конкуренті ціни на популярні та ваші улюблені готелі.
  4. Зручний переліт з вильотами з різних міст України: Київ, Львів, Харків, Запоріжжя, Одеса, Миколаїв, Херсон, Кривий Ріг, Полтава та Чернівці.

Тож у вас немає жодної відмовки, щоб прямо зараз не обрати готель, який вам більше до смаку, та не збирати валізи. Плануйте свій відпочинок легко та вигідно разом з Join UP!, а ми подбаємо про те, щоб кожна ваша подорож була комфортною та красивою!